pa bilo je dobrih zabava. na Rock Otoccu sam imao priliku dva puta biti, super stvarno. bit ce tesko da i ove godine odem, ali probacu.
s Metallicom sam se bas zauvjek pozdravio na tom koncertu u Ljubljani. zapacatio sam ih i ne slusam ih vise definitivno. niti zelim o njime nesto puno pricati, necu na sranje da trosim puno rijeci
Iron Maiden je bio zakon na Izoli. steata ove godine zbog financijskih uslova necu moci ici, tako da ce mi to vjerovatno biti prvi i zadnji put da sam ih gledao. stvarno su giganti metala.
ali najveci merak, naravno, DESTRUCTION i KREATOR u mojoj domovini, u Sarajevu, datuma kojeg cu se uvijek sjecati, 4.5.2002. u ISV Rock Clubu SLOGA.
bio sam i na Southern Stormu oba puta kad su bili u Sarajevu i Agonizeu par puta od njihovih brojnih koncerata. zao mi je sto sam onda Toxicdeath ofulao, nadam se da cu ih ubrzo negdje gledati, isto kao i odlicne Silent Kingdom i puno nahvaljene Secret South (nisam nikad slusao nista od njih). i bilo je tu jos more manjih svirki, nekih domacih bendova. od toga izdvajam svirku u mom gradu (Kaknju) Sculls???-a koji su me odusevili i jedva cekam da ih negdje opet uhavtim. ostalo nije toliko bitno da se spominje.
da mi je jednom otici na neki metal festival npr. Wacken ili Dinamo festival. to bi bila prava ludnica

jos su tu Slayer i Sodom koje jednostavno moram negdje blizu uhvatiti kad budu svirali.