Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 07. 2025. 15:45

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2004. 12:12 

Nightwing wrote:
Najvise stvari su i svirali sa prvog albuma.
Koliko se ja sjecam svirali su odatle Override of the Overture, Skin her Alive, In Death's Sleep, Defective Decay, Soon to be Dead, mozda jos jednu,nisam bas siguran. Sorrowfilled nisu svirali. Neka me Uriel nadopuni ako sam sta pogrijesio ili zaboravio spomenuti.

sa prvog albuma su svirali i Dismembered, koja im je jedna od najjacih stvari IMO. Svirali su jos i Skinfather, Dreaming in Red, Casket Garden (trebali su jos sa Massive Killinga mater im), Let The Napalm Rain i nekoliko stvari sa novog albuma. Ne sjecam se jesu li sta sa Hate Campaign-a.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2004. 12:13 

Acronian wrote:
Nightwing wrote:
Koliko se ja sjecam svirali su odatle Override of the Overture, Skin her Alive, In Death's Sleep, Defective Decay, Soon to be Dead, mozda jos jednu,nisam bas siguran. Sorrowfilled nisu svirali. Neka me Uriel nadopuni ako sam sta pogrijesio ili zaboravio spomenuti.

Klasicno preseravanje na osnovu stare slave... Jebem ja sve te bendove koji se vratise, i njih i Obituary... Gdje su bili kads je bilo najteze, mamu im jebem...
Ne kazem da ne volim Dismember, al nakon Like an Everflowing Stream nije bilo potrebe ici dalje...

pa dokle ces vishe srati matere ti!!
aha, znam, dok ih i ti ne pogledas uzivo onda ce biti prica ko za kanibale!

znas onu - decko hajde o'ladi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 11. 2004. 22:36 

Ma ne, ne razumijemo se. Meni je taj svedski (glupi) zvuk uvijek iso na kitu. A sto se tice Dismember-a, bas mi nikad nisu predstavljali nista bitno, isto kao i Entombed....
Po meni, sve ukupno uzimajuci, imaju 7-8 dobrih pjesama. Realno se ne mogu poredit s Cannibalom (cija je svaka stvar nedostizni klasik...).

U slucaju Cannibal-a sam bio razocaran odlaskom Owen-a, dok me u slucaju Dismembera nista ne moze razocarat, jer su kita.... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 01:11 

Acronian wrote:
Nightwing wrote:

Klasicno preseravanje na osnovu stare slave... Jebem ja sve te bendove koji se vratise, i njih i Obituary... Gdje su bili kads je bilo najteze, mamu im jebem...
Ne kazem da ne volim Dismember, al nakon Like an Everflowing Stream nije bilo potrebe ici dalje...

"Sto si to nervozan?"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 03:18 

Nightwing wrote:
"Sto si to nervozan?"

Hehe... ja nikad nisam nervozan, vjeruj mi.. jer :) ne znas me..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 05:57 

Acronian wrote:
Ma ne, ne razumijemo se. Meni je taj svedski (glupi) zvuk uvijek iso na kitu. A sto se tice Dismember-a, bas mi nikad nisu predstavljali nista bitno, isto kao i Entombed....
Po meni, sve ukupno uzimajuci, imaju 7-8 dobrih pjesama. Realno se ne mogu poredit s Cannibalom (cija je svaka stvar nedostizni klasik...).

Imamo iste sentimente, samo za suprotne stvari. Dok mi je rani Svedski DM zakletva, isto toliko mi je Americki karinetina al ona teska, sa cascu izuzetaka. A jebga, goes to show there's no facts, just taste.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 21:04 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
Koncert je bio zakon, ukratko... vrijedilo se ispatiti do gore i nazad. Sto se tice Stockholm zvuka, stvar ukusa.. Meni lezi i dan-danas... Nego, ima super fotki sa koncerta.. moram ih negdje upload pa cu poslati URL... cheeerz

Digi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 11. 2004. 22:24 

Imal dje onaj kadar sto u besvjest baca, tj. Edhem Pasha ljubav nasha polu zmirki under the influence?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20. 11. 2004. 19:29 

ziku mu Groshe na avataru hehehehehehehehehe

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22. 11. 2004. 11:25 

Digimortal wrote:
Koncert je bio zakon, ukratko... vrijedilo se ispatiti do gore i nazad. Sto se tice Stockholm zvuka, stvar ukusa.. Meni lezi i dan-danas... Nego, ima super fotki sa koncerta.. moram ih negdje upload pa cu poslati URL... cheeerz

Digi

oooo vidim sejo rekno za forum! :)

ha ba sibaj te slike, postavi i one s rajom.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 30 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]