Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 21:43

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2004. 12:30 

WALK wrote:
bas je tuzno sto ovaka lepa okupljanja nemaju prave zajednicke pijanke :twisted:

Jebiga, ja sam čekao od 6 sati pred domom, bilo je nekih 6-7 ljudi koji su pili.. %)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2004. 16:40 

ma koncert je neku noc bio odlican..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2004. 21:48 

Elektron wrote:
Eclipse wrote:
E sad, publika je,blago receno,UZASNA,par likova ispred bine je mlatilo glavama i iza njih prazan prostor neka 2-3 metra i onda ljdi koji stoje i gledaju :roll: :roll: :roll: strasno!
Sve u svemu,skakalo je 5-6 likova i povremeno par nas iz Zv...

aj ne seri molim te, sta ti ocekujes sad da ce svi doci na koncert da se izivljavaju i skacu ?? Jesil mozda kad pomislio da neko jednostavno uziva da slusa muziku ?

Pazi jednu stvar,ja se ne "izvaljujem" ali ipak volim skakati povremeno,a uzivam po cijeli dan slusajuci muziku kuci...
ti lijepo vidi ima li kakav metal staracki dom,pa id i uzivaj u muzici... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 30. 11. 2004. 23:27 

walk, bice drugi put... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2004. 04:00 

Eclipse wrote:
Pazi jednu stvar,ja se ne "izvaljujem" ali ipak volim skakati povremeno,a uzivam po cijeli dan slusajuci muziku kuci...
ti lijepo vidi ima li kakav metal staracki dom,pa id i uzivaj u muzici... :wink:

pa dobro, neko sluso muziku zbog sebe, a ne da ga neko vidi kak skace i kako je on 'true' metalac :roll: :twisted:

al ozbiljno sad, svako taj koncert dozivaljava drugacije, meni je cejf stati sa strane i posmatrati samu svirku, a ti s druge strane volis da budes dio koncerta, ponese te muzika i uzivis se na taj nacin...to se meni moze desiti samo na koncertu nekog benda koji bas pravo volim. E sad, ne vidim zasto tebi smetaju ovaki ko ja, jer ni meni ne smetaju takvi ko sto si ti...ko sto rekoh, svako ima neki svoj nacin na koji dozivljava pojedini koncert.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2004. 04:10 

Hail thee, Elektron! :ave:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 12. 2004. 17:20 

jest tako, bolje da je doso elektron koji ne gotivi to i stajo (ko sto sam i ja) nego da nije doso nikako, kad bi ljudi dolazili na koncerte koliko i on dom bi uvijek bio pun... zahvalan sam mu samo sto od mene ne trazi da idemo na SyX ... joke :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 12. 2004. 17:52 

Elektron wrote:
Eclipse wrote:

pa dobro, neko sluso muziku zbog sebe, a ne da ga neko vidi kak skace i kako je on 'true' metalac :roll: :twisted:

al ozbiljno sad, svako taj koncert dozivaljava drugacije, meni je cejf stati sa strane i posmatrati samu svirku, a ti s druge strane volis da budes dio koncerta, ponese te muzika i uzivis se na taj nacin...to se meni moze desiti samo na koncertu nekog benda koji bas pravo volim. E sad, ne vidim zasto tebi smetaju ovaki ko ja, jer ni meni ne smetaju takvi ko sto si ti...ko sto rekoh, svako ima neki svoj nacin na koji dozivljava pojedini koncert.

Nemam ja nista protiv tebe i takvih,samo me iznerviralo ono "ne seri...",vjeruj mi da i ja na vecini koncerata stojim po strani,ali je ok nekada i iskakati se malo,a mislim da je to najpotrebnije bendovima koji sviraju,zamisli kako bi tebi bilo da sviras,a ljudi ispred tebe stoje,zacudjeno te gledaju i prate svaki tvoj ton,da te mogu pljuvati poslije kako si grijesio i ispadao(vecina ljudi tako radi)...Vjeruj mi,jako je gadan osjecaj kad svi samo stoje i gleadju u tebe,a ti sviras...
A to da li ce me neko vidjeti i reci kako sam ja true metalac zato sto skacem,me uopste ne interesuje,pogotovo zato sto nisam iz Tuzle i niko me tamo ne zna,pa mi je nebitno biti true tamo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,bitno je da sam true u svom selu hehehehe
E,da i poslije koncerta su nam neki "metalci" iz nekog auta dobacivali nesto na racun toga sto smo srbi,al nije to ni bitno...
Poz! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 12. 2004. 19:09 

Eclipse wrote:
E,da i poslije koncerta su nam neki "metalci" iz nekog auta dobacivali nesto na racun toga sto smo srbi,al nije to ni bitno...

Ne znaš ko je bio? %)

Svejedno, to su nikakvi metalci.. serem & pišam na njih.

A što se ovog headbanga tiče i komentara da neko želi da bude.. khm.. prominentan?, to je obično lupetanje i sranje, jebote metal koncert bez toga, a oni koji stoje po strani na onakvom koncertu bolje da odu kući i slušaju deep purple i rasijeku sebi vene nego da stoje na onako energičnoj svirci kao da je kraj svijeta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 12. 2004. 21:54 

cotoha wrote:
Eclipse wrote:

Ne znaš ko je bio? %)

Svejedno, to su nikakvi metalci.. serem & pišam na njih.

A što se ovog headbanga tiče i komentara da neko želi da bude.. khm.. prominentan?, to je obično lupetanje i sranje, jebote metal koncert bez toga, a oni koji stoje po strani na onakvom koncertu bolje da odu kući i slušaju deep purple i rasijeku sebi vene nego da stoje na onako energičnoj svirci kao da je kraj svijeta.

Ovo za Deep Purple ti definitivno nije trebalo! :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 12. 2004. 23:53 

cotoha wrote:

Ne znaš ko je bio? %)

Nemam pojma,ja sam pricao s` tobom na kraju kolone :D :D :D Ma nije ni bitno ba...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 12. 2004. 00:32 

ma koncert je bio dobar pravo. malo su mi usi zvonile kad sam otiso na spavanje, zbog hatinog vristanja i distorzije hehe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 12. 2004. 12:29 

Eclipse wrote:
Nemam pojma,ja sam pricao s` tobom na kraju kolone :D :D :D Ma nije ni bitno ba...

Saznao sam ja ko je to bio.. Slaven nekakav.. nema šta da te brine, seljačina mrtva, kao bio je u fazonu da se "zajebava"..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 12. 2004. 22:56 

cotoha wrote:
Eclipse wrote:

Saznao sam ja ko je to bio.. Slaven nekakav.. nema šta da te brine, seljaèina mrtva, kao bio je u fazonu da se "zajebava"..

Ej ba,ne dizite frku oko toga!!!ne brinem se uopste...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 12:50 

Kronikal_Dizaster wrote:

Dobro, može li Nightwish onda?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 19:06 

cotoha wrote:
Kronikal_Dizaster wrote:

Dobro, može li Nightwish onda?

Procitaj jos jednom,pa shvati sta sam mislila komentarom...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 17:57 

Kronikal_Dizaster wrote:

Nema potrebe, shvatio sam ja čim sam pročitao, ali ti izgleda nisi %)

Enjoy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 19:05 

cotoha wrote:
Kronikal_Dizaster wrote:

Nema potrebe, shvatio sam ja čim sam pročitao, ali ti izgleda nisi %)

Enjoy.

Ti me onda znas bolje no ja sama sebi...bravoooo! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2004. 00:04 

ajd dosta vas je :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 12. 2004. 00:47 

The_Fallen_AngeL wrote:
ajd dosta vas je :roll:

bilo je dosta ljudi na koncertu. trebala si i ti doci. hehehehe

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 61 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]