Addi wrote:
susic nije kriv, lik je odlican, nema to veze s trenerom.
u tom i jest poenta u tim laznim nadama naseg naroda. eto vam sad komentara, o tome pricam. sad je portugal prejak, sad je portugal evropski brazil iz najboljih dana, sad su sila i po, sad je ronaldo najbolji igrac. do tekme tamo portugal je bio grupa cigana, losa reprezentacija koja igra 2 puta u barazu, kao tim karina puna zvijezda, ronaldo peder koji brije noge, a dzeko pele koji mora zabit bar go-dva u 2 tekme. treba ba odma realno sagledat stvari i to je to.
ma ne idemo mi nigdje haveru, sjeti se prica poslije ispada za svjetsko. na euro idemo ma milion%, nema sanse da ispadnemo, jaci smo nego ikad.
ja ovako tersam jer ne smatram da smo toliko losi da primimo 6 komada. al ne znam iz kojeg razloga onako igraju, il ih boli karina, il se opuste papci, il se nafuraju pa popuse il se predaju ko i obicno nakon gola.
budimo realni.
osim dzeke, ono je repka vrlo solidno osrednjih igraca, minus dva tri MAJMUNA.
dakle, kakva Bosna, takva i repka. Po koji blistav primjer, al uglavnom ispod svjetskog prosjeka. Sta ocekivati od tri miliona?
Inace taj Balkanski fudbal nije cemu nikad ni bio, prekrsni smo mi, presmotani, i pretromi za to. Valjda su nam Portugalci fino pokazali.
Al zato bi ih razvalili u tuci ko picke, hehe.
Seljacka utjeha

Koliko sam pratio Jugoslavija je bila jedna od najjacih reprezentacija...
Hrvatska 98. trece mjesto.
Nije bas da smo toliko tromi jbg, no slazem se za BiH to sto si rekao.