cile wrote:
to ti mozda mislis da si uspjesna...doduse, toliko si zasljepljena svojim sranjima koje pises, da si u biti uvjerena kako si uspjesna..
ako se ko preserava, onda si to ti. a to da se ja ne razumijem u ono o cemu pisem...sama si rekla to je samo na ocigled...
i daj sqo odjebi vec jednom jer mi fakat nisi nimalo zanimljiva...naprotiv! ako ti nemas pametnijeg posla nego svadat se sa ljudima po forumima, ja imam... i stvarno mi se vise neda kad god dodem na forum sa tobom zajebavat i prepucavat...smiri se malo, i pokusaj se kontrolisat, ocito je da ti "nesto" fali!
gle seljacino, ako itko na ovom forumu sije sveopcu mrznju, onda si to ti. ocito ti je neopisivi uzitak srati i blatiti sve sto procitas i kroz sta tvoje mile oci produ. ako su drugi ljudi suzdrzani ili ih ne dira to sto ti tako bezobrazno odstupas od vecine, e pa vidis, meni ipak nije svejedno. i ustrajat cu i u prepucavanju i ponajprije u spustanju svih tvojih nadobudnih i pokvarenih izjava. pa makar ispala najveca budala na ovom forumu, ali boli me, ono sto mislim to cu i napisati, a ponajprije mislim da bi ti trebao povuci rucnu i prestat citirati moje postove. pa stoga, prvo odjebi sebe i svoje maloumne i prenapuhane postove.
meni barem nesto fali. tebi fali sve.