sve ti je u tome sta ko trazi od igre. ja volim detaljne fps igre npr stalker, to mi je mozda najdraza igra ikad uz half lajf. al volim nekad i mozak na pasu i rokaj

zato se skida hard reset npr sad
nekom je recimo elder scrolls serijal zakletva. i kritike su dosta pozitivne. meni je recimo to najgore nesto sto je ikad izaslo. igro sam oblivion kad je izasao, kao zanimljivo bilo dan-dva, vjerovatno zbog pejzaza i tako toga. al misije... igra napravljena za djecu sto igraju po 25h dnevno il ljude koji nemaju zivot. igrao danima, i sve kontam bice nesto konkretno, sve idi tamo, odnesi poruku ovom, napravi napitak i onda ubijes jednu zivinu i tako sve. i obrisem je naravno. nekidan ajd reko odo ovaj morrowind skinut da vidim, za njega govore da je bolji. gori 20 puta, a oblivion ima ocjenu -5 od mene bar. i igrao 2 sata, sve se sastojalo u tome da sam putovao do jednog grada jedno 40 minuta, nista sreo na putu nisam, i tamo mi ovaj podjelio imena neka da ih idem trazit po svijetu. karina nad karinama fakat. obrisao nakon 2 sata igre max. prave power metal igre
za rage stvarno ne govorim nista, jer ne znam ni gejmplej ni pricu, al posto volim ostale igre id software-a, nadam se. meni je recimo i borderlands karina zesca. fallout 3 je zarazan, presao je sa zadovoljstvom, i nafuro se na new vegas, meni je i bolji, al dosadio mi na pola igre. tako da misljenje o toj igri mi varira od raspolozenja
@ado: ma ok, painkiller i nije toliko los (kec, prvi, obicni) onako da se odmoris malo, pobijes horde demona i to. al me oni nastavci razocarali, nidje veze meni, ne vidim svrhu... al to su koliko sam skontao fanovi radili, pa ovi oficialno izdali....