Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 27. 06. 2025. 21:30

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 124  Next
Author Message
 Post subject: Re: Igre
PostPosted: 20. 08. 2011. 22:07 

znaci 1.0006 ako sam skont'o, ma i ja sam bilde umjesto da vidim na complete mod stranici stam treba...

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 22:09 

Pa ako ovi uploaderi nisu levati (koji ih ima), metnuće sve uz link što je potrebno...

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 22:13 

koji aplouderi? Complete mod, torrenti ili GCW? Complete mod ne smije stavljat alate za pirateriju, a sa torrenta sam igru skinuo nekad davno.

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 22:18 

Mislio sam na pirateriju, a i na torentima kad skineš bi trebao biti onaj .NFO file gdje piše šta sve treba...
Pošto skidam (i koristim) onaj Warez, koji je isti ovako, forum... samo što mećeš za svaki softver, album, igru novi topik. Eh sad ima levata koji samo metnu sliku (cover) bilo čega (soft, mp3, igrice...), a nemaš pojma ni koliko zauzima, bitrate i sl.

A ima onih profesionalnih ljudi što sve potrebne informacije postave, što je još bolje da bi taj njihov "proizvod" uspješno koristio...

Mene su jednom napali što nisam stavio tegove na albumu nekom. :lol:

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:29 

Aaa kurats. Sad nikako ne gumo nac Stokera image na hardu. Imal' ko kakav posten torrent da preporuci?

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:33 

Pogledaj na Iso Hunt-u, ako već nisi. Zajebani su torenti upravo zbog tih sidera... obično ono što ti baš treba ima malo sidera.

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:35 

E'o nasHo na tpb-u. I pec i krek i image. Bio je i na ajzohantu isti image. Ma Stokera ce uvjek bit. Da mi je negdje nac u ambalazi kupio bih sva tri na originalu a i Metro. Metro mozda i nadjem snizen hmm...valja otic do vehabija u knjizaru.

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:37 

Spržiš sebi na CD/DVD i vozdra. :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:50 

Ma montiram na pauverajzo. Jarane koliko sam igrica skinuo trebalo bi mi trista diskova za sve to. I onda se to ogrebe, uhelaci. Vako su svi tu pri ruci i brze se instalira igra. Svakako imam 4 terabajta u kucistu i terabajt i po na eksternim. A to sa originalima je pomalo fetis jebiga, isto ko sa muzikom. Jedino sto nikad ne kupujem po punoj cjeni i ono skidanje mi nije neki cejf, nego kad odem u prodavnicu pa nadjem nesto, ko svi stari folauti na jednom devedeu za 15 kerma, ili mes efekt kec, to mi je kul kupit da imam za police, a igram sa skinutog :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 20. 08. 2011. 23:58 

Power Iso je jebenica za kompresiju fajlova, o daa :razz:
Mislio sam da imaš manje memorije, kao što je meni bio problem sa onim starim računarom. Sad na laptopu imam oko 120 gb. A gledaću uzet neki pola terbajta hard.
Jeste furka fizički disk svakako, ali kad nemaš gdje uzeti... :roll:
A zajebancija je i sa naručivanjem, plaćanjem, skupe poštarine itd.

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2011. 00:39 

Ma jebo to "rudarenje". To zajebavanje onlajn samo radim za stvari koje su mi bas furka, ploce, pedale, muzicke instrumente. Ovo kupim sto nadjem u supermarketime i ovoj jebackoj knjizari:

http://www.jarirbookstore.com/index.asp

Vazda bude nesto za cenera :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2011. 00:50 

jeste, 1.0006 ti je zadnji i kompletni patch za SoC, ako nisi nasao reci pa ti bacim linkove i za patch i za krek.

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2011. 01:20 

nadjoh torrent sefe puno vam hvala obojci. vidjat cu trasu poslije posla pa javim :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2011. 13:00 

Lee B Yatz wrote:
Prvo, cestitke Selmi racunardziji. Jesil sada Inzinjer Elektrotehnike ili bas cisti Racunardzija? Kakogod, svaka cast i sve najbolje u karijeri!

..
Jailbrejkaj taj iPad. Nazalost nemam iPad ali imam Ipod Touch (druga generacija). Sto se tice igrica gledajuci unatrag i nije bilo nesto vrijedno spomena. Sve Gameloft-ovo je solidno ali nista posebno. Angry Birds su striktno za velike nuzde i gradskog prevoza. Neki to vole ali meni je prilicno tupo, ono, jest kjut i to (a ja inace mator co'ek padam na te fazone) al nista posebno. Ako ti treba Jailbreak podrska tu ti mogu pomoc (to radim svima u firmi i zemljacima dzabe, do sad sam desetine ipadova i iphoneova jailbreakao), al da se bas neceg sjecam neizostavnog...

Sto se tice onog sto sam ja imao i koristio...apdejtovo sam svoj iTouch i onda ga nisam jailbreak'o jer mi je stara dobila Desire HD na lutriji a ona nezna sta ce s tim pa sam sad u tim vodama (Android=karina, ma sta ubergeekovi rekli). Veci mi ekran, visa rezolucija, a samo surfam i gledam filmove na tim sranjima.

1) AirVideo ekstra plejer koji streama video sa racunara preko wifi bestrzajno i sve formate. Super za gledat filmove u krevetu, ili u klonji.

2) Mobile Mouse jebacki airmouse, i jos vise.

3) Autodesk Sketchbook ako ne znas sta je...moras probat.

Ostalo mi je uglavnom bilo jedva prolazno, mislim ima solidnih igara i to ali nista posebno. Ima dobrih aplikacija za gitariste ali neznam jel te to interesuje. E da Turtle Guitar i Where Grows the Bitter Herb su mi bile maksi simpa slikovnice. Frajer ima dobar stil. Bebot je fantastican sintisajzer koji je jos uz to kvte do bola. I ne znam, ne sjecam se niceg vise posebnog, ali ja svoj ipod nisam upalio ima jedno tri mjeseca sori. Eh da ako volis stare avanture vrijedi poigrat Beneath a Steel Sky mada i nije nesto epohalno.Nazalost Monkey Island rimejkovi su bili kita od bika na itouchu zbog kontrola nemogucih, neznam kako je na iPadu.

izvinjavam se na kasnom odgovoru,nije me bilo ovdje nekoliko dana,a vidim vi se dobro raspricaste,pa ce mi trebati neko vrijeme da procesljam sve prijedloge i utiske igara s ovih posljednjih strana.elem,hvala velika na cestitkama i zeljama,a sad sam dipl ing informatike.

jest da smo se ostavili metroa,al kao i Snake,toliko sam se navukla na igru da sam nabavila i knjigu i za sad mi djeluje kao preporucljivo ne samo za fanove igre vec i svakoga ko voli taj scifi horor.

Sto se iPada tice,ja ga vecinom koristim za citanje stripova,za to je definitivno prava stvar (Stanza app je moja preporuka s tim da nisam sigurna imal je za iPod touch)..kontam da cu se odluciti na jailbreak,al ne znam imas li iskustva sa testiranjem svojih aplikacija na jailbreakovanom ajpedu posto sam kontala cackati malo po razvijanju aplikacija za iOS.iako postoje simulatori za te apple-ove uredjaje na virtualnoj masini koju podignes na kompu,u konacnici bih testirala na spravi,a posto treba tvoja i registracija iPada kod apple-a da bi to radio,ne znam dal ce fercerati ako ga jailbreakam.skontala sam da je dobar za team viewer i sugar sync npr,a danas bas skinula nekakvih igrica,al nista vrijedno spomena,Heavy Gunner i Overkill klasicno pucaj-ubij, dosadi nakon prvog levela. Mislim da ima dobrih rejserskih igrica,al to cu kasnije malo gledati. Vidjeh da ste na nekoj od stranica pominjali Trackmania Nations Forever,pa me podsjeti da potrazim stagod na taj fazon iako je ta igra bila smor zesci (koji me, priznajem, drzao budnom dosta dugo i nije dao da se ostavim kompa))): ).

Sto se Angry Birds tice,ja sam je stavila na wildfire i igrala neko vrijeme, al fakat ne kontam cemu tolika frka, bas je sto kazes za krajnje nuzde. Imam i YooNinja koji je isto neka vrsta dna,al najbolje za ubijanje dosade je Fly the Copter,ako se sjecas tog smeca na kompu hahah. Za Android mi je kul xPiano. Ne zam sad koliko te interesuje sudoku,al tih aplikacija bar ima na pretek. Evernote je super aplikacija kao i ES File Explorer. Taodje, Advanced Task Killer ti je must have i Antivirus, bolji nego antivirus program koji dodje s androidom. A sto si ti tolko razocaran guglovim OS-om:D

Profile  

PostPosted: 21. 08. 2011. 17:36 

Ako ti se svidio Metro, obavezno odigraj barem Call of Pripyat. Glavni dvojac iza Metroa su radili na Shadow of Chernobylu (prvom Stalkeru), pa su se kasnije odvojili. Iako su to sustinski razlicite igre, ostajem pri tome da je Stalker bolji u svakom pogledu osim u grafici. Istini za volju to je tri-cetiri godine stariji engine, ali CoP sa Complete Mod-om nije nimalo ruzna igra. Dobro jest preruzna, ruznija i od Metroa dobrano, ali to je samo plus.

Ako mislis radit development na iPadu nemoj ga JB-ovat. Nece radit. Imam ja nekog minimalnog iskustva sa tim. Svakako ce ti trebat Mac Mini da razvijas barem, pa imaj i to na umu. Emulator ce ti dat Apple ali nije bas idealan, ipak ti treba hardver da na njemu pokrenes kompilirani app. Igre su nazalost vrlo plitke na svim tim mobilnim platformama, ali ih je puno vise na iOSu, i puno bolje rade unatoc superiornom hardveru mnogih Android aparata. Gameloft tu ima malo stiha velikog developera ali i oni dobro kaskaju. Nazalost na kraju moram priznat da najvise furam emulatore koje sam i na IOSu furao, nema nijedne igre generalne kvalitete kao recimo, Chrono Trigger. Cak i Square Enix nudi svojih igara ali oni nisu sposobni napravit posten JRPG ni na jednoj platformi vec deceniju i vise. Najzalije mi je u biti oko Monkey Island reizdanja koja izgledaju odlicno ali su kontrole toliko kriminalno lose prilagodjene touchscreenu da su neigrive.

Na Androidu sam krao dok je onaj AppPlanet radio. Mada nikad nije bio ni blizu Installousa (iOS aplikacije za kradju). Jednostavno nepouzdan, polomljen. Ko i sve na Androidu. Stagod developeri mislili, platformu ne cini bolji, elegantniji, transparentniji OS vec ekosistem aplikacija. Inace bi Windows davno propao. Android ima sve boljke Linuxa (tragicne audio drajvere u prvom planu), sa jos nekim svojim specificnim problemima. Meni kao pokusaju muzikanta, a bogami i u profi poslu mojih kolega u firmi, Android je tesko prodati. Sve aplikacije koje nesto znace su na iOSu, i nema izgleda da ce se "portovat: na Android, upravo zbog mizernog event handlinga i latencije.

Cak i neke proste stvari, streaming videa sa racunara koji sam radio sa AirVideom (strasan app za iOS) nema ekvivalente za Android. Postoje pokusaji ali toliko ocajno rade na triput brzem hardveru da je krivac jasan. Sranje od OS-a. A sve alternative tome su mrtvo Linux rudarenje, no za Linux bar mozes dobit definitivan odgovor jel moze il nemoze. Na Androidu si manje vise u beznadju izmedju bruke foruma i novopecenih superusera. A i pola smeca koje je HTC ugradio u moj telefon sada ne radi. Ne radi mi weather, navigacija mi je komicna. Ogroman telefon koji mi najvise koristi za surfanje prije neg zaspem. Duboko sam razocaran, i HTC-om (vazda su mi izgledali ko pijacari a sad imam potvrdu teorije), i Google-om (koji polako postaje podlija firma od Microsofta samog).

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2011. 19:02 

clear sky napokon radi,fala svima..beton igra

Profile  

PostPosted: 22. 08. 2011. 19:07 

eo i ja sam skinjio shadow. dobar je CS dok ne dodjes do kraja, necu ti kvarit. Uzivaj, dabogda se navuko k'o ja i Addi :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2011. 03:11 

uh suti, ja koliko se nekad zadeveram oko neceg u igri i kad vidim kako sati lete dok igras... bude mi krivo sto se navukoh ovoliko :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 23. 08. 2011. 17:10 

jebemu sunce fakat je istina, ne mogu vjerovat...
evo torrent pici ko ludo...
http://www.mediafire.com/?qy7lq9jmhyfyeqy

a evo i 1 link rapidshare
https://www.rapidshare.com/files/1939814304/PES.12.rar

kristiano na kaveru
Image

Profile  

PostPosted: 25. 08. 2011. 03:49 
Moderator

eo ga instalira se Human Revolution :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2479 posts ]  Go to page Previous  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 124  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]