Emir (The Aebyss) wrote:
e pa sad stvarno ne znam sta da kazem. vijesti koje su me danas zatekle na sajtu su katastrofa napisane. ne kazem ja da to nisu korisne informacije vec da je neko htio iskazati humor kroz glupost. Prvo ovo :
"Pjevaljka Nightwisha izdaje singl
Datum:19. 11. 2004.
Tarja izdaje svoj singl koji izlazi 1. decembra. To se desava kad neko ima previse love, i puno vremena. Za sve ostale informacije posjetite
http://www.tarjaturunen.com"
natpis je ko da je Seka Aleksic u pitanju a ne jedna Diva. a drugo, kakve veze ima njena licna finansijska situacija sa izdavanjem solo singla koji se planira ima vec sto godina
da ostalo ne bih copy/paste, super je unijeti malo humora u to ali daj makar normalno.
bez ljutnje al bezveze izgleda i zvuci kad citas.
hehe, znao sam. vec me ihti napilio zbog ove vijesti. kao prvo, ja nemam smisla za humor, svi to znaju, ili se salim, tako da je samo meni smijesno, il nekom ko me dobro pozna. Ona je za mene pjevaljka koja ima bruku love, niusta vise. Ne znam sta se vise imalo pisat u vijestima. mozda da sam dao ime pjesme, duzinu trajanja, tekst i mp3 download, onda se ne bi zalili.
you have to stop being such a pussy, red wings

(ponovo jedna sala, moram da napomenem, nije upucena emiru. hvala)
ma nije stvar samo o Nightwish i Tarji nego o kompletu. jednostavno tako vijesti ne trebaju da izgledaju ili mozda trebaju ali na nekom sajtu gdje je sve odron. sorry ali fakat je bezze. citaj po sajtovima pa vidi kako se to radi.