Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 19. 07. 2025. 22:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2003. 22:29 
dreadlord wrote:
Da, da, da.
Ja sam bas jucer razgovarao sa eminemom i saznao sam da ima tetovazu. AJAAAAJ. Sto kazete na to, braco??
:twisted:

joj mojne njatke... s kojim kurcevim eminemom...

Post subject:
PostPosted: 24. 10. 2003. 23:30 

sqo wrote:
joj ljudi, kaj se opterecujete izjavame te fufe. pa toliko je balava da joj sve curi iz nosa. brijem da je ove godine navrsila 17 godina. i sad se ide tu bahatit, a nema pojma o zivotu. smece jedno sminkersko.
jedino nam ostaje nada da se mozda i pokusa opametiti kad odraste.
jel ona zapravo uopce zna sto je metal, odnosno kako zvuci?
kuja. drolja. peder.

dobre reci slazem se!
jer metal svi pljuju nije bas odgovarajuci ni vlasti a ni onim sminkerima i sminkericama koje vole biti uzvisene!
pogledajte britni spears treba ce jo jos bar 2 albuma da joj se povecaju bradavice , a za jedno 20god mozda joj izrastu i sise (izvinjavam se zenskoj populaciji)!
sve su to fufice , a pogledajte lepo odjevene devojke iz ASTARTE :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 00:47 

Jebes to sto kaze ta kuja,dobro da nije pocela pricati o metalu i drogi ,uvijek ljudi to dvoje spominju kao da se to podrazumijeva,posebno to vole ovi danasnji "reperi",dok se tamo one crncuge sto repuju svakodnevno fiksaju ,siluju djecu i jos toga,nemaju oni pojma kao ni ta kuja.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 03:03 

Ma treba je sacekat kad bude tezgarila nedje u Hercegovini u njakoj javnoj kuci pa je onako klasicno po BiH standardu istuc i silovat, i to sve snimit pa poslat u Globus il na latinicu...jebali joj metalci mater.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 16:01 

Stanko wrote:
dreadlord wrote:
Da, da, da.
Ja sam bas jucer razgovarao sa eminemom i saznao sam da ima tetovazu. AJAAAAJ. Sto kazete na to, braco??
:twisted:

stvarno ima tetovazu?
vauuuuuuuu
Jao, fuck pa kako to nisam prije znala?! :roll: Hahahaha.....sega do koljena! :twisted: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 19:52 

KoldVoid wrote:
Ma treba je sacekat kad bude tezgarila nedje u Hercegovini u njakoj javnoj kuci pa je onako klasicno po BiH standardu istuc i silovat, i to sve snimit pa poslat u Globus il na latinicu...jebali joj metalci mater.

Hehehehe
Ma prvo joj treba dati neku godinu dana da shvati da je metal muzika mnogo uzvisenija i kvalitetnija nego ona njena "ja sam zaljubljena.." muzika. Rekla sam godinu dana, zbog toga sto valjda treba vremena da miss Klaudiji dodje iz dupeta u mozak. Eh tek kad skonta da je bila glupa krava, onda stupaju na scenu metalci sa KoldVoidovom idejom :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 19:56 

Sram vas bilo. Kako mozete biti tako zlocesti prema jadnoj maloj nevinoj... Grozno.... :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 20:01 

WiCkED wrote:
Sram vas bilo. Kako mozete biti tako zlocesti prema jadnoj maloj nevinoj... Grozno.... :P

Kako me tvoj post dirnuo, kanula mi je suza iz oka... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 20:01 

WiCkED wrote:
Halal ti Bog majstoreeee :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 03. 2004. 23:42 

WiCkED wrote:

"Jadna mala nevina" ima momka starijeg od sebe 10-15 godina, pa ti vidi ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 03. 2004. 01:31 

Lena_Rose wrote:
WiCkED wrote:

"Jadna mala nevina" ima momka starijeg od sebe 10-15 godina, pa ti vidi ;)

Neki zaboravljaju kako je nas Celo Bajramovic regulisao folk pevaljke po BiH prije nego sto su ga balije strpale u cuzu....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 03. 2004. 21:00 

KoldVoid wrote:
Neki zaboravljaju kako je nas Celo Bajramovic regulisao folk pevaljke po BiH prije nego sto su ga balije strpale u cuzu....
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 29. 04. 2004. 21:35 

Fakat neke ljude ne mogu razumjeti.........Mislim, iako preferiram metal, mogu slusati svaku vrstu muzike. Kada npr. ljudi iz mog razreda zapjevaju neku od Cecu, nikada nisam kolutala ocima i slagala face( mada bi imala svasta reci). Ali, neki dan sam drzala CD Slayera u ruci, jedna cura mi je prisla, uzela CD i kad je vidjela sta pise, samo ga je ispustila, ko da ce se, u najmanj ruku zaraziti HIV-om. I to je popratila prezirnom facom i komentarom: Fuuuuuuj, to je onaj ROCK, kako to mozes slusati. Ja sam joj rekla: Jaranice, prvo nauci razlikovati punk,grunge, metal, hardcore isl. i poslusaj nesto od toga ., pa onda komentarisi....
P.S.: Nazalost takvih ogranicenih ljudi pun je moj razred, skola, grad............

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 01:04 

Phoenix_lady wrote:
Fakat neke ljude ne mogu razumjeti.........Mislim, iako preferiram metal, mogu slusati svaku vrstu muzike. Kada npr. ljudi iz mog razreda zapjevaju neku od Cecu, nikada nisam kolutala ocima i slagala face( mada bi imala svasta reci). Ali, neki dan sam drzala CD Slayera u ruci, jedna cura mi je prisla, uzela CD i kad je vidjela sta pise, samo ga je ispustila, ko da ce se, u najmanj ruku zaraziti HIV-om. I to je popratila prezirnom facom i komentarom: Fuuuuuuj, to je onaj ROCK, kako to mozes slusati. Ja sam joj rekla: Jaranice, prvo nauci razlikovati punk,grunge, metal, hardcore isl. i poslusaj nesto od toga ., pa onda komentarisi....
P.S.: Nazalost takvih ogranicenih ljudi pun je moj razred, skola, grad............

And thus they came from frost covered mountains...trolls of mighty bosniadark

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 02:20 

KoldVoid wrote:

mene cudi sto ih nema i vise :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 16:30 

ma boli me znas sta za ljudima kojima se metal nedopada!!!

METAL IS 4 EVER!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 17:14 

Ja neki dan citam Hammer kad dodze ona mulica zavrati mi novine i hoce da vidi kakve su ono otkud joj pravo da uopste dira i da jos sve bude potpuno jos ce ti ona meni Die Musik is Kacke joj kako me je razljutila htjela sam joj rec ti si kacke mamu ti ali nisam necu pun k***** je takvi i boli me briga samo nako kazem bezze mi dan pokvari goni i u pm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 18:45 

Nex wrote:
KoldVoid wrote:

mene cudi sto ih nema i vise :twisted:

Kako nema.."Trollus Bosniacus" cesto voli (ili apsirise) da migrira u Lipu Vasu (tocnije: Makarsku) tokom odredjenih perioda ljeta i prepoznatljiv je po izbrijanoj frizuri, zlatnim lancima, otrcanom Golfu II, galami, losoj muzici, izoblicenim licem, dugim vratom koji je proizvod evolucije zato sto su mu pretci 1000 godina nosali drva na ramenu...

Nes ih fulit...oni su 99% populacije

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 04. 2004. 20:26 

hehe takvi su često viđeni po opatiji kako žderu pohano meso i paradajz usred plaže i oblokavaju se masivnim količinama pivinja :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 05. 2004. 15:39 

KoldVoid wrote:
Kako nema.."Trollus Bosniacus" cesto voli (ili apsirise) da migrira u Lipu Vasu (tocnije: Makarsku) tokom odredjenih perioda ljeta i prepoznatljiv je po izbrijanoj frizuri, zlatnim lancima, otrcanom Golfu II, galami, losoj muzici, izoblicenim licem

mislio sam da je cudno sto ih nema vise na forumu.... a to ni nije samo bosanska pojava, dobro si rekao da cine 99% populacije :evil:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 114 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]