Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 01. 08. 2025. 17:00

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pozeri
PostPosted: 06. 03. 2009. 17:59 

:?

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 18:49 
Moderator

Opet ste se raspisali.
Sodome, naravno da necu postovat nekoga jer je, zaboga, on neki metalac, sta vam je ba?! :lol:
Postovacu te iz drugih razloga, koje mi moras dat da bih te postovao, a to sto ti il peti-deseti slusas to i to od tad i tad i sto izgledas tako i tako.. sorry, al ja ne pusim kurce nikome. A kamoli da bi me drugi zvali metalcem, sto je ocito tu kod vas u Lukavici il gdjevec fazon neki :? no dobro... :)
Nije to pitanje stare ili nove skole moj Bekime, stvar je cistog razuma i iskrenosti sam prema sebi pa zatim prema drugima.
Nikad nisam rekao da je debilno oblacit se i izgledat tako, jer mene ce prvog takvog ukopat. Debilno je imati xy godina i furat furku "ja sam čru" jer ja slusam to i to i slusam duze od tebe, a ti ne.." . E TO je debilno!
Ja ti govorim krivo si me protumacio..
Postujem i Grosu, Libijca (iako se uvijek prepiremo na forumu, smatram ga haverom) i Lejnu, kako postujem npr. Foku ili Mahira. Druzim se i sa jednima i sa drugima i postujem ih zbog toga kakvi su, plus zato sto su odani metalu al ne na nacin na koji ga vi percipirate, prvenstveno ekipa koja nije odavde. A slusam i thrash i death i doom i black - ma zapravo sve osim dronea i proga (izuzev par bendova), to ste imali priliku skontat da me ima svugdje..Pod broj jedan - nisam ogranicen na samo "svoje". To je prednost, prednost pojedinca.
Ti si mene krivo protumacio skroz, a nisi jedini.
Nikad nisam ni srao po izgledu kao takvom, nek svako radi ono sta hoce, na kraju krajeva i ja sam izgledom daleko najdalje od "uobicajenog", ali sto sam onim htio reci je da ne volim stereotip, ne volim kompleks, ne volim klise sto je za ene opet neka vrsta tog "pozeraja" il kako god..Ako vec ti hodas tako, ne mora znacit da i ja moram kako bih bio "kao ti", jer to neki nepisani propisi nalazu svakom onom ko bi zelio biti prznat od istomisljenika. Meni je to glupo i gotovo, glup stav a ne sama odjeca...

Sodome moj, nisi ti čru, ak bas hoces - ti si kid, iako stariji, s jebenom kiddo furkom.
ÄŒrueraj je jednostavno furka, glupost, vrsta pozeraja kao sto rekoh.. To ce ti u Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Beogradu 99% ljudi rec, onih koji su malo duze i zagrizenije u tome cak i od tebe. Valjas nenormalne gluposti covjece..
True si ako i samo ako imas jeben, jeben kompleks a nemas ispusnog ventila, osim foruma i svoje ekipice od par ljudi (jer te ostali ne jebu ni pet posto) pa ti je cejf iskalit se negdje, mrzit citav svijet il ne znam..

Meni je to glupo i gotovo.
I fakat, ono, procitajte mi prvi post pa povezite sta sam htio reci.

Last edited by Nameless on 06. 03. 2009. 19:32, edited 2 times in total.

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 18:52 
Moderator

I ponavljam, manite se djecijih furki, slusaj metal za sebe i ne seri drugima.
A i taj metal je nastavio sa postojanjem...

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 18:53 
Moderator

svi vi koji se raspravljate o pozerstvu ste pozeri 8)

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 18:58 

i ti si pozer :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 19:02 
Moderator

U Lukavcu, pardon.

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 19:03 

kako oces :?

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 19:21 
ajde daj jednu nenormalnu glupsost koju sam napisao ovdje

PostPosted: 06. 03. 2009. 21:01 

SODOM wrote:
ajde daj jednu nenormalnu glupsost koju sam napisao ovdje

napiso si "glupsost", eto je! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

daj ba sodome, stvarno neukusno, nemoj tako, sram te bilo, pzeru, barabo itd. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 21:42 

daj ba kljucajte temu :twisted: :twisted:

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 22:03 

nema kljucanja :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 06. 03. 2009. 23:37 

jesam li ja pozer ako obozavam metal i volim poslusati dobru tehnjačinu :? al ozbiljo :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 01:46 

jesi :) nego,da se nadovezem malo na svu tu raspravu,ja se inace volim drzat po sredini,ne spadam ni u tu oldschool ekipu ni u newbreed,elem,nekad davno (u gimnaziji) sam i ja bio zakleti thrashere/deather (to ekipa iz Bugojna dobro zna),ali kako vrijeme ide,sve vise uzivam i u drugim metal pravcima,iako mi je isad death i thrash medju najdrazom muzikom;uopste,cilj mi je da se NE OPTERECUJEM onim sta slusam,kolko slusam,na cemu slusam i sl..,sve su to gluposti,za mene je TRUE onaj koji uziva u onome sto voli,NE BITNO koja muzika to bilo...i ja brate kako starim sve sam vise u newbreed vodama i boli me qrac za to,to je trenutno pravac koji mi najvise pruza,svaki dan toliko novih dobrih bendova... 8)
et,to je to,a ko mi nakon ovog napise da sam pozer,ne jebem to nimalo,ja uzivam u onom sto mi se svidja,i ne moram sisat mamin kurac i pricati da sam troo ;-)

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 02:20 
Moderator

tjeskoba wrote:
jesi :) nego,da se nadovezem malo na svu tu raspravu,ja se inace volim drzat po sredini,ne spadam ni u tu oldschool ekipu ni u newbreed,elem,nekad davno (u gimnaziji) sam i ja bio zakleti thrashere/deather (to ekipa iz Bugojna dobro zna),ali kako vrijeme ide,sve vise uzivam i u drugim metal pravcima,iako mi je isad death i thrash medju najdrazom muzikom;uopste,cilj mi je da se NE OPTERECUJEM onim sta slusam,kolko slusam,na cemu slusam i sl..,sve su to gluposti,za mene je TRUE onaj koji uziva u onome sto voli,NE BITNO koja muzika to bilo...i ja brate kako starim sve sam vise u newbreed vodama i boli me qrac za to,to je trenutno pravac koji mi najvise pruza,svaki dan toliko novih dobrih bendova... 8)
et,to je to,a ko mi nakon ovog napise da sam pozer,ne jebem to nimalo,ja uzivam u onom sto mi se svidja,i ne moram sisat mamin kurac i pricati da sam troo ;-)

O tom ti pricam. Osim o ovom dijelu ta čr00 :)

i nije old school i new breed lol, nego old school i new school. 8)

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 05:41 

nema tu old skul - nju skul - svaki metalac zna sta je metal. ovi debili koji se trpaju ovde sa pricom kako treba biti kao "openminded" - ne bit metalac a opet bit u tome, ovo, ono... su debili i to je to.
znamo mi svi sta su pozeri - picke koje furaju metal godinu dvije da pokupe neke druge picke. da nadju sebi prijatelje koje ne bi drugacije nasli zati sto su debilni i sl.
jadan je metal sa ovim tzv. "nju briderima" i novom generacijom. ispade da se metalci pretvorise u one iste mediokritete protiv kojih su se borili od svog nastanka. :?

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 07:11 

furija wrote:
Đabe njemu 36 kad je post napisan ko da ima četlnes.

Imam tlinest i ja sam old schooler jer je to troo :mrgreen:
Tako se pisalo u 80im jebiga :mrgreen: (mrkva)

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 07:34 

ja sam ovakav kakav sam...

i kao takav sam bio na mjestima istorijske vaznosti i po muzejima od kojih 90% vas dragi moji haveri nece nikad vidjet ni turisticke brosure, pred dostignucima uma i duha cije dubine nemozete ni zamisliti koje veze s metalom nemaju, samo zato sto sam istetoviran, imam kosu do guzova i trista logotipa na mom prsluku ne znaci da sam narkomanski olos...samo se ne uklapam u vas konformisticki svijet supljih ideala i jos supljijih materijalistickih ciljeva, ja zivim za neke druge stvari, i ovakvih kao ja ima na svakom kontinentu, cigana, crnaca, azijata, nebitno...nisam poseban niti zelim biti poseban, samo zelim biti onakav kako se osjecam...

il to osjetis il ne osjetis, il ti je simpaticno ili nije, ako ti je smjesno, ako moras nekoga ismijavati zbog odjece ili odabira puta u zivotu, onda je to ogledalo tvog sopstvenog primitivizma i manjka intelekta...

meni su uvjek bili simpaticni ljudi koji su se predali nekom specificnom imidzu, bili oni modsi u uskim odjelima ili ebm-eri sa izolir trakom preko bradavica, naravno nekima je to bio bjeg od okrutnog odrastanja, nekim put u neko odredjeno drustvo...ali mnogi od njih su svojim izgledom pruzali tihi protest suludom konformizmu vremena, ali vidim da je objasnjavati neke takve pojmove ljudima nizeg nivoa inteligencije suludo...

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 07:36 

I da, vrlo lako je imati savrseno kompletan weltanschauung u dubku tipa Sarajvo. Ionako vam je dunjaluk od Vratnika do Ilidze, i stogod se ne uklapa u tu pizdariju mora da je smjesno, ocaj...

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 09:12 

mrkva wrote:
jesam li ja pozer ako obozavam metal i volim poslusati dobru tehnjačinu :? al ozbiljo :mrgreen:

mrkvo, ti si jedan u nizu, koji ce pregoriti do 19-e maximalno.. zivi bili pa vidjeli..

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 09:18 

stari serator wrote:
ja sam ovakav kakav sam...

i kao takav sam bio na mjestima istorijske vaznosti i po muzejima od kojih 90% vas dragi moji haveri nece nikad vidjet ni turisticke brosure, pred dostignucima uma i duha cije dubine nemozete ni zamisliti koje veze s metalom nemaju, samo zato sto sam istetoviran, imam kosu do guzova i trista logotipa na mom prsluku ne znaci da sam narkomanski olos...samo se ne uklapam u vas konformisticki svijet supljih ideala i jos supljijih materijalistickih ciljeva, ja zivim za neke druge stvari, i ovakvih kao ja ima na svakom kontinentu, cigana, crnaca, azijata, nebitno...nisam poseban niti zelim biti poseban, samo zelim biti onakav kako se osjecam...

il to osjetis il ne osjetis, il ti je simpaticno ili nije, ako ti je smjesno, ako moras nekoga ismijavati zbog odjece ili odabira puta u zivotu, onda je to ogledalo tvog sopstvenog primitivizma i manjka intelekta...

meni su uvjek bili simpaticni ljudi koji su se predali nekom specificnom imidzu, bili oni modsi u uskim odjelima ili ebm-eri sa izolir trakom preko bradavica, naravno nekima je to bio bjeg od okrutnog odrastanja, nekim put u neko odredjeno drustvo...ali mnogi od njih su svojim izgledom pruzali tihi protest suludom konformizmu vremena, ali vidim da je objasnjavati neke takve pojmove ljudima nizeg nivoa inteligencije suludo...

jebo majku, al si ti iskompleksiran.. sta koga boli kurac gdje si ti bio i sta si vidio, a "ipak si metalac", sa svojim "patch vestom" i mojom "kosom do guzice"..
ima jos ljudi ovdje koji su obisli svijeti i vidjeli stvari od kojih ti neces ni brosure vidjeti, pa se ne kurce, zato SHUT THE FUCK UP!!

daj ba kljucajte temu..

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]