Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 07. 2025. 08:53

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2004. 11:10 

Lala, mojne mi njih, izasipam se od USVa. :udri:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 04. 2004. 15:15 

ihti wrote:

1. maja je koncert D.R.I.
kud ces bolji 1. maj

Ma diiivno... posebno onima koji ne mogu ici :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2004. 18:49 

rock wrote:
Lala Anselmo wrote:
Hollow wrote:
Ma kakva sila...Hebi ga,nadas se necemu,a dobijes ku*ac od svega toga!
Btw.:Metalci u Visokom se skupljaju na poligonu..ili na stadionu..HEHHE

Pa i ne bas
Sinoc me USV bend prijatno iznenadio. Uradili su jos jednu svoju pjesmu i jos dobrih obrada. Zecho se odlicno uklopio. Pjesme veceri:
Iron Maiden- Fear Of The Dark
G 'N R- Sweet Child Of Mine
Deep Purple- Blindman,Child In Time

i jos mnogo toga

Znam da su nekima oni vrlo mrski i odbojni, ali eto bijase to dobra zabava za jednu vecer 8)

sigurno dok se pilo iza usv-a a band vjezbo dole.. ili se mozda varam??

uhh suti, sad nam ni to ne daju. neko im izvalio vrata iz stoka, pa i policija dolazila. A on peder Mahir Sahinovic na radiju i televiziji objavio da se tamo skupljaju narkomani. Mos' mislit :!: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 04. 2004. 19:02 

Nije bas da je rekao da se skupljaju narkomani vec je rekao da se skupljaju mladi koji tu piju i koji razvaljuju da bi ispali kako se to kod nas kaze "frajeri".
Btw. lijepi stadion nit sta mopzes nit sta imas razbit mozda samo praznu flasu od vina. A ovom bih i dodao preko puta samostana mada tamo nisam nikada pio.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 18:35 

A ovom bih i dodao preko puta samostana mada tamo nisam nikada pio.[/quote] Pa gdi ces tamo?! Morace se i to probati...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 04. 2004. 22:11 
Administrator

Morrison wrote:
Nije bas da je rekao da se skupljaju narkomani vec je rekao da se skupljaju mladi koji tu piju i koji razvaljuju da bi ispali kako se to kod nas kaze "frajeri".
Btw. lijepi stadion nit sta mopzes nit sta imas razbit mozda samo praznu flasu od vina. A ovom bih i dodao preko puta samostana mada tamo nisam nikada pio.

heh na to mjesto copyright drze hule & ihti hehhe..
ali mozemo se dogovoriti za sve one koji zele :D

to reko mahir sahinovic.. pa ja koliko znam ondje jedino pijete vi, vas 3-4.. to sto ostane poneka flasa u onom polju je nista.. sere jebote..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 04. 2004. 17:11 

rock wrote:
Morrison wrote:

heh na to mjesto copyright drze hule & ihti hehhe..
ali mozemo se dogovoriti za sve one koji zele :D

to reko mahir sahinovic.. pa ja koliko znam ondje jedino pijete vi, vas 3-4.. to sto ostane poneka flasa u onom polju je nista.. sere jebote..

Ma znam da sere, pazimo mi ono tamo k'o svoje,jer tamo stalno idemo. Kad se oni ljudi okolo ne bune,koji se k.... ima on buniti :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 04. 2004. 18:31 

w333, 1. Maj, taman, svakako nisam znao gdje chu :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 04. 2004. 23:45 

Ovo je mozda posljedni put da se pojavim na forumu, jer mi je stvarno u kurcu vise sve..... sto se tice Mahira Sahinovica - SVAKA MU CAST I PEDER JE SVAK ONAJ KOJI NESTO GOVORI PROTIV NJEGA!!! Ako ko ima protumisljenje nek me osobno potrazi i sta mu nije jasno nek me u pita... sto se tice visockih metalaca - PA NJIH IMA 10, TAKO I DA NE VIDIM MJESTO GDJE BI SE MOGLI OKUPLJATI... Ako neki kvazi metalci manipulisu novim narastajima tako sto im govore da se okupljaju na Poligonu i takim mjestima, debelo grijese... Jera ja NIKAD NISAM VIDIO METALCE NA TAKVIM MJESTIMA!!!Pomocu manipulacije, odnosno propagande, moguca je višestruka psihicka, pa cak i fiziološka dresura, koja služi za prilagodavanje sistemu represivnih grupacija metalaca.. U tom slucaju vaspitanje postaje indoktrinacija. A indoktrinacija se može odrediti kao usadivanje takvog vaspitanja (i obrazovanja) koje iskljucivo odgovara ideološkim potrebama jednog kvazi metalca uz odbacivanje alternativa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2004. 02:59 

ko je kad rekao nesto za metalce da se skupljaju na poligonu i sl. mjestima.
Prvo sebe ne smatram tim metalcem tako da me ne mozes nazvati kvazi metalcem....
Drugo nisam vidio da je iko lose nappisao o mahiru sahinoicu jer sikreno covjek nije nisat lose rekao niti uradio, a to sto je neko napisao da je pede bio je tako usputno
Trece svako ima pravo da slusa ono sto zeli i identifikuje se kako zeli... bio kako kazes kvazi ili ne....
Zar ljudi koji vole metal nemaju oprav da vole i nesto drugo...i zar ih ako voe i to nesto drugo mozemo nazvati kvazimetalcima
Peto svaka ti cast ako ljude dijelis na metalce i one koji nisu metalci (kvazi metalce)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 05. 2004. 15:22 

Morrison wrote:

Nedavno mi je drugarica iz Rajvosa dala zakljucak... "Ovo vam je nacijo moje RTV Visoko i Diskoteka Puls. Ispred se rolaju rolaju djeca... a iza se rola rola dzoja" :twisted:

Btw... kad ce taj koncert? :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2004. 15:24 

Morrison wrote:

Kraj Bosne je zakon...I jos kad te opuca vruca od shtoka i konjaka (hihihi :mrgreen: ) imas direktno osvjezenje;cista,svježa rijeka. Divota
To je bio offtopic,a sad pitanje:
Kad ce taj metal night u vi? Pa puls je proradio!! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 05. 2004. 20:09 

Cim nabavimo ozvucenje. $%/!$# ozvucenje koje smo dogovorili se pokvarilo, sto mu gromova! :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 05. 2004. 03:22 

MersauX wrote:
Cim nabavimo ozvucenje. $%/!$# ozvucenje koje smo dogovorili se pokvarilo, sto mu gromova! :evil: :evil:

Dakle,masimo usima....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 05. 2004. 22:35 

i nogama i rukama... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 13:17 

ee visocani jestel sta planirali za ovo ljeto??kake svirke i metal nights?' ak jesta kad i gdje ima raje iz n tr koji bi dosli....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 17:09 

Djambalaja wrote:
Ovo je mozda posljedni put da se pojavim na forumu, jer mi je stvarno u kurcu vise sve..... sto se tice Mahira Sahinovica - SVAKA MU CAST I PEDER JE SVAK ONAJ KOJI NESTO GOVORI PROTIV NJEGA!!! Ako ko ima protumisljenje nek me osobno potrazi i sta mu nije jasno nek me u pita... sto se tice visockih metalaca - PA NJIH IMA 10, TAKO I DA NE VIDIM MJESTO GDJE BI SE MOGLI OKUPLJATI... Ako neki kvazi metalci manipulisu novim narastajima tako sto im govore da se okupljaju na Poligonu i takim mjestima, debelo grijese... Jera ja NIKAD NISAM VIDIO METALCE NA TAKVIM MJESTIMA!!!Pomocu manipulacije, odnosno propagande, moguca je višestruka psihicka, pa cak i fiziološka dresura, koja služi za prilagodavanje sistemu represivnih grupacija metalaca.. U tom slucaju vaspitanje postaje indoktrinacija. A indoktrinacija se može odrediti kao usadivanje takvog vaspitanja (i obrazovanja) koje iskljucivo odgovara ideološkim potrebama jednog kvazi metalca uz odbacivanje alternativa.

heh... sta rece?? naime, za*ebo si se ti sa zurnalistikom, trebo si u filozofe otici. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 19:13 

Black_Rose wrote:
ee visocani jestel sta planirali za ovo ljeto??kake svirke i metal nights?' ak jesta kad i gdje ima raje iz n tr koji bi dosli....

Ma jesmo planirali,ali ne i sproveli u djelo,heheh :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 22:36 

ajd barem se nasho koji post na ovoj temi...
ova tema je umrla isto k'o i Visochka muzika i koncerti...
sve shto se deshava u Visokom je Subotom svirka u USV-u...
jednostavno se moramo klanjat momcima shto sviraju dole, oni jedini drze malo poluzive Visochane shto se toga tiche...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2004. 23:11 

ba_DeXxTeR wrote:
ajd barem se nasho koji post na ovoj temi...
ova tema je umrla isto k'o i Visochka muzika i koncerti...
sve shto se deshava u Visokom je Subotom svirka u USV-u...
jednostavno se moramo klanjat momcima shto sviraju dole, oni jedini drze malo poluzive Visochane shto se toga tiche...
Zar ima svirka subotom u USV-u :shock: Joj jebo te jesam ja zaostala s desavanjima u Visokom :oops:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 202 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]