Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 18. 07. 2025. 23:12

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03. 12. 2004. 21:57 
Administrator

Zephyr wrote:
bradonjo :P

hahahahhahaha,sto se ovom ismijah :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 12. 2004. 03:37 

prvo:irina je kuja,uvijek cu to podrzat :lol:
drugo:i ja kazem da je bolje da su pozvali sobu,oni su mi super
trece:voljela bih da sutra budem tamo,mozda cak i odem,al ne bas vjerovatno..po meni ce bit super...
a cetvrto,iako bih mogla jos pisat:obavezno,obavezno javite kako je bilo(pod tim podrazumijevam detaljan izvjestaj,a koja slika ne bi skodila)
:lol: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 12. 2004. 18:44 

Silent Kingdom nece svirati zbog povrede drugog gitariste :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 01:00 

Hanneman wrote:
Zephyr wrote:
bradonjo :P

hahahahhahaha,sto se ovom ismijah :lol:

I ja... :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 03:16 

Mislim da bi bio red da nam cestitate :P :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 03:26 

eto cestitam ja prva....way to go!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 05:30 

Zephyr wrote:
Mislim da bi bio red da nam cestitate :P :)

ja sam ti vec chestito gade jedan! :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 14:10 

Jooooooj bruke :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 15:46 

Hahah

Havelu, znam ja da si mi cestitao, al' te ponizavam :twisted: :P :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 17:01 

ne znam o cemu je rijec, ali pretpostavljam da ste pobijedili? ako je tako, svaka cast pankeru ruzni! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 19:00 

Hvala Ajvaru, hvala

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 19:09 

Ja sam ti čestitao odmah poslije svirke bili ste ok,dobar je bio i kursk(momci nabavjajte vocal pod hitno),euthanazija simpatična.Razglas je bio u odnosu na proÅ¡lu godinu odličan.Odlično organizirano sve pohvale udrugi 4DECEMBAR.Pesplatni sokovi, pivo,hrana za muzičare i goste sve u svemu jedina zamjerka malo publike.Izgleda da ljudima treba poslati taxi pred kuću i da ih poslije vrati da bi doÅ¡li na koncert koji je usput i besplatan.Toliko o podrÅ¡ci mladim bendovima.Sviđalo se to nekome ili ne IRINA je odradila koncert profesionalno kompletan bend je zvučao odlično.A sad po čemu neko sudi da li je ona kuja ili ne neznam možda ta izjava govori viÅ¡e o nekome ko daje izjave o nekome koga možda i ne zna.Sory ja to nisam jer primjetio.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 19:11 

zlays wrote:
Ja sam ti čestitao odmah poslije svirke bili ste ok,dobar je bio i kursk(momci nabavjajte vocal pod hitno),euthanazija simpatična.Razglas je bio u odnosu na prošlu godinu odličan.Odlično organizirano sve pohvale udrugi 4DECEMBAR.Pesplatni sokovi, pivo,hrana za muzičare i goste sve u svemu jedina zamjerka malo publike.Izgleda da ljudima treba poslati taxi pred kuću i da ih poslije vrati da bi došli na koncert koji je usput i besplatan.Toliko o podršci mladim bendovima.Sviđalo se to nekome ili ne IRINA je odradila koncert profesionalno kompletan bend je zvučao odlično.A sad po čemu neko sudi da li je ona kuja ili ne neznam možda ta izjava govori više o nekome ko daje izjave o nekome koga možda i ne zna.Sory ja to nisam jer primjetio.

Definitivno izjava vise govori o onima koji je kazu nego o njoj samoj...ali cemu to dokazivati?Jasno je kao dan! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 12. 2004. 19:57 

Daj ba.
Irina je imala tonsku od pola sata. Ja sam umro lupajuci bass bubanj pola sata, dok mu nisu namjestili zvuk. Necu ni spominjati timpane, dobos, cinele, fus... Elem, organizacija jeste bila OK, al' neka mi neko kaze zasto to Irina i Almas vrijede vise od svih bendova koji su svirali sinoc? Zasto su dobili vise prostora i na koncertu i na probi? Njima je, koliko sam ja vidio, ostalo 30 ljudi i govorilo jeeeeee.
A mi ostali smo imali da sviramo po DVIJE smrdljive stvari, da bi "velikanima" ostalo, Boze, vise prostora!!!

Serem se ja u takve velikane i u Almasa koji je trazio da ga slikaju dok nije dobro ispao na slici (tri puta). Sminker. To mu je vaznije od svirke, je l'?
Ubuduce, ako nastupaju mladi bendovi, treba se NJIMA pruziti vise mjesta, a ne napuhanim umisljenim muzicarima koji nista postigli nisu, iako imaju tri puta vise uslova, para, svirki, opreme i ostalih potrepstina!!! Pa na kraju krajeva imaju barem po dva albuma!!!Hocemo vise prostora jer smo bolji! Svi do jednog!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 01:15 

Gledaj htjeli mi to ili ne to tako šljaka kod nas,ono sinoć i nije bilo zamišljeno kao nove nade nove snage,nećemo ulaziti u to ko je bolji a ko ne.Ali moraš priznati da ste pozvani kao demo ili kao ne afirmirani bendovi,samim tim čim si pristao na to i slao nekim tipovima materijale da oni ocjenjuju tvoj rad,i biraju te između neznam koliko bendova pristao si na njihove uvjete.To jest na uvjete organizatora jebiga sad je kasno da se ljutiš.Nemoj misliti da branim organizatore ja bih volio da je bilo još desetak pravih metal bendova ali to je tako.Za metal bendove je najbolje da i ne nastupaju na takvim mješovitim koncertima gdje ima raznih pravaca muzike ali jebiga bolje je odsvirati tri koncerta u mjesec dana nego dva u godini,zbog samog benda.Kontaš šta ti želim reći,ja se sa takvim stvarima bakćem od 89 godine i sramota je ali se stvari što se tiče metala kod nas ne mjenjaju već pun kurac godina možda sad bude bolje eto imamo prvog BiH metal izdavača neznam jarane treba nam puno više promocije i svašta nešto pozdrav i jebiga guraj dalje.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 01:55 

Ma nisam ja to doveo u pitanje!!!
Hvala na podršci, obostrana je!!! Nisam metalac, al' metal guram koliko mogu. Naravno i sve druge vrste alternativne muzike. Mislim, pristao sam da saljem te snimke, jer je to, ko sto si rekao, moja, il' nasa duznost kao demo bendova. Ja sam samo pitao zasto vise prostora njima?
Nisu bolji, niko me nece uvjeriti u to. kroz emisiju mi je prosla tona bendova i vjeruj mi da 90% tih bendova ima bolje i kvalitetnije ideje. Al' nema Ozujsko, Akvu, menadzere... Jer nemaju PARA.

Izboricemo se!

RnR

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 12:57 

Ma dobro je bilo, mislim potrebno je ovakvih manifestacija, ali ljudi onaj prvi bend meni se cini da se zovu Stranci sto je odsvirao neku pjesmu nesto "od tada mrzim svaki decembar" koji su otvorili koncert sa jednom pjesmom su bili super, jednostavno ja sam ostao bez daha, kako ljudi sviraju. Onaj im gitarista meni pravo poznat, negdje je on sviro u dobrim bendovima prije rata, onda ona zenska sto pjeva zvuci fakata perfektno, mislim svi su kao ekipa dobro ustimani i zvuce super, ja ne znam odkale oni da zalutaju u one amatere, mislio sam da ce duze svirati ali se vise nisu pojavili. Irina je bezveze gnjavila raju sa tudjim pjesmama i par svojih, dok su Erogene zone bile k.... od ovce, stvarno su teski, raja su se razisla kad su oni poceli svirati. Demo bendovima je trebalo dati citavu noc da sviraju. Erogene zone samo rastjerali raju. Ali eto raduje me to sto jos uvjek ima rocka u ovoj sredini a takodje sam iznenadjen da toga ima u Hadzicima. Sto kaze zlays od kraja osamdesetih se nista ne mjenja. Prije rata smo imali mnogo vise svirki i raja je nekako bila vise u tom folu dok su danas svi podjeljeni i neka njima aque i bazena. toliko od mene, ja sam nesto slikao ima nekih fotki pa ukoliko mi neko objasni gdje i kako da ih uploadujem ja cu ih poslat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 19:09 

Nemam komentara oko samog koncerta,jer nisam dovoljno upoznata i onda nema potrebe niti da pricam.O muzici necu takodjer...oglasila sam se iskljucivo na ono da je kurva...halo ljudi?Dajte malo kulture i ukusa!!!
O tome se radi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 19:12 

Zakon biznisa...a muzika je posao.Ako je hobi,onda je hobi i druge nema.Novac je potreban i niko mi ne moze tvrditi da ga ne zeli kao ispomoc u karijeri!!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 12. 2004. 19:27 

Buahahha joj Kronikal kako se tebi covjek moze ismijati :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :udri:
Ma zivjela ti meni :pivo:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 59 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]