Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 15:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 14:56 

ne to je bila jos jedna demonstrcija svih nadri moci njenog intelekta
:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 18:04 

tako bratac, ovo je pravi i konkretan odgovor, vidi se da imas nesto i u toj mozdanoj supljini :twisted: , dobro jesam i ja zasro sa onim "jebes ostalo" ali vjeruj da mi je iz razloga koje sam negdje naprijed naveo(nedostatak novca, informacija, ...) cro scena egzoticna jednako kao i recimo moldavska metal scena, ono sa idijotima je sala mala, tacnije ironija, jer ipak mislim da su idijoti veci bend, pa recimo i od legendarnih drinking skull, uostalom punkici su vazda bili uvezaniji kako u cro tako i u srbiji, imali su jebeno jacu scenu, na to sam aludirao.
posluso sam ja par od ovih tvojih, death of folk (hvala barbumu), nailed i ne znam sta jos, oba ova benda su sasvim ok, death of folk i vise od toga u stvari znam imam onu jednu united force kompilaciju tu ima nekih sivilo-prosjek bendova kolko hoces.
i kao sto kazes nema razloga da se stare kvrge ovdje pljuju i svadjaju, inace oni momci iz interfectora su stvarno dovlacili neke cro bendove u banjaluku al nazalost ta je saradnja prekinuta i jebga....
u pravu si za snajper, divotica
ajd ziv bio!!!

aaaa, leno ako uriel odbije da ti guz polize, jeeeel moogu ja, malo, malkice

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 20:04 
Moderator

ne daj se uriele....jebote, sto meni nikad nijedna ne ponudi da joj lizem guzz? shit...scena jacca eto sam to mogu rec kod nas, rvatska i srpska me ne interesuje, one mogu biti ko svapska thrash, a kod nas nista da se ne promjeni...mislim imamo primjer, u zg svaki dan drugi death koncert kod nas karina...ehhehehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 08. 2004. 22:03 

Quote:
aaaa, leno ako uriel odbije da ti guz polize, jeeeel moogu ja, malo, malkice

Sta kazete na izvlacenja klipica? Ima nas mozda jos.... :wink:
Ili trule kobile, u najgorem slucaju Hrkljus?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2004. 01:30 

moze hrkljus :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 08. 2004. 12:43 

Uriel wrote:
ne to je bila jos jedna demonstrcija svih nadri moci njenog intelekta
:lol:

:lol: :D :lol: dobra ova!!! Nego prijatelju ova druga ponuda lici mi na poziv na SEX BEZ GRANICA :D (zanemari onu prvu o pushenju) 8) .

Khasma wrote:
fanzinu poput voices from the dark side ili slayer mag.:

Duboki naklon za ovu izjavu...ova dva fanzina su VRH VRHOVA...spomenuti treba mozda jos GRIMOIRE OF EXALTED DEEDS radi najjaceg humora i najveceg cinizma i sarkazma zabiljezenog poslije Monty Pytona!!! Zivio kolega
Bomber wrote:
jer ipak mislim da su idijoti veci bend, pa recimo i od legendarnih drinking skull,.:

E to je vec stvar ukusa...nesumnjivo je da su Idijoti legendarni bend(cak sto vise, MI SMO OVDJE je dobro zagazio u metal na nekim mjestima) ali vjerujes da mi je OUR LIFE.. i PEOPLE THAT...(oba od DRINKING SKULL vise sviralo u kuci negoli svi albumi od Idijota zajedno...zena mi popizdi na RETALIATION FROM UNDERGROUND a pjevusi Cirkus i Maja...to ipak nesto govori hehehhehe(napominjem da mi je zena alergicna na sve vidove extremne glazbe :twisted:
Pozdrav svima koje sam kvotao i Leni koju eto nisam kvotao(ali valjda ce reci nesto pametno pa i da to odradimo :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 08. 2004. 19:35 

Mislim da bi u ovom slucaju pravljenje top-liste bilo sabiranje baba i zaba, ali da probamo ovako:

1.Srbija (po broju bendova, fanzina, izdavaca i uopste entuzijazma - sto je verovatno posledica nenormalne expanzije metala u zadnje 2 godine, ma chudo jedno kako su se ovde svi zivi nalozili na metal!)
2.Hrvatska (po nivou profesionalizma - kvalitetu demo snimaka, ozvucenjima na svirkama, a tu se mora pomenuti i broj inostranih gostovanja (tako se gradi scena!), ali izgleda da sve to nije dovoljan podstrek ljudima, ili su vec poceli da uzimaju takvo stanje stvari zdravo za gotovo...)
3.Bosna (negde izmedju prva dva sto se tice bendova, a ispod sto se tice izdanja, svirki i ostalog...)
4. i 5.Slovenija i Makedonija (opet one babe i zabe, al' jebi ga kad su zajedno nisu ni prici nijednom od prva tri)

PS.Ovo je najsubjektivnije moguce misljenje...bez uvrede...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2004. 01:27 

Ne znam bash, istina je da je Srbija No.1 ... al za Sloveniju si se pravo zajebo.. Slovenija je definitivno ispred Bosne.. (a meni licno ima i kvalitetnije bendove od Hrvatske ) - Noctiferia (SLO) koji su po meni najbolji koji su se pojavili u ex-Yu - josh 2001 ili 2002 su izdali album za Arctic Music Group (Malevolent Creation,Hate plow) i to itekako zasluzeno.
Inace nemam nikakve veze sa Slovenijom i ne govorim to zato sto sam slovenac :) kao pojedini koji poznaju samo svoju scenu....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2004. 02:52 

CIST-posten i objektivan post...poprilicito argumentiran 8)
a slozio bi se sa ACRONIANOM-ne poznam bas puno bendova iz Slovenije ali ono sto sam cuo RAZARA....Noctiferia, Scaffold...te jedan od jacih thrash bendova sto sam cuo u zadnje vrijeme DUSK DELIGHT...Imaju jakih bendova(a evo cuo sam da SARCASM opet sviraju-jel se tko sjeca CREMATORY kazete-e to bi vrijedilo imati)...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2004. 02:54 

Acronian wrote:
kao pojedini koji poznaju samo svoju scenu....

jel ovo meni ili :lol: :lol: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2004. 10:15 

DUSK DELIGHT deru guzove svim bendovima trenutno na prostorima bivse juge!! IMHO of course.

Sto se tice Sarcasma i Scaffolda, gledao sam ih sad na ovom festivalu u Sloveniji i moram reci da su Scaffold fakat dobri bili, iznenadili su me, cak su imali bolji nastup od Sarcasma...koji kako ekipa kaze bas je upeglo! Meni i nije toliko lose bilo, ali sad da je neka klasa...

A ako cemo o hrvatskim bendovima koji definitivno imaju svijetlu buducnost (samo kad se uozbilje i prestanu cugati sa nama alkosima :lol: ) to su The Rite of Retaliation!!! Momci ga deru jebeno! Imaju nevjerovatno "zive" nastupe, zahvaljujuci Matiji vokalu, ili kako ga zovemo "pit bull", uvjezbani su i imaju jebenih kvaliteta (npr. bubnjar = beast). Samo malo da se uozbilje i naprave par novih jebenijih pjesama! Imaju i Bobu kao menadzera (biiig plus) no ne kontaju to oni...pravi su jebivjetri! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 08. 2004. 14:34 

Malevolent-Croatian wrote:
Acronian wrote:
kao pojedini koji poznaju samo svoju scenu....

jel ovo meni ili :lol: :lol: :twisted:

Ma ne.. to ja onako uopsteno :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2004. 00:25 

tebi, tebi, :twisted: , a kome drugom :roll: :wink:

a i moja draga idijote obozava, hehe

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2004. 12:12 

Uriel wrote:
The Rite of Retaliation!!! Momci ga deru jebeno! Imaju nevjerovatno "zive" nastupe, zahvaljujuci Matiji vokalu,

To je ekipa iz RETALIATION ak se ne varam! Tako da pretpostavljam kako zvuce :evil: odlican bend!
WAR-HEAD su isto mocan bend, a treba pomenuti i BUSTUM, GORTHAUR'S WRATH, MALEFORMED i UNHOLY INQUISITION !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2004. 12:20 

ma da, samo su izmjenili ime! trgaju sve zivo na stageu! :D Imam prejebenih fotki, pogotovo one na kojima Matija radi spagu u skoku od metar i pol iznad zemlje!!! :twisted: Phil A. eat your heart out :P
Warhead su iznad svakog prosjeka demo bendova u HR! Njihov demo zvuci bolje od 90% produkcija albuma vec renomiranih bendova u ex YU!

Malformed mi i nisu bas nesto, ono frendovi smo si, ali muzika i nije cemu. Gort i Unholy su jebeni uzivo, fakat odlicni bendovi ali im fali originalnosti na snimcima...i naravno produkcija je u kurcu.

Sto se tice slovenaca, Noctiferia, Dusk Delight i Prospect...od njih mozemo samo uciti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 08. 2004. 12:28 

zna l ko sta je s Gorski Kotar, je li snimio taj covjek kad sta?

nekakav, norse BM, oneman band....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 08. 2004. 01:07 

Jos jedno jako ime iz slo. >Negligence< meni jedni od jacih muzicara, ma svaki ti damar igra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 08. 2004. 08:52 

Khasma wrote:
zna l ko sta je s Gorski Kotar, je li snimio taj covjek kad sta?

nekakav, norse BM, oneman band....

moram priznati da za ove nikada nisam cuo...Jel imas jos neki info o njemu/njima :?:
BOMBER-jel NECROPHOBIA jos aktivan band? To je bio jedan od zadnjih bendova sto sam cuo iz srbije pred rat(uz DEAD JOKER i MORTUARY)...malo pred pocetak ROKENROLA :twisted: sam dobio ta tri demosa i sjecam se da su zvucali poprilicito dobro!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 09. 2004. 18:56 

gorski kotar site: http://www.geocities.com/gkotar666/main2.html

al, izgleda, da je sve ostalo na prici... samo guest book radi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 09. 2004. 19:46 

Za sve one koji vole slusati Unholy Inquisition, snimljen je novi demo "Depraved God's Creation".

ja, demo ima 8 pjesama:

1. deadly embrace
2. den of murder
3. soul pulverized
4. agony
5. faithless angel
6. twisted reality
7. the judas chair
8. when only darkness survives

kopije mozete naruciti i na http://www.unholyinquisition.com

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 113 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]