Wooooooow kako je ovo bilo dobro!
Nije mi zao love sekunde jer helloween svjetski otprasio dva sata svirke i moj zivotni san da ih vidim live je konacno ispunjen.
Setlista je bila mrak – akcenat na starijim albumima plus po pjesma il dvije sa derisovih albuma. Publike nije bilo previse (neke procjene je bilo oko 2000 ljudi) al od uvodnih starlight i murderer pa sve do samog kraja bila je bila extra, ziva, energicna srecom i bend je bio isto takav. Dosta toga sam pogodio sta ce se svirati (starlight, keeper of the seven keys, open your life, hey lord, dr. stein, future world...) a neke su me pravo pozitivno iznenadile poput murderer, sun for the world, how many tears i if i could fly (yeah ipak bend nije poptpuno batalio the dark ride album

).
Ma noc za pamcenje iako je hebga bilo nepredvidjenih nedostataka - recimo morao je biti bolji zvuk ( helloween ajd tako-tako, al predgrupe su fakat imale ozbiljnih problema pa su clanovi nekih grupa cak javno prozivali tonce hehe

)
plus helloween su se pokazali kao prave ljudine i raja jer cujem svako ko je imao fotoaparat se mogao bez frke slikati s njima a uopste ih nije bilo tesko uhvatiti jer su se nonstop mogli vidjeti u gradu bilo u gradu, na plazi ili po kaficima
p.s. veliki pozdrav (zeba tours hehe)bus ekipi, zatim eddie gunner-u koji se nacekao pravo na svoju ulaznicu

kao i raji koja je isla kombijem

kao i naravno svoj zadarskoj raji
odoh sad konacno odspavat malo