Evo par dogadjaja s koncerta u Austriji, Grazu u petak navecer!! Stiglo se malo ranije pa se opalilo po velikoj pici i pivi a onda trazenje dvorane po gradu. Dvorana ala obala, malo prkno ali zvuk jebeno dobar! Pozdravljanje s bendovima i Polom Shpekmenom, cuga, zajebancija po cijelom klubu, upoznavanje novih interesantnih ljudi (citaj mrak cura u bekstejdzu hihihi)...
Godhate su zvucali odlicno, najbolji njihov nastup na turneji, jedino su hladni austrijanci bili malo staticni, ali sam ja malo pomogo u guranju

Nominon nist posebno jebiga, ma oni su mi cisto nako bend inace! Onda malo duza pauza, opijanje s bendovima, urlanje Lions Den-a s Godhate-om, i pocetak benedictiona....no na kraju prve pjesme Dave je dozivio kolaps! Frajer je jednostavno pao i nije mogao nastaviti koncert. Satrlo ga 17-dnevno opijanje po cijeli dan i noc. Benediction je prekino koncert i sjebo se! Duza pauza i sjebavanje no na kraju su zamolili Paula da im uleti, no to nije bas jako dobro zvucalo, ovaj ima krestavi glas i improvizira dosta! Onda je uletio pjevac Godhate-a koji nije znao text pa sam mu malo pomogao na pjesmi Stigmata. Tu se onda izmjenjalo hrpa lokalnih klinaca i pjevaca koji su trvdili da znaju pjesme sve dok nije dosao jedan decko iz nekog lokalnog DM benda i odro! Fakat je spasio stvar! Nije znao Subconscious Terror text pa sam ja iz publike se dero umjesto njega!

Na kraju su odlucili da odsviraju instrumental Agonize! Jedinu pjesmu koju fakat dobro znam odraditi, i mislim da je to primjetio i Daz te mi je na sredini pjesme bacio mikrofon u ruke i pozvao me da ipak zavrsim tu stvar! Posto sam ja veeliki fan onih finih neandertalskih urlika iz vremena Barnija i Ingrama odlucio sam dosta toga ubaciti i vise sam zvuco ko Barni nego Dave.

Tako se i zavrsio koncert. Poslije toga Benediction se nisu htjeli sjebavati (ovo im se prvi put desilo) sto su ostali bez pjevaca pa su odlucili se proveseliti i ubiti se ko zivotinje - ponovo!
Nastupilo je najvece opijanje koje ikad dozivjeh u zivotu jer je tour manager izasao na binu i izjavio frei bier fur alle!! Eto kao izvinjenje za sranje sto se desilo s vokalom! Jao majko mila, trebali ste vidjeti tog odrona! Peter se tako napio da je bio presmijesan, Frank takodjer iso bariti curice (sta je novo), Daz je pustao one njegove zvukove ko neka mala sirena i slikao sve budalastine koje su se desavale a Bubnjar je odnekle zbavio trave! YAY

Eh, nakon toga se fakat vise nije moglo kontrolirati - to je bilo orgijanje ali na sesnaestu! Upoznah mrak ljudi (izmedju ostalih i bivsu curu Dave Ingrama koja ih prati vec 13 godina po koncertima), ubih se ko zivotinja s bendovima i provedoh se bolje nego i u Zagrebu i Sarajevu!
Nakon toga za mene noc nije bila gotova, jos sam iso sa sejinom sekom po nakim mjestima, i bilo je totalni zakon voziti po Grazu pjan i napusen ko stoka!!!
Jedva cekam koncert Obituary-a u Grazu 14-og jer fakat se nadam da ce mi biti barem upola dobro ko u petak i vidjet cu neke ljude koje upoznah (citaj-lepo austrijansko meso)!
Hail