Joj na kojoj ja temi ozbiljno moram pisati - e fakat mi je nigdje veze trošit vrijeme na stvari koji se razriješe uz 2 minute razmišljanja hladne glave...i to bez intelektualnog napora.
Gle, prvo ovako, svako dissanje na raÄun obleke, naÄina govora, stila života i sliÄno je samo po sebi glupav, pogreÅ¡an i sport bez ikakvog efekta (osim dizanja živaca - koje se diže bez nekog posebnog razloga). A pogotovo u subkulturama koje su podijeljene po muziÄkim (ukus) linijama. Ovoga ima na stranicama ove teme i ako to nije smijeÅ¡no onima koji su isto pisali (Äitaj provaljivali) onda ne znam, zapitajte se

.
Ja liÄno imam jedan stav, a vjerujem da je on prirodno prisutan u onima koji, neću reć breederima, nego onima koji prosto ne gaje pretjeranu ljubav prema tim nekim kultovima metal muzike (i subkulture) a taj stav je da se poÅ¡tuje to...ta stara Å¡kola, ti temelji jebote.
Taj stav je ispravan i spaljuje glupavi stereotip da su "ovi klinci disrispektuju staru stvar"

. Respekt prije svega dakle

.
Ali...
I sada dolazim do djela gdje moram stati u odbranu Namelessovu.
Postoji joÅ¡ stereotipa sliÄnog tipa usmjeren na te "nove klince". Mislim to samo "novi klinci" je floskula. Posebno u jednoj sredini gdje mlaÄ‘a raja (ajmo reć do 18) sluÅ¡a, odnosno žarko želi da bude pripadnik te veliÄanstvene grupe metalaca. Mislim da kontate Å¡ta hoću reći. Taj old-skul "vanabizam" kod tih mlaÄ‘ih klinaca zna biti jako iritantan - posebno u sredini, Sharane, gdje su "novi klinci" populacija blizu tvog godiÅ¡ta i koje ti nazivaÅ¡ "poprsnim metalcima" (

), koji uživaju u muzici koju gotive i respektiraju staru Å¡kolu. I onda takvi stereotipi normalno postoje kao dio ukupnog paketa kod te mlaÄ‘e raje. ÄŒime se direktno na neki "niÅ¡an" (koji je u funkciji lijeÄenja kompleksa onog ko "niÅ¡ani" a Å¡ta bi drugo bio, borba za ideale?

) stavljaju ovi...breederi.
Sad bi se priÄa mogla nastaviti s ove taÄke i doÅ¡lo bi se do zakljuÄaka da "ako ne sluÅ¡aÅ¡ to i to nisi - metalac" a pogotovo nisi ako si...breeder

. Ja liÄno nisam, nit želim biti metalac a poÅ¡tujem one koji to jesu. Samo znajte ljudi, prije nego krenete srati Andreju - vaÅ¡e provokacije na raÄun new breeda i tih fol-golova

su ga izazvale. A jebiga, koga ne bi. Ne vejrujem da misli tako, pogotovo Å¡to znam Å¡ta sve sluÅ¡a (a fakat ima raznovrsan ukus Å¡to se tiÄe metala) ali jebiga, bilo je ovdje "true" nastupa i to, nažalost, kao protivnika ovom novom (njubrideraju).
Ne može se ljudi iz osjećaja umski razvijati kakva pametna rasprava. Muzika i ono što dolazi s njom su prije svega osjećaji. I koji kurac onda ova rasprava? Zapitajte se dobro zašto nekoga pljujete zbog muzike koju sluša a vi ste uz svoju osjećajima povezani. To pljuvanje je uvijek ili rezultat kompleksa ili neznanja (tj. one skrivljenje nezrelosti) i ako će vas zabaviti, jebote, onda barem ne zadržavajte ozbiljan ton ni u tragovima, onda nek to prozivanje bude zajebancija.
Kakvi trueri, kakvi brideri, kakvi p(r)oseri i kakvi bakraÄi, mani ozbilje ba...jebote to.