daklem, stao sao sam na Gravewormu prije nego Å¡to sam naprasno prekinut. Svirali su dobre stvari iako ih ja nisam prije sluÅ¡ao vrlo su mi se svidjeli. i narvno, pederi s enisu vratili nakon we want more al jebiga. jedina crna toÄka njihovog nastupa je jebeni Milanov dres koji je vokal nosio. Milan sux
ONDA izlaze bogovi, izlazi Kataklysm. ÄŒim je uletio na stage Iacono se poÄeo derat,prva stvar bila je Manipulator Of Soul. Druga je bila Illuminati. onda sam izgubio red pjesama al znam da su se svirale Chronicles of the Damned (meni osobno najdraža, ostavio sam grlo na njoj), Blood Of The Swans, For All Our Sins, Shadows And Dust, Serenity In Fire, The Ressurected, As I Slither... itd, ne sjećam se svih od silne euforije.svirali su nekih sat i 10 minuta i napustili stage. Publika se mahnito derala We Want More i carevi su izaÅ¡li ponovno nakon drum sola (jebote kako lik bubnja..

) i oderali joÅ¡ TRI stvari. Suradnja s publikom je bila maximalna i stvarno dobra, Äak je Iacono davao mikrofon prvim redovima na refrenima. Bilo je i skica koje su se bacale sa stagea. Uglavnom, prepreprepreprepre jeben koncert, ostavio sam duÅ¡u tamo
jedino što mi nije fora što ni za Gorgoroth ni za Kataklysm nisam dobio baš ulaznicu već samo onu gej narukvicu. al ajd, preživjet ću...
tko nije išao na koncert ovih bogova stvarno može požalit jer je jeben doživljaj.
I još jedna zanimljivost, pripremaju DVD koji će sadržavat djelove koncerta sa "no more serenity" toura, pa se tako možda i pojavim na službenom DVD-u, ipak, imam skoro 2 metra i nalazio sam se okružen kepecima od janeza
HAIL KATAKLYSM, HAIL HYPERBLASTERS!