_LOKI_ wrote:
M.S.P.U.E.F. wrote:
prva stvar, decapitated u meni ne budi nikakav proces metalnog delirija, druga stvar: sloga usere gotovo svaku svirku osim pizdarija koje su tu svaku veÄer uobiÄajene, dodaÅ¡ faktor naÅ¡e publike koja se izofirala par puta solidno pred kojim bendom. plus na sve, izbor žanrova po pitanju svirki je postao monoton. ja dajem sebi puno pravo da budem gad koji se stalno žali, a ostali -kud koji mili moji-
Mislim da to pravo koje si sam sebi dao nema niko, pogotovo ne neko koji nista ne radi nego palamudi okolo. Ako ipak radis, dokazi nam dovodjenjem nekog isprdka za koji ti smatras da je dostojan tvog dolaska i sta sve ne.
I nije samo stvar zanra nego jebenog postovanja prema nekome ko nesto radi i to ne lose i ofrlje nego stvarno na nivou.
A Å¡ta ti znaÅ¡ Å¡ta ja radim??? a? a o poÅ¡tovanju prema neÄemu viÅ¡e nema priÄe, mnogi su meni pokazali svoje "poÅ¡tovanje" kada ni rijeÄi nikome nisam govorio. Za tebe su moje neke stvari, kažem vjerovatno, samo hrpa likova koji se Å¡epure sa bulletbeltovima,bodljama i kožom... a za mene su stvari kao decapitated pogotovo sada trenutno Å¡kolski prikaz neibalansirane tehnikalije. al jebiga svako ima svoj ukus, to se zna. za raspravljanje o ukusima forum i postoji.