Eeeh prodje i ovo
Koncert je bio jebiga dombar, cika biff zna sta radi

Ljudi su svirali jedno 2 sata i nekih 20 minuta sigurno i setlista je bila pravo dobra tako da su sprzili sve one klasike s prvih 4-5 albuma, par boljih pjesama s onih kasnijih albuma i 5-6 s ovog novog (koje na ovo prvo slusanje zvuce jebiga dobro al nije bilo cd-a da se uzme, c c). Prostor u Tvornici je pravo dobar, ubio se za ove ovake koncerte, a ozvucenje je bilo isto samo tako. Mislim da je bilo blizu nekih 1000 ljudi i Biff je znao kako da ih popali tako da je atmosfera bila jedna od boljih koje sam vidio, cojk je stvarno legenda
A bilo je nesto skoro bolje od koncerta, nekad oko 4-5 popodne kad smo dosli da vidimo gdje je tvornica uletimo unutra pravo na saxon-ovu tonsku probu i ono je bilo neobicno ali jebiga dobro iskustvo, ljudi u potpuno drugacijoj atmosferi odvsirase Lionheart pjesmu pred jedno 15 ljudi

pa nam je posle nije bilo zao sto smo tolko poranili
Predgrupa je bila chinchilla, hahahahaha citav dan smo se smijali imenu, ali ih nismo culi jer je uriel kasnio s kartama

al posto smo ih culi i na probi posle saxon-a, nije nam bilo ni malo zao, hahahahaha
Sve u svemu jedan od boljih koncerata koje sam vidio, bilo uzivo ili na tv-u