Saleo wrote:
_LOKI_ wrote:
Jebli mater placenicku, eto toliko...
A Saletove postove vise ne uzimam ka srcu niti za ozbiljno, jer otkad sam na forumu vazda likuje protiv Uniteda i raduje se uspjesima svih klubova samo ne svog

uspjehe svog kluba proslavljam svojoj kuci,intimno,ne postujem kilometarske komentare na internetu.
a neuspjesima junajteda se otvoreno i javno radujem
..za razliku od vas skamovaca koji ne štedite prostor.
ajde nemoj sad tako, u rrijetkim trenucima kad liverpul neki uspjeh ostvari (

) uzvrtite se i vi isto tako. to neke slike, to neki fazoni. ne daj boze da osvoji ligu sta bi bilo
zao mi je sto newcastle nije prosao u lp, veoma drag mi i dobar tim.
sto se titule tice, city je zasluzio pehar samo zbog medjusobnih duela sa unitedom, inace ostalo, nista posebno, isto ko i united. a sramota nije na gol razlici izgubit prvo mjesto od tima koji je TOLIKO ulozio para u klub, u tako kratkom vremenu. al to je to sto se njih tice, mozda opet za nekih 50 godina jos jednu osvoje
i sa adom se sigurno slazem. wolfsburg se ne moze poredit sa city-em, city se digao bio ko da haraju evropom i engleskom zadnjih 20 godina. nakon jedne uspjesne sezone, i to nakon koliko vremena? a u sustini pravi pijunski klub koji se docepao para. ko moze to voljet? tu ja ne vidim nista za postovat. vrijeme ce pokazat svoje. al nek je liam gallagher okupao onu lozu sampanjcem
bitno je da united ide po broj 20 iduce sezone. nadam se sa bar par finih pojacanja.