Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 16. 06. 2025. 20:20

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2003. 00:15 

Hej METALLICA jeste spala,ali ono sto su uradili osamdesetih nece nikad niko ponoviti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 04. 2003. 16:34 

cof sucks!

tako, sad me barem nitko ne moze optuziti da sam postao u krivi topic :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2003. 13:50 

Uh,ovdije ih ima puno.Previse mi je mrsko praviti listu za 'najgore komentare'.Evo samo da izdvojim neke:
Slipnot,mudvayne i sve ostali ofirni core bendovi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2003. 13:50 

Uh,ovdije ih ima puno.Previse mi je mrsko praviti listu za 'najgore komentare'.Evo samo da izdvojim neke:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2003. 14:29 

Frost wrote:

To uopste nije METAL.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 05. 2003. 21:03 

Kao sto je to lijepo rekao Zakk Wylde, "Limp Bizkit sucks dick!"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2003. 11:18 

Kratko i jasno :wink: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 05. 2003. 21:53 

Jedino dobro sto sam cuo od slipknota jeste kada su pitali Coreya Taylora(pjevac slipnota) ko mu je idol.Covjek rece:"fred durst".A sto?
"pa zato sto je on sve sto ja nikad necu biti" :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 05. 2003. 11:07 

Lala Anselmo wrote:
Jedino dobro sto sam cuo od slipknota jeste kada su pitali Coreya Taylora(pjevac slipnota) ko mu je idol.Covjek rece:"fred durst".A sto?
"pa zato sto je on sve sto ja nikad necu biti" :lol:

pa tip je preskroman :)
mislim da je u proizvodnji glazbenog smeca vec dostigao svog uzora :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 05. 2003. 11:14 

Svi su oni isti :roll:

Profile  

Post subject: Hej Ho!
PostPosted: 08. 05. 2003. 19:14 

Sto se metala tice, ne treba stalno zivjeti u proslosti i pljuvati po svim novim metal bendovima tipa Disturbed, SOAD ili Slipknot... slazem se da oni muzicki ne mogu ni primirisati "pravom" metalu tipa Iron Maiden, Priest, Metallica, Slayer, Anthrax, itd... ali cinjenica je da mozes cuti par dobrih ideja od tih novih bendova - ne pokusavaju zivjeti u proslosti i snimati albume kao da zive 1986-e! Svi ti bendovi koje nazivate sranjem, su sigurno slusali Metallic-e, Sabbathe i ostale stare metal grupe, samo umjesto da ih 100% kopiraju i rekreiraju njihov zvuk, oni to interpretiraju na svoj nacin i stvaraju neki novi metal.... Uzgred budi receno, mislim da su Disturbed i SOAD medju ponajboljim bendovima tzv. nu-metal scene, i, mada mi nisu omiljeni bendovi niti ih slusam stalno, moram priznati da nisu losi i da ih postujem za ono sto rade...

Profile  

Post subject: Re: Hej Ho!
PostPosted: 08. 05. 2003. 23:38 

AngelsHolocaust wrote:
Sto se metala tice, ne treba stalno zivjeti u proslosti i pljuvati po svim novim metal bendovima tipa Disturbed, SOAD ili Slipknot... slazem se da oni muzicki ne mogu ni primirisati "pravom" metalu tipa Iron Maiden, Priest, Metallica, Slayer, Anthrax, itd... ali cinjenica je da mozes cuti par dobrih ideja od tih novih bendova - ne pokusavaju zivjeti u proslosti i snimati albume kao da zive 1986-e! Svi ti bendovi koje nazivate sranjem, su sigurno slusali Metallic-e, Sabbathe i ostale stare metal grupe, samo umjesto da ih 100% kopiraju i rekreiraju njihov zvuk, oni to interpretiraju na svoj nacin i stvaraju neki novi metal.... Uzgred budi receno, mislim da su Disturbed i SOAD medju ponajboljim bendovima tzv. nu-metal scene, i, mada mi nisu omiljeni bendovi niti ih slusam stalno, moram priznati da nisu losi i da ih postujem za ono sto rade...

Ali cinjenica da 9 clanova slipknota ne moze stvoriti kvalitetan zvuk kao npr
3 iz Rage-a
po 4 iz Slayera,Pantere,itd

to je jadno :evil:

Profile  

PostPosted: 09. 05. 2003. 23:11 

Lala Anselmo wrote:
AngelsHolocaust wrote:

Ali cinjenica da 9 clanova slipknota ne moze stvoriti kvalitetan zvuk kao npr
3 iz Rage-a
po 4 iz Slayera,Pantere,itd

to je jadno :evil:

Upravo tako.

Profile  

PostPosted: 10. 05. 2003. 01:03 

AngelsHolocaust wrote:
slazem se da oni muzicki ne mogu ni primirisati "pravom" metalu

to je sve sto je bitno :wink:

AngelsHolocaust wrote:
ali cinjenica je da mozes cuti par dobrih ideja od tih novih bendova - ne pokusavaju zivjeti u proslosti i snimati albume kao da zive 1986-e!

kao da u metalu nema novih ideja. zadnjih godina je bilo svega i svacega, dobrog i loseg, ima dosta bandova koji su metal spojili sa gotovo svim vrstama glazbe kojih ima, cak i s elektronikom (industrial). ono sto je zajednicko tim bandovima jest da su ipak ostali metal, sto god dodali tradicionalnom metalu. ovaj nu-metal ne bi uopce smio nositi to ime jer u tome ima jako malo metala: hc + metal + elektronika + rap = novi nu-metal mtv hit. bljak :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 05. 2003. 23:34 

Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 01:18 

Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola!

no comment. ostao sam bez rijeci.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 01:37 

Child_Of_Bodom wrote:
Dajte ba ovo pljuvanje stvarno postaje nasilno! Jedini "metal" bend koji zasluzuje da se po njemu pljuje je IRON MAIDEN! Ljudi su losi do bola! Najvise na svijetu mrzim bendove koji mi u pjesmama pricaju bajke! SRANJE! SRANJE! SRANJE! SRANJE! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Auuuuuuuuuu, sta rece pa osta ziv? Ti onda nemas veze o metalu. Aaaaaa kako se to bude los do bola???? Ili si mozda novopeceni takozvani metalac?? Kao prvo u pjesmama se ne prica nego pjava, a drugo ko rece da su to bajke?? Svaki pravi metalac/metalka mora da ima bar jedan album od NAJBOLJE GRUPE SVIH VREMENA " IRON MAIDEN ".

Ali nije pojedinima zamjeriti za njihove komentare jer ti ljudi ne slusaju grupu kao cjelinu, tj. i textove i kvalitet grupe, kako sviraju i sve ostalo... Ti mozes pljuvati po njima koliko hoces, sam dokaz koliko godina je MAIDEN na sceni sve govori... :evil: :evil: :evil: :evil: Aaaaaaaaaa sto mi je najdraze je to da je njihov koncert ubrzo. Ides li i ti?

A jesi li cuo za ovo: " Samo rock 'n' roll stara bitanga, zna da nije isto bubanj i harmonika, on zna, to nije ista stvar!!!

MAIDEN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 01:45 

Irena wrote:
Child_Of_Bodom wrote:

Auuuuuuuuuu, sta rece pa osta ziv? Ti onda nemas veze o metalu. Aaaaaa kako se to bude los do bola???? Ili si mozda novopeceni takozvani metalac?? Kao prvo u pjesmama se ne prica nego pjava, a drugo ko rece da su to bajke?? Svaki pravi metalac/metalka mora da ima bar jedan album od NAJBOLJE GRUPE SVIH VREMENA " IRON MAIDEN ".

Ali nije pojedinima zamjeriti za njihove komentare jer ti ljudi ne slusaju grupu kao cjelinu, tj. i textove i kvalitet grupe, kako sviraju i sve ostalo... Ti mozes pljuvati po njima koliko hoces, sam dokaz koliko godina je MAIDEN na sceni sve govori... :evil: :evil: :evil: :evil: Aaaaaaaaaa sto mi je najdraze je to da je njihov koncert ubrzo. Ides li i ti?

A jesi li cuo za ovo: " Samo rock 'n' roll stara bitanga, zna da nije isto bubanj i harmonika, on zna, to nije ista stvar!!!

MAIDEN FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehe pa jos nesto da dodam!! Zato ti ne volis Maiden kad procitah negdje da obozavas Nirvanu heheheh, pa nije ni cudo. Pateticno, dosta pateticno. I ti se izjasnjavas po kome treba da se pljuje heheheh... Sve si rekao!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 02:00 

uf... sad kad sam se oporavio od ove provali gluposti spreman sam za komentar :wink:

pa jesi ti Child_Of_Bodom skrenuo ili sto ti je!? ok, svatko ima svoje misljenje o nekom bandu ali kako si kvragu dosao do zakljucka da je iron maiden JEDINI BAND KOJI ZASLUZUJE DA SE PO NJEMU PLJUJE!? koliko si uopce bandova cuo da si dosao na tu ideju? vec sam o maidenima razgovarao sa mnogim death, thrash ili black metalcima kojima se doslovno gadi maidenov stil ali 99% ih postuje ulogu koju je iron maiden imao u razvoju metala i njihov utjecaj na bezbrojne bandove. da ti pocnem nabrajati sve glazbenike koje je bas glazba iron maidena potaknula da uopce pocnu svirati vjerojatno bi mi trebalo nekoliko dana. daj mi nekoliko argumenata po cemu je iron maiden najgori metal band? bas me zanima :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 05. 2003. 09:04 
Child_Of_Bodom wrote:

uh, malo mi fali da ne dobijem meningitis. vec osjecam kako mi tlak polako raste, samo da me jos mozdani ne strefi.
Pa zasto, drago moje dijete Bodoma? Zasto? Pod kojom si ti to prokletom silom bio da ides pisati ovakve, ma ne gluposti, nego vec kriticno lazne izjave. Prvo se provalis onom budalastinom da su COB najbolji metal bend, a sada ju jos potkrijepis ovim ovdje (cak to ne mogu nazvati niti izjavom, samo se najezim od uzasa).
Po prvi put se slazem s Nexom kada je izjavio da skoro pa svi metalci, i oni koji slusaju thrash, death, pa cak i cisti black, postuju Maidene i nitko neda niti rijeci na njih. Zato jer ljudi znaju sto valja, znaju tko je velik i tko zasluzuje da ga se postuje.
Sva sreca pa tebe sada ne muce brige oko dolaska na koncert.
Selo moje malo...

Post new topic Reply to topic  [ 142 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]