Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 00:42

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Next
Author Message
 Post subject: Re: Agonize
PostPosted: 17. 12. 2003. 00:15 

Gia wrote:
Agonize su tuzlanska black/death metal grupa, zapoceli sa radom 1997 godine.Do sada su snimili jedan album The Chosen One, PROMO CD ( sa novim vokalom) te sada spremaju novi, drugi album.Na Heineken Music Festu (2002g) osvojili su nagradu za najbolju death metal izvedbu.
Sta vi mislite o njima?

mislim da su odlicna grupa , dosao sam do njihovog promo cd divljim putem!
a ajd neka mi neko javi njihov mail jer nikako da igde nadjem__
a javite na pravi mail mailto:walkrecords@skaut.net HVALA

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2003. 14:36 

Gia wrote:
Agonize su tuzlanska black/death metal grupa, zapoceli sa radom 1997 godine.Do sada su snimili jedan album The Chosen One, PROMO CD ( sa novim vokalom) te sada spremaju novi, drugi album.Na Heineken Music Festu (2002g) osvojili su nagradu za najbolju death metal izvedbu.
Sta vi mislite o njima?

Konacno se i ja dokopa njihovih CD-ova, naravno zahvaljujuci tebi Gia, i na zalost, malo je takvih fenova, koji hoce nesto uraditi za svoj bend-svaka cast :wink:

samo kratko, >>momci RASTURAJU<<

Profile  

PostPosted: 30. 12. 2003. 22:47 

barbum wrote:
Gia wrote:
Sta vi mislite o njima?

Konacno se i ja dokopa njihovih CD-ova, naravno zahvaljujuci tebi Gia, i na zalost, malo je takvih fenova, koji hoce nesto uraditi za svoj bend-svaka cast :wink:

samo kratko, >>momci RASTURAJU<<

ne slusam ni ja svasta :wink:
svi koji nisu preslusali il ne mogu doc do albuma slobodno neka se meni obrate...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 01. 2004. 18:26 
Moderator

ja samo znam da je morbid kaltack najbolji instrumental koji sam ikad cuo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 01. 2004. 01:44 

Gia ispade distributer Agonize-a, a sta ce biti za ovaj novi album koji evo vec neko vrijeme zavrsavaju hehehe? Nije bas black ali death i melodic bi se moglo nazvati za ono sto rade. Ustvari Agonize je toliko specifican band koji ima originalan zvuk. To bi se trebalo najvise cijeniti na ovim nasim prostorima ali nema veze. Moramo nesto uraditi i skontati se za,ne samo Agonize nego i ostale bendove, distribuciju i izdavacku kucu inace ce metal u BiH i dalje propadati.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 01. 2004. 23:25 

Me(n)tal Mind Tuzla wrote:
Gia ispade distributer Agonize-a, a sta ce biti za ovaj novi album koji evo vec neko vrijeme zavrsavaju hehehe? Nije bas black ali death i melodic bi se moglo nazvati za ono sto rade. Ustvari Agonize je toliko specifican band koji ima originalan zvuk. To bi se trebalo najvise cijeniti na ovim nasim prostorima ali nema veze. Moramo nesto uraditi i skontati se za,ne samo Agonize nego i ostale bendove, distribuciju i izdavacku kucu inace ce metal u BiH i dalje propadati.

vjeruj mi, ovaj treci (drugi oficijalni) potrajat ce jer se nesto pokvarilo u studiju pa je na popravku.koliko ja znam ostalo im je jos malo do kraja, ali zavisi od ovog cuda kad ce zavrsit :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 01. 2004. 04:08 

Album (nazalost) ne mogu da zbavim. Poslusala sam jednu pjesmu i od toga mi se cine super.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2004. 01:50 

Me(n)tal Mind Tuzla wrote:

hm dobro receno!
agonize su jako kvalitetni!
a ljudi pokrecem metal iydavacku kucu!
pa ako ima grupa zainteresovani neka se jave!
a ako idalje se budu piraterisale domci diskovi verujte da smo onda sami krivi sto grupe nerade i sto nema izdavackih kuca!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2004. 02:33 

bio bi red da konacno nabavim nesto od agonizea :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 02. 2004. 17:46 

Evo imam sad dva promo albuma (thanx to lala and Gia)... Zakon!
Stvarno se mozemo ponositi njima :D

Profile  

PostPosted: 16. 04. 2004. 16:21 

Gia wrote:
Sta vi mislite o njima?

Svirali su kod nas,nisam ih gledala live jer sam tada bila u bolnici,ali ja bi najbolju death metal izvednu dala drugom bendu no nebitno..Oni su 3 po redu od domacih(meni)

Profile  

PostPosted: 25. 04. 2004. 14:26 

Gia wrote:
Sta vi mislite o njima?

Svirali smo s njima istu noć u finalu heinekena, dobri momci
Imam ih na video kaseti (upravo taj snimak - pjesma pain)
i nekoliko stvari sa chosen onea na kompiću

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 04. 2004. 23:36 

Pravi suoOni i Toxic Death su No. 1.

Profile  

Post subject: Novi Agonize album
PostPosted: 05. 06. 2004. 14:27 
Moderator

jel ko imo prilike cuti ista?

Profile  

Post subject: Re: Novi Agonize album
PostPosted: 06. 06. 2004. 00:13 

biafra wrote:
jel ko imo prilike cuti ista?

ja sam imala cast da cujem gotovu snimku pjsme "another wasted paradise" (novi aranzman) i ostatk pjesama, ali ne s novim aranzmanima i moram reci da ce se mongi prijatno iznenadit.necu sad rec o cemu je rijec, album bi trebao bit gotov do kraja mjeseca pa ce vdijet kako ce ga "prodavat".uglavnom, mislim da ovaj album biti veliki pomak sto se tice tz metal scene. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 02:00 

eh samo sam tebe cekala da odgovoris. :D
Ja ga cuti cim izadje, znaci racunaj da ces mi ga posudit :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 03:04 

Gdje su snimali?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 06. 2004. 16:01 

e de ti meni reci draga moja Agonize (crtica) Lady, jel se moze naci negdje na netu "Another Wasted Paradise"?
ili kad bi mi neko mogao poslati barem jedan bio pjesme na moj mail pa da poslusnem....fakat me zivo interesuje kako to zvuci!!!!!!!!

et, pa hail od mene.......

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 06. 2004. 22:49 

eh ovako, ne mogu ti posduit cd jer ne bi bilo fer prema njima da to sad svi presnimavaju, al cu ti ga rado poslat, ak oces kupit.mislim, moramo podrzat nasu scenu, a kopiranjem nece dobit nis.
dalje, snimali su u studiju u art centru tak da ce dosta profesionalnije bit uradjeno.
kao tece, nemas naother wasted paradise na netu jer je tony izricito zabranio da dolazi u ruke koje-kakvim ljudima i ne znam cemu vec kako ne bi dospjelo do neta.barem nema, koliko je meni poznato :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2004. 00:37 

Agonize_Lady wrote:
eh ovako, ne mogu ti posduit cd jer ne bi bilo fer prema njima da to sad svi presnimavaju, al cu ti ga rado poslat, ak oces kupit.mislim, moramo podrzat nasu scenu, a kopiranjem nece dobit nis.
dalje, snimali su u studiju u art centru tak da ce dosta profesionalnije bit uradjeno.
kao tece, nemas naother wasted paradise na netu jer je tony izricito zabranio da dolazi u ruke koje-kakvim ljudima i ne znam cemu vec kako ne bi dospjelo do neta.barem nema, koliko je meni poznato :D

ovo svi iscekujemo!!
pa nabi ni bilo lepo da cd kopiras i dajes ljudima!
verujte da cete imati prilike kupiti ovaj cd na orginalu i zavrsenog kompletnog , a kupovinom orginala bi pomogli i bendu i sceni!
a i ako bi slusali ne mixovane pesme kasnije bi vam pokvarilo dojam!
zato budite strpljivi da to momci odrade fino spakiraju izda se i onda uzivamo u kvalitetu ( koji mislim da Agonize itekako ima) i naravno slusati cd na orginalu a ne na piratskim diskovima!
jer ipak je to NASA scena i moramo joj itekako pomoci!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 537 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]