Azrael661 wrote:
sto su se svi na planetside 2 zaletili, ne moze meni jebem ti krntiju

djeluje mi pravo dobro ali i komplikovano, ne znam bil je skinuo da probam

uglavnom, sto se racunara tice, preko godinu dana sam bio onesposobljen, nikakve igrice, nista, laptop iz 2000. gurao, igrao half life keca

sad imam ovo nesto malo novije, do juce sam igrao Star Wars: The Old Republic, free to play naravno, i zvanično odustao kad sam dogurao do lvl 22. Free to play je najvece sranje ikad izmisljeno. ograničen gameplay, low exp rate, cijene za iteme povećane i item equipment restriction. ne možeš nositi heroic iteme osim ako nisi subscriber ili ako kupis cartel points i kupis sebi free to play dodatke. još jedan glup primjer - subscriberi mogu koristiti mountove od lvl 15, a f2p igrači od lvl 25 tek i to za 35k creditsa naravno. inače, ko god je subscriber, uživa u presavršenoj igri - bukvalno online verzija kotora, skillovi odlični, kvestovi odlični, story prejaka, klase odlične, instance, itd itd. najbolji mmo do sad na mojoj listi, a igrao sam ih dosta. međutim, ja nisam jedan od tih koji mjesečno izdvaja par dolara za igricu, tako da ništa.
trenutno kod mene DmC, i Darksiders I i II da i to probam. DmC za sad pojede! tražim nešto baš epskih razmjera da počnem igrati, da ima priču da valja, da me baš sjebe

ako ima ko kakvih preporuka, nek lijepi vamo