Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 06. 2025. 09:58

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:11 

Pazi jednu stvar - ko koga prvi proziva? To zaboravljas. Vrati se i na The Aebyss pa vidi ko je koga prvi napao, umesto sto slepo mislis da sve znas...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:16 

mah e kako god bilo, ti njih-oni tebe, potpuno me zasvrbe jaja.. napravices OVDJE svadju, to nezelim.. zato ti kazem ohani...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:41 

Znaci ne smes na sopstvenoj temi da postujes... Dok je konstantno bilo pljuvanje sa jedne strane, to moze,a?

Nisam ovde dosao da se svadjam.

Jednostavno kazem - MI NEMAMO NISTA PROTIV DRUGIH NARODA, dokle god smo podeljeni granicama, da ne bi bilo novih ratova.

INTERFECTOR - The Force Within
Rock Express Records - http://www.rockexpress.org

http://www.interfector.net - novi website

Promocija albuma:
23.7.2004 Banja Luka, tba
24.7.2004 Novi Sad, klub Enter
25.7.2004 Kikinda, tba

cekaju se potvrde za Bar, Kragujevac, Krusevac i Nis.

p.s. za ove opasne black metalce (cini mi se Koldvoid), postoji jedno jako dobro pravilo medju onih 100 pravila za True black metalca: Never, EVER be open minded!

Boli mene neka stvar za Darkthrone. Da li to sto se svira extreman metal, mora i da se slusa samo to? Pre bih gledao ove doomere Pantheist sto ih ovaj covek ima na avataru nego Darkthrone! Uostalom, kad se vec razbacujes Darkthrone-om, znaj i to da bubnjar tog benda slusa Techno i radi kao DJ, gde poznaje preko 25 podvrsta elektronskog zvuka. Pravi prototip pravog metalca.

Mrzim ljude koji se ogranicavaju muzikom, a to se posebno oslikava u black metalu. Srecom, pa se to preraste sa godinama...

Poz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 02:53 

joj pun si govana i da dosao si da se svadjas, fakat hajde odjebi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 12:44 

Apeiron wrote:
Znaci ne smes na sopstvenoj temi da postujes... Dok je konstantno bilo pljuvanje sa jedne strane, to moze,a?

Nisam ovde dosao da se svadjam.

Jednostavno kazem - MI NEMAMO NISTA PROTIV DRUGIH NARODA, dokle god smo podeljeni granicama, da ne bi bilo novih ratova.

INTERFECTOR - The Force Within
Rock Express Records - http://www.rockexpress.org

http://www.interfector.net - novi website

Promocija albuma:
23.7.2004 Banja Luka, tba
24.7.2004 Novi Sad, klub Enter
25.7.2004 Kikinda, tba

cekaju se potvrde za Bar, Kragujevac, Krusevac i Nis.

p.s. za ove opasne black metalce (cini mi se Koldvoid), postoji jedno jako dobro pravilo medju onih 100 pravila za True black metalca: Never, EVER be open minded!

Boli mene neka stvar za Darkthrone. Da li to sto se svira extreman metal, mora i da se slusa samo to? Pre bih gledao ove doomere Pantheist sto ih ovaj covek ima na avataru nego Darkthrone! Uostalom, kad se vec razbacujes Darkthrone-om, znaj i to da bubnjar tog benda slusa Techno i radi kao DJ, gde poznaje preko 25 podvrsta elektronskog zvuka. Pravi prototip pravog metalca.

Mrzim ljude koji se ogranicavaju muzikom, a to se posebno oslikava u black metalu. Srecom, pa se to preraste sa godinama...

Poz!

Lucky necu da se upustam u rasprave o nacionalizmu, narodima i granicama. Da su KRV "anticetnicki" ili da li je to neko negdje reko ko nema veze sa tim su dvije bitno razlicite stvari. Ono prvo je nemoguce. Ono drugo je mozda i podlozno nekom jadnom postotku sanse. Ne vjerujem da se iko iz KRVi specijalno opterecava ovim zadnjim ratom. Nema poente farbat crno u crno. KRV je striktno samo za nacionalizaciju svih "bogomolja" i ostalih vjerskih prostora za potrebe industrije alkohola.

Za Fenriza znam. Ako je to kod tebe neki visoki cimbenik da neko zna da Fenriz slusa tehno i rejv onda jebga. Boli mene kurac ko sta slusa. Meni je bitan finalni rad.

Za muziku Interfectora jebiga, rekoh jednom i prije toga, nije mi film i tacka. Ja sam jedan od onih koji se ogranicavaju pa ti mrzi kolko ti cejf :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 13:40 

Ma pusti hajvana. Svaki nacionalizam tezi izmisljanju neprijatelja da bi mogao da opravda svoje postojanje.

Momak je samo potvrdio pravilo.

Jadi moji

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 14:17 

Nightwing wrote:
Ma pusti hajvana. Svaki nacionalizam tezi izmisljanju neprijatelja da bi mogao da opravda svoje postojanje.

Jadi moji

Ko izmislja neprijatelja?

Ajd se vrati par strana u nazad pa gledaj ko je prvi poceo sa uvredama na licnoj osnovi! Nikoga ja ne napadam, a kako vidim, svi odgovori su na licnoj osnovi, pa se pitam postoji li ovde moderator ili tako nesto..

Koldvoid - tvoje je pravo i izbor da slusas sta hoces. Ali ja ne pljujem takve poput tebe, kao sto ti pljujes one koji slusaju metal i pored black metala. Interfector kao bend i nije za extremne black metalce, po svim pitanjima - imidzom, produkcijom, omotima albuma, slikama, websajtovima... Nismo u fazonu da se vrtimo u krug, i sviramo nesto sto je vec presviramo, sto bi se u narodu reklo, by the book.

Eto, na the aebyss forumu sam procitao to za KRV, i nisam video da je neko iz benda reagovao protiv te konstatacije...

Poz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 15:38 

Hoce li Interfector imati kakvih svirki u Zagrebu?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 15:43 

Na zalost, nemoguce je. Vidis i sam dokle smo stigli sa 10000 puta uvecanim glasinama. Nije vreme za takvo nesto.

Pozdrav!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 15:49 
Moderator

Apeiron wrote:
Nightwing wrote:

Jadi moji

Ajd se vrati par strana u nazad pa gledaj ko je prvi poceo sa uvredama na licnoj osnovi! Nikoga ja ne napadam, a kako vidim, svi odgovori su na licnoj osnovi, pa se pitam postoji li ovde moderator ili tako nesto..

Koldvoid - tvoje je pravo i izbor da slusas sta hoces. Ali ja ne pljujem takve poput tebe, kao sto ti pljujes one koji slusaju metal i pored black metala. Interfector kao bend i nije za extremne black metalce, po svim pitanjima - imidzom, produkcijom, omotima albuma, slikama, websajtovima... Nismo u fazonu da se vrtimo u krug, i sviramo nesto sto je vec presviramo, sto bi se u narodu reklo, by the book.

Eto, na the aebyss forumu sam procitao to za KRV, i nisam video da je neko iz benda reagovao protiv te konstatacije...

Poz!

alo,jarane,ti potpuno nesto stoto ovamo pricas,VI ste bend iz BiH,vi ste srbi,građani te drzave,kao i vasi djedovi i pradjedovi,dakle,po kojoj logici vi onda morate pjevati o drzavi koja je klala i silovala vase sunarodnjake,ako i vi niste nacionalisti?
uredu je znati svoje korijene,i to sve,ali ta "o mother" sranja NISU METAL,vec neke borbene pesme za dizanje morala,jer sam siguran da sad i neki folkeri kamiondžije vole cuti tu pjesmu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 15:54 

Zanimljiva prica...

Kako god, nikome ne smeta Mother North za dizanje morala, niti smeta novi ICED EARTH album koji je americka propaganda protiv ostatka slobodnog sveta... A da ne govorim za IRON MAIDEN i njihov extremni patriotizam i mahanje britanskom zastavom na sve strane. Pa zasto ne pljujes po Maidenima jer je Engleska bombardovala TVOJE sunarodnike (NATO napadi na RS u toku rata)??? Eh...

I niko nas NE TERA da mi pevamo o tome. Isti smo narod, i to je to. Sta je tu problem shvatiti? Ko je klao cije sunarodnike, ne bih o tome...

I moze li se stati sa politikom jer vidite i sami da nigde ne vodi.

Last edited by Apeiron on 12. 07. 2004. 16:08, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 15:55 
Moderator

Apeiron wrote:
Zanimljiva prica...

Kako god, nikome ne smeta Mother North za dizanje morala, niti smeta novi ICED EARTH album koji je americka propaganda protiv ostatka slobodnog sveta...

I niko nas NE TERA da mi pevamo o tome. Isti smo narod, i to je to. Sta je tu problem shvatiti? Ko je klao cije sunarodnike, ne bih o tome...

I moze li se stati sa politikom jer vidite i sami da nigde ne vodi.

ej,zar nije malo nefer da imas takvu pjesmu kad si vec jaran sa bendovima iz federacije

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 16:00 

dajte ba fakat, jadno je ovo!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 16:03 

ha joj, ja mu rekoh da nezakuhava... smijesno pravo..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 16:10 

biafra wrote:
ej,zar nije malo nefer da imas takvu pjesmu kad si vec jaran sa bendovima iz federacije

Pa, ako to ne smeta tim clanovima (Southern Storm recimo, basista je bio nekoliko dana u BL, pili smo non stop, ToxicDeath koji sad da hoce mogu da dodju kod mene, i borave koliko god hoce)... zasto to smeta vama?

Nikoga ta pesma ne vredja, kazem vam. Nigde se ne peva o ubijanjima nesrpskih naroda! Procitajte text, pa cete videti i sami.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 18:48 

biafra wrote:
Apeiron wrote:
Nightwing wrote:

Jadi moji

Poz!

alo,jarane,ti potpuno nesto stoto ovamo pricas,VI ste bend iz BiH,vi ste srbi,građani te drzave,kao i vasi djedovi i pradjedovi,dakle,po kojoj logici vi onda morate pjevati o drzavi koja je klala i silovala vase

sunarodnjake,ako i vi niste nacionalisti?
uredu je znati svoje korijene,i to sve,ali ta "o mother" sranja NISU METAL,vec neke borbene pesme za dizanje morala,jer sam siguran da sad i neki folkeri kamiondžije vole cuti tu pjesmu

Druze,sta to rece i ostade ziv????Drzava koja je klala vase sunarodnjake???Koja to?BiH je nastala 1995,do tada nije postojala.Ne znam zasto to ne prihvatis ,kad je tako.Mozda izlijecem van teme o bendu,ali ova tvoja nebuloza me stvarno isprovocirala.Ne znam sto te vrijedja ako je Srbima maticna zemlja Srbija,to je potpuno normalno.CEmu sve ovo.Daj,prerastimo jednom ovakva razmisljanja.Fuj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 19:05 
Moderator

KoldVoid wrote:
Ofirni do bola...ocito da se trude, svaka cast, al kad je nesto sranje onda je bas sranje. Sluso sam "S One Strane Svjetla"...neznam, nekako sve neinspirisano zvuci, jadno. Cuo sam da u sustini nisu losi momci, al da nemaju pojma. Onaj cetnicki fol im nije trebao...pogotovo ne kao nekim satro Blackerima. Apsurd je stavljati krunu i kokardu u BM, isto koliko i handzar diviziju i neke ostale religijske fasizme. Ideoloski su usrali motku za svagda, a muzika nije dovoljno dobra da garantuje da ce ikoga boliti kurac za ono sto budu pokusavali poslije.

Generalno mi najvise ide na kurac sto se stalno reklamiraju kao nekakav BM kad u sustini nemaju blage veze s tim. Al eto...nek furaju momci sta su poceli, mozda jednog dana nesto bude od toga sto je kvalitetnije nego ono do sada.

ovo je bas moje misljenje,svaka cast,kold,jos jednom

Last edited by biafra on 12. 07. 2004. 19:08, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 19:07 
Moderator

Lordwood wrote:
biafra wrote:
Apeiron wrote:
Nightwing wrote:

Jadi moji

Poz!

alo,jarane,ti potpuno nesto stoto ovamo pricas,VI ste bend iz BiH,vi ste srbi,građani te drzave,kao i vasi djedovi i pradjedovi,dakle,po kojoj logici vi onda morate pjevati o drzavi koja je klala i silovala vase

sunarodnjake,ako i vi niste nacionalisti?

Druze,sta to rece i ostade ziv????Drzava koja je klala vase sunarodnjake???Koja to?BiH je nastala 1995,do tada nije postojala.Ne znam zasto to ne prihvatis ,kad je tako.Mozda izlijecem van teme o bendu,ali ova tvoja nebuloza me stvarno isprovocirala.Ne znam sto te vrijedja ako je Srbima maticna zemlja Srbija,to je potpuno normalno.CEmu sve ovo.Daj,prerastimo jednom ovakva razmisljanja.Fuj.

hoces reci da bosna nikad nije postojala do 1995?e,moj jistoricaru,sta TI rece pa osta ziv

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 19:22 

...upuceno Apeironu...

...ako uredu sve to... posto predpostavljam da si ti bubnjar Interfectora i da koristis isti nickname na yumetal.net forumu jako rado bi te upitao nesto u vezi sa vrijedjanjem... prije par mjeseci se pojavila tema na yumetalu koja je recimo bila ''obojena''...obojena znaci oznaceno kao raspravljanje o statusu odredjenog naroda... e bas u toj temi je doslo do prepucavanja o tome sta je Bosna, sta je njen jezik i td... i odjednom ti dodje sa jako pametnom konstatacijom da je Bosna umjetna zemlja, da njen jezik nije nikad ni postojao, da su to sve politicke igre koje trebaju da upropaste srpski narod i sve ostalo sto ide uz djubretanje tipicno srpskog karaktera...i da, molim te lijepo, pozvao si sve ljude da obidju svijetske biblioteke da vide POSTOJI LI IKAKAV ZAPIS O TOME DA LI JE BOSNA IKADA POSTAVLJALA?... cisto sumnjam da si imao u zivotu dosad dovoljno mogucnosti pa da procesljas svjetske biblioteke... covjece, stalno govoris kako ne vrijedjas nikoga a ustvari imas takav stav da sve to jednostavno mora da prsti u oci...sta si mislio mozda, da ce se neko sa ovog foruma sloziti s tvojim konstatacijama... ista bi stvar bila da ja tebe pocinjem ubjedjivati kako je sve srpsko na svijetu odjednom pitanje Bosne I Hercegovine... trazis od ovih ''metalaca'' da im narodnost bude po strani, a na skoro svim tvojim web stranicama prvo uocis koje ste narodnosti pa tek onda koju muziku propagirate... slusaj, jako cijenim tvoj rad zato sto siris i promovises sve ovo, blmetal je mozda bio jedan od najboljih sjatova prije, a i sad serbianmetal.org jako dobro pokriva sve sto se desava na toj sceni... ali bacas jako veliku sjenu na sve to... covjece nemas pojma koliko prezirem sve sto se ovjde odigralo u posljednjih par godina, i ne treba mi to... a pogotovo mi ne treba bend koji kroz muziku, koja mi je u neku ruku pomogla da ostanem zdravog razumu, provlaci stvari koje me podsjecaju na to...

ti rece da svi trebamo biti podijeljeni granicama da bi sprijecili daljne ratove... brate dragi, znas onda s koje strane drine trebas biti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 07. 2004. 20:44 

Raziel wrote:
...upuceno Apeironu...

...ako uredu sve to... posto predpostavljam da si ti bubnjar Interfectora i da koristis isti nickname na yumetal.net forumu jako rado bi te upitao nesto u vezi sa vrijedjanjem... prije par mjeseci se pojavila tema na yumetalu koja je recimo bila ''obojena''...obojena znaci oznaceno kao raspravljanje o statusu odredjenog naroda... e bas u toj temi je doslo do prepucavanja o tome sta je Bosna, sta je njen jezik i td... i odjednom ti dodje sa jako pametnom konstatacijom da je Bosna umjetna zemlja, da njen jezik nije nikad ni postojao, da su to sve politicke igre koje trebaju da upropaste srpski narod i sve ostalo sto ide uz djubretanje tipicno srpskog karaktera...i da, molim te lijepo, pozvao si sve ljude da obidju svijetske biblioteke da vide POSTOJI LI IKAKAV ZAPIS O TOME DA LI JE BOSNA IKADA POSTAVLJALA?... cisto sumnjam da si imao u zivotu dosad dovoljno mogucnosti pa da procesljas svjetske biblioteke... covjece, stalno govoris kako ne vrijedjas nikoga a ustvari imas takav stav da sve to jednostavno mora da prsti u oci...sta si mislio mozda, da ce se neko sa ovog foruma sloziti s tvojim konstatacijama... ista bi stvar bila da ja tebe pocinjem ubjedjivati kako je sve srpsko na svijetu odjednom pitanje Bosne I Hercegovine... trazis od ovih ''metalaca'' da im narodnost bude po strani, a na skoro svim tvojim web stranicama prvo uocis koje ste narodnosti pa tek onda koju muziku propagirate... slusaj, jako cijenim tvoj rad zato sto siris i promovises sve ovo, blmetal je mozda bio jedan od najboljih sjatova prije, a i sad serbianmetal.org jako dobro pokriva sve sto se desava na toj sceni... ali bacas jako veliku sjenu na sve to... covjece nemas pojma koliko prezirem sve sto se ovjde odigralo u posljednjih par godina, i ne treba mi to... a pogotovo mi ne treba bend koji kroz muziku, koja mi je u neku ruku pomogla da ostanem zdravog razumu, provlaci stvari koje me podsjecaju na to...

ti rece da svi trebamo biti podijeljeni granicama da bi sprijecili daljne ratove... brate dragi, znas onda s koje strane drine trebas biti...

Eh...Bilo bi lijepo kad bi se vratili na temu o bendu...I onda politicari kazu da u BiH nema vise medjusobnih previranja...Dovoljno je vidjeti ovaj forum ,sve je jasno...Pitam se kad ce ovo biti normalna zemlja...Biafra,ne negiram ja sadasnje postojanje Bosne.Ti se pozivas na Istoriju,o.k. U toj istoriji naci ces gomilu podataka o Svetosavskoj Hercegovini,Nemanjicima...Bosne nema,Bosnjaka nema,Islama nema...Sad ima,i ja to prihvatam.Bosna i Hercegovina sada jeste samostalna drzava(slozio se ko ili ne),i ono sto bi nas trebalo da interesuje je kako da sto prije imamo jebeni dinar da ne pocrkamo od gladi,da se priheftamo EU ,a ne da se dovijeka prepiremo oko nase blize istorije.Samo bio nam jos jedan rat falio...

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]