Witch wrote:
Acronian wrote:
Ja mislim da je on jedna divna osoba i da bi mnogi mogli naucit nesto iz njegovog primjera. On je ono cemu svi mi treba da tezimo...

Ojh bolesti
Zaista muzika utjece na ljude. Nekidan sam sa jos dvije cure uletila na neki techno/rave party. Tamo su ljudi izvodili neke cudne pokrete rukama, nogama, dupetom (cure posebno

) isto zacarani. Svi su bili uglavnom pod 2-3 pive i nikakvom drogom (sve mi je objasnjeno od strane cure koja zivi tu). Samo taj beat ih je poticao na te gluposti i svi su bili u transu. Dakle konstatno ponavljanje jednoga ritma je njih dovelo u trans. Mozda sad nekom ovo nece imat veze sa metalom, al ima... Isto tako kad vam se ponavlja "kill the christian, kill the christian", u podsvijesti se to nagomilava, a poslija dolaze vam veoma morbidne misli, jos ako to neko slusa decenijama, i ako je dovoljan veliki komad budale da to uradi i uradit ce.
Eh vidis ispricat cu ti jednu pricicu.
Marilyn Manson je jedan od svojih koncerata zapoiceo rijecima "kill yopurself, killyourself..." (i ponavljato to nekoliko puta) te ga je par tinejdjera poslusalo i uradilo to. Kad su ga tuzili roditelji umrlih on je poroti rekao isto "kill yourself, killyourself...".. nastala je tisina u sudnici. A on je rekao nesto u smislu zasto se sada niste uzbili te im je objasnio kako je to samo do slabasnog karaktera tinejdjera i, nbaravno, bio je oslobodjen..
Sta je pisac htio reci? (za one malo Hmm "nepametnije"

) Znaci, tekst pjesme ne znaci nesto sto bih ti trebao uraditi.. u svakom pravcu, pa i u metalu jebeno je cjenjena originalnost. Znaci, "be yourself king, you will have your piece"... a jebes idole