Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 07. 2025. 19:27

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 11. 2004. 22:06 

warhead wrote:
Jedva cekam sutra da moj War-Head zasvira koju pjesmu s Honzom iz Avenger na bubnjevima. Steta sto Piper ne moze doci.....
Nadam se da ce biti ekipe iz Bosne sutra....

E vidis jarane, U Bosni pored sve silne demagogije, njima je draze da ga odu popusit ohrndalom, ocvalom Dismemberu 15 godina nakon sto im je isteko rok trajanja neg otic vidjet jednu pravu metal legendu za pola tih para.

Da nisam u Emiratima, doso bih pjeske.

Profile  

Post subject: [color=red]KONCERT OTKAZAN U ZADNJEM TRENU [/color]
PostPosted: 11. 11. 2004. 17:16 

copy paste s hr foruma:

Dakle,večerašnji koncert SATANIC SLAUGHTER,MISERICORDIA,AVENGER,WAR-HEAD je otkazan!
Zašto?
Pa zato jer su nadobudne pederčine iz SATANIC SLAUGHTERa zaključile kako im se baš i ne dolazi u Osijek(večeras) i Beograd(sutra).Danas se javio Honza i naravno njemu su megazvijezde (S.S.) ostavile da odradi "dirty job".Čovjek se javio da vidi da li je stigla ikakva poruka od Stefana s objašnjenjem ,i na kraju objasnio o čemu se radi.Toliko o true-underground-Metal forever facama pod imenom SATANIC SLAUGHTER.
Naravno,da je sve već bilo spremno,dogovoreno,osiguran smještaj+hrana+cuga za sve i sad će makar psi lutalice imat šta jesti.
Novac od ulaznica će biti vraćen.Za sada se još ne zna da li u ROCK CLUBU ili na mjestima gdje su ulaznice kupljene.Moja je preporuka da kontaktirate Hrvoja iz RockCluba,vjerovatno će imati više informacija.
Što sada reći?
Eto,ja se ispričavam u ime cijelog WAR-HEADa,AVENGERa i MISERICORDIAe.Strašno mi je žao zbog svega.O S.S.u nemam šta reći,osim da su šupci svjetski i to je to.
Pozdrav svima i prvom prilikom ćemo nadoknaditi večerašnji koncert.
BANG OR BE BANGED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

na pitanje zasto ne sviraju bez SS-a:

Ovo je trebalo biti "dodatak" večeri.Znači svirka s Honzom na bubnjevima.Naravno da bi mi svirali da smo u mogućnosti,ali Piper (naš bubnjar) je inače iz Tuzle.Znači,nemoguće!Čovjek radi i ne može dobiti slobodno.Tuzla nije na kraju svijeta,ali je malo kasno da bi se više išta dogovaralo i nalazilo riješenje.Nadam se da znaš što želim reći.
Eto,još nešto što sam zaboravio reći vezano s tvojim pitanjem.
Komplet oprema,osim razglasa, je trebala biti od Satanic Slaughtera...znači još jedno govno.Za kraj naš Piper je poslovno u Beču-JUHUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!

Isprika zbog silnih dodataka i još jednom zbog svega...malo su mi sad živci otišli u kurac i slične popratne pojave.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2004. 20:27 

Satanic Slaughter su odavno prestali biti iole "true".

Na koncertu Benedictiona u BG-u, da sad ne imenujem i sirim glasine, jedan od vaznijih likova SCG undergrounda je iznio svoje misljenje direktno momcima iz Nominon-a apropo Skandinavskih "legendi" i njihovog pristupa metalu, uzevsi upravo SS kao primjer kompletnih debilnih anti-metalaca, rekavsi otprilike "boli me kurac sto su im kasniji radovi sranje mrtvo, ja sam ih ipak postovao za ono sto su ucinili u ranim danima, ali kada sam ih upoznao, i video koje su to ljige od ljudi, samo sam se bojao da je jos neko u Skandinaviji takav".

Nisam nimalo iznenadjen, mislim u principu ko ih jebe, ionako im je muzika Scheiss zesci, ali je fakat steta sto ispalise i Honzu, i Warhead i svu tu raju koja se lozila da tu bude jeben koncert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2004. 20:38 

jebote je ovaj uriel brz na copy/paste-u :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2004. 17:42 

Konacno sam popravio kompjuter pa da prokomentiram......sreca da se vecini ljudi uspjelo javiti da koncerta nece biti.....a razocaran sam do jaja......bendovi su bas pokazali pravi underground duh.....jebo im pas mater....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 11. 2004. 22:06 
Moderator

mislim, sta smo ocekivali?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 26 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]