Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 06. 2025. 20:47

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 07. 10. 2004. 17:37 

Picuni Dave Cunt je izmisljen lik za Dave-a Ingrama.

Hem je veca faca, hem je aktivan u dva najjebenija benda u VB, i jos je uz to ekstra lik :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 10. 2004. 11:41 

Evo jos jednog sjeba:
Ne samo da Dave nije mogo odraditi koncert u Grazu, nego je i u Innsbrucku odradio samo tri stvari i povuko se s bine :shock:

Ja dobio juce mail od Godhate-a i sjebo se kad rekose!

Jarane karina karirana majke mi! Nadam se da nece izletiti iz benda!

Sto se tice vokalnih sposobnosti, Ingram je podzonio Barney-a dok Dave zvuci identicno ko Ingram ali uz svoj neki stil! Eh sad, ja mu zamjeram uzasno sto nema onih "eeeeeeee" i "urgh" folova ko na harmony-u ili grind-u! Ali reci da je izmisljeni lik za Ingrama je vec malo previse, Ingram ima prejeben vokal i savrseno je odradio poso u Bendiction-a (malo je zasro vokale na Dreams-u, ali eto) plus da si vidio sta je Ingram godinama guzio mozda bi promjenio pricu! :)
Jarane upozno mu bivsu ma koncertu u Austriji, ja da vidis plavojke zgodne jeboteee! :D

U svakom slucaju Benediction je jedan od rijetkih benodva koji promjenise tri pjevaca i da sva trojica imaju vrlo vrlo slican vokal i stil i vazdan ce ostati old school zlato sto nam Otok omrijesti!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 10. 2004. 12:25 

ovaj cunt je udure lik totalno, ali da je "izmisljen" za ingrama, e jebiga.... ingram je ipak veci "krkan" i dere picku bez ikak'ih problema....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 10. 2004. 18:01 

Uriel wrote:
U svakom slucaju Benediction je jedan od rijetkih benodva koji promjenise tri pjevaca i da sva trojica imaju vrlo vrlo slican vokal i stil i vazdan ce ostati old school zlato sto nam Otok omrijesti!

E upravo to mi se uvijek i svidjalo kod Benediction-a... Fuck Changes..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2004. 16:38 

Pazi, Cunt je ipak pojava i lik kakav Ingram mozda nije nikad htjeo da bude (bar onoliko koliko sam ja skonto iz price Rewie-a i Daza).

Naime, svi po MISTRESS!!! To i Anaal Nathrakh (maticni bendovi Herr Cunta) su zaista nesto najbolje sto su otoci iznjedrili (od prinova, dapace) u zadnjih desetak godina.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2004. 11:14 

KoldVoid wrote:
Pazi, Cunt je ipak pojava i lik kakav Ingram mozda nije nikad htjeo da bude (bar onoliko koliko sam ja skonto iz price Rewie-a i Daza).

Naime, svi po MISTRESS!!! To i Anaal Nathrakh (maticni bendovi Herr Cunta) su zaista nesto najbolje sto su otoci iznjedrili (od prinova, dapace) u zadnjih desetak godina.

Joooj jarane, Dave je lik vako ok, ali da je pojava i lik na stejdzu ili kao frontmen e vala tu ga kakis! Tip je statican, bezlican doslovno u bekstejdzu, na bini, ima prejeben vokal, mrzovoljan je (pravo) i sve u svemu najhladniji u bendu! jebiga, mozda je on mastermind u tim drugim bendovima ali je na mene vakav dojam ostavio.

Sto se tice Mistressa i Anala - kakv je to metal? je li to death, black, je li to old school death mozda, ko pjeva, jeli on? Kakv je glas?
Hajd objasni kamile ti? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2004. 15:15 

Jebiga jest da je Dave malo zatvoreniji na prvi pogled ali je jedini s kojim sam ja, pored Rewiea, uspio uspostavit bas kompletnu zajebanciju. U Beogradu smo se podjebavali samo tako, ko da je Tarik Grosho haha. Valjda je u Rajvosa bio zadrzaniji zbog nehumanog tamanjenja pive u bekstejdzu za koju su zasluzni neka trojca Sarajlija, da ih sad ne imenujem :D

Jebiga uz to momak dolazi iz Balijske cetvrti (tj. Pakistanske) Birminghama pa je vako malo cudan (jos jedan razlog sto smo ga svi kasnije potkacili haha).

U Beogradu je bio daleko "komunikativniji", valjda ga razglas nije toliko sjebo, il ga je mahmurluk vozo jer je Rewie-u u Dubrovniku poslije ponoci i u BG-u slavljen rodjendan.

Al da predjemo na stvar:

Anaal Nathrakh - prilicno jebena i ekstremna industro-blekusa. Negdje izmedju divljastva Mayhemovog Wolf's Lair Abyss-a i ritam masina perverzija Godflesha, otprilike. Brutalno, brzo, divljacki. Jedini clanovi su Irrumator (Mick Kenney) i Vitriol (Cunt).

Mistress - Jel iko od vas cuo kultni, nikad prezaljeni, Iron Monkey? E, Mistress nastavljaju tu bogatu tradiciju Birminghemskog sludge-grinda, ali u njihovoj eklekticnoj kombinaciji ima i malo crust-punka, i malo blacka. Unikatan bend sa dva odlicna albuma koji ce leci i punkerima i metalcima. Opet, jedini clanovi su Kenney i Cunt.

Kenney jos svira u Frostu i ima nekakav bend sa Atillom Csiharom (koji je takodje gostovo na jednom od Anaal Nathrakh albuma, naime Codex Necro).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2004. 15:35 

ahaaa znaci nema onog finog ostrvskog death zvuka nego ravna romanija uz industrijalu i nakav sludge-grind gulas...ma ne znam, nije da me to bas zanima!
ja se ponado nekom dederluku! :)

A sto se tice njega, ja sa njim nisam jedinim mogo zajebanciju uspostaviti!! Neznam, u Zagrebu sa svima divljanje, u Sarajevu i sam znas kako je bilo u fabiji i bekstajdzu u Grazu sa svima mrtvo opijanje i napusavanje ali on je vazdan bio nakav mrzovoljan, rijetko se nasmijo! Ko zna, mozda si mu ti lego, hajde ga ti znaj. Ma jebajiga dobro pjeva mali, samo sad znamo da nakon 15-te svirke na turneji ne treba se ni slucajno zajebati pa otici na koncert Benedictiona jer ce u najboljem slucaju biti intsrumental svirka, ili ce naki lokalni klipani zajebati jos gore pri pokusaju izvlacenja svirke! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2004. 03:58 

Haha cak mi je na kraju dao disc Anaal Nathrakha, al ne novi, bas je PICKA!

(Veli, "jebi se libijac, hocu ja da ga slusam")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2004. 03:13 

E narode, DVD sa koncerta je gotov. S obzirom da smo sve zavrsavali u "posljednji cas" ispalo je koliko toliko OK. Za sve one koji bi htjeli imati ovaj bootleg i sjetiti se koncerta, ali i pomoci da se vrati dug ljudima od kojih sam posudio lovu s obzirom da smo malo lose prosli sa koncertom, mogu komotno da me kontaktiraju kako bi narucili svoj primjerak DVD-a.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 10. 2004. 10:30 

ja sam vazdan zainteresovan ali za VHS verziju! Hoce li uopce biti takva verzija dostupna Emire?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:23 

Emir (The Aebyss) wrote:
E narode, DVD sa koncerta je gotov. S obzirom da smo sve zavrsavali u "posljednji cas" ispalo je koliko toliko OK. Za sve one koji bi htjeli imati ovaj bootleg i sjetiti se koncerta, ali i pomoci da se vrati dug ljudima od kojih sam posudio lovu s obzirom da smo malo lose prosli sa koncertom, mogu komotno da me kontaktiraju kako bi narucili svoj primjerak DVD-a.

Bil ti smetalo da ti platim western union-om i da mi to posaljes u Emirate?

Haj javi pa cemo skontat :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:24 

limited edition DVD-a je "haranje backstageom gladnih i zednih Sarajlija" ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:25 

zaboravih rec:
Dark Is The Season / Dreams je haos al... Organized Chaos je majka!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:26 

steta sto nema na DVD-u after session :D

Dzemo, Boris, Sharan, Benediction, basista Godhate-a, Edo, Dino i ja :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:29 

Uriel wrote:
ja sam vazdan zainteresovan ali za VHS verziju! Hoce li uopce biti takva verzija dostupna Emire?

VHS necu namjerno jer je lakse presnimiti ali i ako se budem odlucio na to bice skuplje nego DVD.

KoldVoid wrote:
Bil ti smetalo da ti platim western union-om i da mi to posaljes u Emirate?

Haj javi pa cemo skontat

hehehe pa nije problem, al' vidi koliko je postarina :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 01:31 

KoldVoid wrote:
steta sto nema na DVD-u after session :D

Dzemo, Boris, Sharan, Benediction, basista Godhate-a, Edo, Dino i ja :D

mogu samo da zamislim. dok sam se ja vozao po gradu sa Paul-om i trazi po pumpama lovu da mijenja vi se zajebavali. pa valja li to tako ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 02:34 

Pa jes :D

Da si samo vidio Dzemala, tolka je magla bila da je i on kao jedini nepusac u "bunkeru" podlego gasovima :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 02:50 

e jebi ga. meni nestalo baterije na kameri a treba joj dva dana da se napuni u PM.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21. 10. 2004. 10:32 

hahahah ma dzemo se rokno pravo jarane! on je bio napuseniji od nas, jes vidio sta je sve valjo oca mi!! :lol:
Ali bolje da nema tih snimaka, mogla bi nas raja ucjenjivat starcima, jesmo se zakucali tu vece...razbili ko nikad u zivotu majke mi! Ja mislim da je pokile zeljanice otislo! :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 85 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]