Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 07. 2025. 21:07

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 651 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Next

Da li pusite travu?
Da 42%  42%  [ 90 ]
Ne 58%  58%  [ 123 ]
Total votes : 213
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 15:18 

Uriel wrote:
Isuse boze kako serete ali ajd, neka vam!

Da, pusim travu od tamo neke 17 godine, vrlo rijetko, nikad ne kupujem ali rado zapalim. No to se desava samo u posebnim prigodama, i to ne sa svakim! I nemam nista protiv trave. Nikakve teske droge nisam probao niti cu, ali trava sto da ne! Inace je sve to pitanje volje!

A i nema veceg meraka napusti se sa Babom Tarikom i vikat alalalala :D

Veseli siljak uber alles !

bra'o!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 15:35 

paradoksalno je kako metalci koji su puni bunta, srdzbe prema nepravdi ovoga svijeta i koji ce okriviti i ono sto je nekima sveto za svoje nezadovoljstvo su cesto tako konzumenti sredstava koja unistavaju njihov sopstveni organizam i duh.

"Redovita konzumacija kanabisa ima Å¡tetne posljedice za mentalno zdravlje, tvrde studije provedene u Å vedskoj i Novom Zelandu. Osobe koje redovito konzumiraju kanabis imaju 4 puta veæi rizik da æe patiti od teÅ¡ke depresije, a slièan rizik postoji i za pojavu shizofrenije. Struènjaci kažu kako puÅ¡enje kanabisa ima jednako Å¡tetan uèinak na tijelo kao Å¡to ga ima i puÅ¡enje duhana, no za razliku od duhana ima i jak Å¡tetan utjecaj na duh. PrijaÅ¡nja istraživanja su ukazivala na povezanost kanabisa i raka usne Å¡upljine, jezika, grla, jednjaka i pluæa, a vjeruje se i da zbog upotrebe kanabisa dolazi do smanjene plodnosti."

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 17:13 

:udri: Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 17:44 

ja sam jednom probala travu i nikad vise :!: naime...izasla sam sa bratom i kumom, koji su uveliko u 'duvackom orkestru',a ja jadna neiskusna :oops: i kad sam ja to uvukla ....bljaks zgorzio mi se zivot za svagda :cry: imala sam osecaj u ustima ko da sam pojela kilu pecene prasetine ... a ja ne volim meso,pechenje i tak to....ma odvrartno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 17:49 

slayerchick wrote:
ja sam jednom probala travu i nikad vise :!: naime...izasla sam sa bratom i kumom, koji su uveliko u 'duvackom orkestru',a ja jadna neiskusna :oops: i kad sam ja to uvukla ....bljaks zgorzio mi se zivot za svagda :cry: imala sam osecaj u ustima ko da sam pojela kilu pecene prasetine ... a ja ne volim meso,pechenje i tak to....ma odvrartno.

:lol: :lol:

gagagagaga trebala si jos par puta probati, vecina nas je prvi put slicno regirala ali zato poslije...kad mozak otupi od uzitka.....aaah! :lol:

green green grass at home :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 17:58 

thanx but no thanx :P suvise volim sebe da bi trpila tako nesto :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 18:00 

slayerchick wrote:
thanx but no thanx :P suvise volim sebe da bi trpila tako nesto :D

ti si sebicna! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 18:07 

ma nisam .... svom telu dajem samo ono sto mu prija :) trava se nije pokazala dobrom u mom slucaju . ali nadoknadjujem ja drugim sredstvima ... ;) 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 20:29 
Moderator

vala vi ste se praaavo nashli...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 10. 2004. 23:01 

Nikad!Volim sebe pravo i previse!Mozda sam i narcis! :D
Zbog ovog prije recenog piva mi je svetinja.Ako i ona ne steti,ali sta cu,mora se nesto. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 04:35 

khasma wrote:
paradoksalno je kako metalci koji su puni bunta, srdzbe prema nepravdi ovoga svijeta i koji ce okriviti i ono sto je nekima sveto za svoje nezadovoljstvo su cesto tako konzumenti sredstava koja unistavaju njihov sopstveni organizam i duh.

Jarane, al fakat, jel ti zaista mislis da su to samo sredstva koja unistavaju "organizam i duh". Jesil kad cuo mozda za sredstva koja podspjesuju svjesnost, omogucavaju dozivljaje inace nemoguce u normalnim stanjima, jesu li ti termini tipa "delirium", "psihoza", i "meditacija" nepoznati?

mislim da si dosta toga u zivotu propustio.

Khasma wrote:
"Redovita konzumacija kanabisa ima Å¡tetne posljedice za mentalno zdravlje, tvrde studije provedene u Å vedskoj i Novom Zelandu. Osobe koje redovito konzumiraju kanabis imaju 4 puta veæi rizik da æe patiti od teÅ¡ke depresije, a slièan rizik postoji i za pojavu shizofrenije. Struènjaci kažu kako puÅ¡enje kanabisa ima jednako Å¡tetan uèinak na tijelo kao Å¡to ga ima i puÅ¡enje duhana, no za razliku od duhana ima i jak Å¡tetan utjecaj na duh. PrijaÅ¡nja istraživanja su ukazivala na povezanost kanabisa i raka usne Å¡upljine, jezika, grla, jednjaka i pluæa, a vjeruje se i da zbog upotrebe kanabisa dolazi do smanjene plodnosti."

Redovita konzumacija Arduaninog talk-showa na Hayatu prouzrokuje kancerogene tumore na mozgu. Redovita konzumacija slucajnih gluposti u gradskom prevozu prouzrokuje teske komplekse. Redovito slusanje popova, hodza i slicnih prouzrokuje mentalnu nestabilnost.

Za razliku od tih Kivija i Skandinavaca, ja imam zive dokaze.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 04:48 

KoldVoid wrote:

Redovita konzumacija Arduaninog talk-showa na Hayatu prouzrokuje kancerogene tumore na mozgu. Redovita konzumacija slucajnih gluposti u gradskom prevozu prouzrokuje teske komplekse. Redovito slusanje popova, hodza i slicnih prouzrokuje mentalnu nestabilnost.

Za razliku od tih Kivija i Skandinavaca, ja imam zive dokaze.

dokaz da se poneko "zajebe", pa na svijet "izvali" mudonju.
tri put hura za tebe, te tri plazme za osnovnu skolu "posmatraj sto se zbilja desava u tvom okruzju".
zapazanje TI je vrhunske prirode. :pivo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 04:51 

Sta cu, moram, da ispunim svoj ideal cistokrvnog Bosanskog brdjanina :D

:pivo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 05:18 

KoldVoid wrote:
Sta cu, moram, da ispunim svoj ideal cistokrvnog Bosanskog brdjanina :D

:pivo:

pazi da se ne zajebes, pa te pretjerano isticanje(pored blage konzumacije livadarskih plodova) dovede do stadija sizofrenije. khasma bi te utab'o, te bi se, kao posljednji, najsladje smijao.
a ti i ja bi i dalje, uzaludno, sastavljali pisma kritike, te molbe da se Arduanin show "obustavi". :lol: :D

(jes' tesko ukombinovat' da bi se izbjegao oftopik :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 10:20 

ok, jebi kolko sam ja u zivotu propustio to malo ko zna, al necemo o tome a sto se tice Arduane - ne bi mi bilo krivo da je ukuinu al iovako mi ne smeta posto Hayat gledam najcesce kad ne gledam TV...

a sto se tice trave, pa dosta Morbid Angela je nastalo pod uticajem, pogotovo solaze... tako da imo to svoje mjesto i u evoluciji konkretno muzike koju mi slusamo, al nemojte mi sad o tome kao o nekom eliksiru mladosti, please...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 11:26 

Ravenlea wrote:
debeli_samuraj wrote:
Naravno da "njanjam"! :D Jedno vrijeme sam je i preprodavao. Ma može se nać jedan 'top' kod mene u kući vazda. U travi ne vidim ništa loše, bolje nego duhan (duhan samo džaba pušiš, vučeš, a ništa) a ovo barem ti " rajsko naselje u ubogu kolibu domami" ! :D

kako se slazem s time...
ja sam prestala pusit duhan samo da bi bilo vise para za travu.
i ja ju ne smatram drogom. to je prirodna biljka izrasla iz zemlje bez nekih kemikalija i sta ti ja znam... nizozemci su to shvatili.. idemo svi u amsterdam. =)
btw... imam frendicu koja je zivjela dugo u amsterdamu i nikad nije probala pusit... sramote... :)

Ja. :D Komm op.. Let's go there. :D

Joj al ovdje ima seratora. Pa kako može bit štetna. Onaj govori da se smrša od trave, a to nije tačno, već se apetit otvori (ja sam pojeo po kile zeljanice i po kile bureka jednom poslije duvanja), sad zavisi kakve vi "haluge" pušite. Mi smo jednom liku žiletom narendali laka za stolariju i on to popušio, znači da ima ljudi svakakvih, da im govno sušeno daš oni bi ga smotali i pušili.Zavisi stavljal' ko šta u travu i slično. Najbolja je sama , ne treba je ni s duhanom čak miješat. Ovaj opet govori da djeluje na mozak, ajoj, pa ja sam polagao Psihopatologiju i tamo vele da više alkohol razara moždane stanice, jer molekule THC-a, psihoaktivnog sastojka ove biljke ne mogu da prođu kroz jednu opnu u mozgu i bla bla bla...a da mogu bilo bi tek jebeno i zato je trava la(h)ka droga. Uz ka(h)vu i baklavu...uz čaj...
Ma, idem ja jedan top... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 13:28 

debeli_samuraj wrote:
Mi smo jednom liku žiletom narendali laka za stolariju i on to popušio, znači da ima ljudi svakakvih, da im govno sušeno daš oni bi ga smotali i pušili.

Mislim da su za ovo prikladne one dvije Rustroyerove, u sunet i dedine zanoktice moto..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 13:52 

KEEP ON ROTTING IN A FREE WORLD
svako radi ono šta mu je volja! trava... bez mene ko domina!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 13:56 

ja kazem 'KEEP ON THRASHING IN THE FREE WORLD' ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 14:01 

slayerchick wrote:
ja kazem 'KEEP ON THRASHING IN THE FREE WORLD' ;)

hehe I'll second that!!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 651 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]