Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 17. 06. 2025. 08:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 13:38 

KoldVoid wrote:
Koji tebi seraf fali. Ha najtvis, ha metalika, ha slejer....

Sve je to isti kurac.

Jebo kapitaliste, support underground.

jarane, ne vrijedi sa njima raspravljat....pusti ba...to ti je ono "nije zvaka za seljaka".... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 14:35 

neznam stvarno jesam li svojim postovima koga licno uvrijedio, mislim da nisam. samo sam predlozio da covjek nauci (a i ti sa njim zajedno, ocigledno) postovati tudje ukuse, misljenja... ocigledno to je nesto eticki preveliko za vas. ne volim benediction, undergound scenu... pa nigdje neces vidjet moj post o tome kako je to bezveze i kako ne to ne treba niko slusat, a kamoli da vrijedjam onoga koji to voli. slusaj sta hoces, radi sta hoces, ali pusti ostale na miru. slusam nightwish, legende su mi, i sto ogi kaze "mozda sam ja ogranicen u muzici" al' mislim da to nije tvoj problem. o tvom ogranicenju u muzici presudi sam. a dio "nije zvaka za seljaka" dovoljno govori dosta o tvom postovanju tudjih misljenja, i indirekno o tvom ogranicenju sto se tice metal muzike.
pozdrav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 15:05 

koji ste vi idioti, oko cega se vi raspravljate! nevjerovatno!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 16:01 

SeyTaN wrote:
neznam stvarno jesam li svojim postovima koga licno uvrijedio, mislim da nisam. samo sam predlozio da covjek nauci (a i ti sa njim zajedno, ocigledno) postovati tudje ukuse, misljenja... ocigledno to je nesto eticki preveliko za vas. ne volim benediction, undergound scenu... pa nigdje neces vidjet moj post o tome kako je to bezveze i kako ne to ne treba niko slusat, a kamoli da vrijedjam onoga koji to voli. slusaj sta hoces, radi sta hoces, ali pusti ostale na miru. slusam nightwish, legende su mi, i sto ogi kaze "mozda sam ja ogranicen u muzici" al' mislim da to nije tvoj problem. o tvom ogranicenju u muzici presudi sam. a dio "nije zvaka za seljaka" dovoljno govori dosta o tvom postovanju tudjih misljenja, i indirekno o tvom ogranicenju sto se tice metal muzike.
pozdrav.

ja se nisam nikom licno obratio (osim koldvoidu...) niti sam ikoga spominjo...a koga svrbi taj se cese... :wink: btw, otkud tebi to da ja nepostujem tude misljenje...kako si to zakljucio?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 16:45 

to kome si se obratio zakljucio sam iz posta "jarane, ne vrijedi sa njima raspravljat", jer sam u svakom slucaju u ovoj raspravi na strani AdVersa i budala vidi da se na nas dvojicu ovo odnosi (mozda cak na jos koje).
a za ovo drugo, tj. kako sam zakljucio da ne postujes tudje misljenje iz ovoga "nije zvaka za seljaka". mislim, ne znam sta si htio ovim da kazes ali definitivno sticem dojam kao da nase misljenje treba ignorisat po svaku cijenu i da niko od nas ne zna sta prica. drugim rijecima - da smo mi po tebi nesposobni da iznesemo valjano na konkretnu situaciju. osim toga, jasno mi je samim izrazom "seljak" omalovazavanje i vrijedjanje i ostalih i mene. naravno, ova se fraza svakako moze koristiti kao komparativ, ali u najmanju ruku je pogrdno.
btw. postoji milion nacina da uvrijedis covjeka a da mu ne spomenes ime.
i mislim, kao sto kaze equinox da je stvarno prava glupost da se vise raspravljamo ovdje, postoji PM za to. ako postoji kakvih nesporazuma, pogresnih tumacenja samo javi poruku, vjerujem da se to da rijesit. pozdrav.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 18:10 

Jarane..ba, opusti se, popij koji tramal.

Ovo je jebeni forum, nije parlament BiH. A i tamo se gace manje uvlace u paksu.

Libo mene taki sta ko voli i sta ce ko slusat. Samo vam fino velim ruznu istinu. Truhla vam furka :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 18:53 

SeyTaN wrote:
to kome si se obratio zakljucio sam iz posta "jarane, ne vrijedi sa njima raspravljat", jer sam u svakom slucaju u ovoj raspravi na strani AdVersa i budala vidi da se na nas dvojicu ovo odnosi (mozda cak na jos koje).
a za ovo drugo, tj. kako sam zakljucio da ne postujes tudje misljenje iz ovoga "nije zvaka za seljaka". mislim, ne znam sta si htio ovim da kazes ali definitivno sticem dojam kao da nase misljenje treba ignorisat po svaku cijenu i da niko od nas ne zna sta prica. drugim rijecima - da smo mi po tebi nesposobni da iznesemo valjano na konkretnu situaciju. osim toga, jasno mi je samim izrazom "seljak" omalovazavanje i vrijedjanje i ostalih i mene. naravno, ova se fraza svakako moze koristiti kao komparativ, ali u najmanju ruku je pogrdno.
btw. postoji milion nacina da uvrijedis covjeka a da mu ne spomenes ime.
i mislim, kao sto kaze equinox da je stvarno prava glupost da se vise raspravljamo ovdje, postoji PM za to. ako postoji kakvih nesporazuma, pogresnih tumacenja samo javi poruku, vjerujem da se to da rijesit. pozdrav.

jest, samo sam ja pametan a svi ste vi glupi! :wink: :lol: zajebajem se... smiri se...nisam nista lose mislio onim, nit sam imao namjeru nekoga vrijedati...ovo ovde na ovom forumu je sve izgleda puno komplexa i paranoicno do kurca...svi misle da ih onaj neko hoce zajebat, uvrijedit il' sta ja znam sta...samo polako TEJK IT ISI...sto se mene tice ova rasprava je zavrsena....

haj Ž!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23. 06. 2004. 19:06 

Vala bas svi su super ozbiljni i svi hoce da se pokazu. Nekakv javni imidz i ne znam ni ja sta.

Boje to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 06. 2004. 13:05 

KoldVoid wrote:
Vala bas svi su super ozbiljni i svi hoce da se pokazu.
:lol: :lol: to kold inace - juce sam uzo interfector original - crkli dabogda :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 06. 2004. 22:36 

Ehe jarooo.

Ja slusah ono nesto "S Druge Strane Svjetla" i sve politicko sranje na stranu...Interfector su momci koji znaju svirat, mnogo se trude, ali finalni produkt je za oplakat. Sve super zvuci, ekstra produkcija al dzaba.

Potiho i ispod tezge vjerujem da bi se vise od pola Srpske Metal scene slozilo ali nece jer se Lucky i co. bas trude, ko Isus prema Golgoti.

I to nam dovodi u pitanje, dal treba podrzavat nase proizvode koji muzickom koncepcijom ne idu nama u prilog kao slusaocima (recimo meni je Interfectorov pristup Black Metal-u kao i njihov ukus generalno, smjesan, ljudi vise vole Cradle nego DarkThrone)?

Jebena retorika ali ja mislim da svaki bend ima jednu sansu, jedan original koji treba da proda, Reda radi, svaki pravi metalac treba da dadne tih deset maraka i da podrzi taj jedan bend i scenu ali dalje od toga, puniti rupe bez dna je malo nesuvislo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 06. 2004. 17:28 

ma Interfector je karina i to svi znaju.loze se da su srpska scena a u srbiji svakog boli za njih jer nemaju pojma .ljudi,bez uvrede, bezveze trosite prostor na sranja!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 07. 2004. 03:20 

da, politika je jedno a muzika drugo. sto znaci, svaka im cast za muziku u cemu ih i podrzavam a politiku mogu ostaviti kuci da ih ceka kad se vrate.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2004. 01:33 

aphazel wrote:
ma Interfector je karina i to svi znaju.loze se da su srpska scena a u srbiji svakog boli za njih jer nemaju pojma .ljudi,bez uvrede, bezveze trosite prostor na sranja!

HM necu se sloziti sa tobom!
a sto?
pa bio sam u Srbiji sa nekim jako zahtevnim ljudima (po pitanju muzike) i veruj da su za njihovu muziku pricali sve ok!
trebalo im je tako malo da izdaju za Metal age production (veoma jak underground label) , muzika im je ok a i sam omot je vredan velike paznje!!
i ako ostavite sa strane ( pesmu Mother serbia sto vecini smeta) album je odradjen ok!!
cak i gostovanja su to sve upotpunila (Treba iz Abonos , i Nefas iz The Stone))!

a necu vise trubiti kupujte domace orginale .. itd itd!
vec cu reci zadnje reci!
iskreni fanovice podrzati scenu a za ostale me zabole!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2004. 02:19 

Interfector je super band i sve sto postignu su i zasluzili. Nacionalizam je njihova licna stvar i u to ne ulazim. Ne valja kad se to nadje u muzici al posto umjetnost nema granica i to je moguce.
Mislim da su dobri muzicari (sve bolji i bolji) i da ih treba (ko zeli) podrzat.
Volio bi da ih vidim i u Tuzli i u Sarajevu, al eto ljudi su se na njih se pravo nalozili (u negativnom smislu) tako da treba sacekati jos neko vrijeme.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2004. 04:18 

S muzicke strane su zasluzili sve pohvale,to stoji.Ali upravo to desnicarstvo(sto je po meni pretjerano u njihovom slucaju) je ono sto ih ogranicava,barem vecina tako misli,uostalom i ja.Stvar se zove Majka Srbija,tako nesto,to je gloru fakat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 07. 2004. 12:26 

Ej,iskreno mislim da malo pretjeraste po pitanju Interfector-nacionalizma.Ljudi,pa u tom tekstu nema nista uvrijedljivo,vjerujte.Procitajte,i sve ce biti jasno.Bolje je raspravljati o njihovoj muzici.Kanimo se toga,ljudi,pa prestanimo vise vjerovati da svaka nacija u BiH jedva ceka da ovim drugim dodje glave.

POZDRAV!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:01 

Konacno normalan post.

Nemam nameru da pravdam Interfector, ali s obzirom da svi znamo kako glasine u sekundi postanu uvecane za 10000000, tako i ta prica o nacionalizmu. Veze to sa realnoscu nema, sto moze da potvrdi svako iz federacije koji je upoznao bilo koga iz benda.

Zar gostovanja hrvatskih i fBiH bendova u BL ne govore dovoljno? Zar bi iko dovodio te bendove ovamo da ih mrzi?

GLUPA PRICA!

Poz!

Profile  

Post subject: Re: Do kada ce se nepostovati domaca scena ???
PostPosted: 29. 11. 2010. 19:17 

Image

Image

Image

Image

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2010. 19:19 
Moderator

koja smijurija

Profile  

PostPosted: 29. 11. 2010. 20:37 

ovo gore neka zajebancija?????

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 63 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]