Elektron wrote:
Eclipse wrote:
Pazi jednu stvar,ja se ne "izvaljujem" ali ipak volim skakati povremeno,a uzivam po cijeli dan slusajuci muziku kuci...
ti lijepo vidi ima li kakav metal staracki dom,pa id i uzivaj u muzici...

pa dobro, neko sluso muziku zbog sebe, a ne da ga neko vidi kak skace i kako je on 'true' metalac
al ozbiljno sad, svako taj koncert dozivaljava drugacije, meni je cejf stati sa strane i posmatrati samu svirku, a ti s druge strane volis da budes dio koncerta, ponese te muzika i uzivis se na taj nacin...to se meni moze desiti samo na koncertu nekog benda koji bas pravo volim. E sad, ne vidim zasto tebi smetaju ovaki ko ja, jer ni meni ne smetaju takvi ko sto si ti...ko sto rekoh, svako ima neki svoj nacin na koji dozivljava pojedini koncert.
Nemam ja nista protiv tebe i takvih,samo me iznerviralo ono "ne seri...",vjeruj mi da i ja na vecini koncerata stojim po strani,ali je ok nekada i iskakati se malo,a mislim da je to najpotrebnije bendovima koji sviraju,zamisli kako bi tebi bilo da sviras,a ljudi ispred tebe stoje,zacudjeno te gledaju i prate svaki tvoj ton,da te mogu pljuvati poslije kako si grijesio i ispadao(vecina ljudi tako radi)...Vjeruj mi,jako je gadan osjecaj kad svi samo stoje i gleadju u tebe,a ti sviras...
A to da li ce me neko vidjeti i reci kako sam ja true metalac zato sto skacem,me uopste ne interesuje,pogotovo zato sto nisam iz Tuzle i niko me tamo ne zna,pa mi je nebitno biti true tamo

,bitno je da sam true u svom selu hehehehe
E,da i poslije koncerta su nam neki "metalci" iz nekog auta dobacivali nesto na racun toga sto smo srbi,al nije to ni bitno...
Poz!