Opet ste se raspisali.
Sodome, naravno da necu postovat nekoga jer je, zaboga, on neki metalac, sta vam je ba?!
Postovacu te iz drugih razloga, koje mi moras dat da bih te postovao, a to sto ti il peti-deseti slusas to i to od tad i tad i sto izgledas tako i tako.. sorry, al ja ne pusim kurce nikome. A kamoli da bi me drugi zvali metalcem, sto je ocito tu kod vas u Lukavici il gdjevec fazon neki

no dobro...

Nije to pitanje stare ili nove skole moj Bekime, stvar je cistog razuma i iskrenosti sam prema sebi pa zatim prema drugima.
Nikad nisam rekao da je debilno oblacit se i izgledat tako, jer mene ce prvog takvog ukopat. Debilno je imati xy godina i furat furku "ja sam Äru" jer ja slusam to i to i slusam duze od tebe, a ti ne.." . E
TO je debilno!
Ja ti govorim krivo si me protumacio..
Postujem i Grosu, Libijca (iako se uvijek prepiremo na forumu, smatram ga haverom) i Lejnu, kako postujem npr. Foku ili Mahira. Druzim se i sa jednima i sa drugima i postujem ih zbog toga kakvi su, plus zato sto su odani metalu al ne na nacin na koji ga vi percipirate, prvenstveno ekipa koja nije odavde. A slusam i thrash i death i doom i black - ma zapravo sve osim dronea i proga (izuzev par bendova), to ste imali priliku skontat da me ima svugdje..Pod broj jedan - nisam ogranicen na samo "svoje". To je prednost, prednost pojedinca.
Ti si mene krivo protumacio skroz, a nisi jedini.
Nikad nisam ni srao po izgledu kao takvom, nek svako radi ono sta hoce, na kraju krajeva i ja sam izgledom daleko najdalje od "uobicajenog", ali sto sam onim htio reci je da ne volim stereotip, ne volim kompleks, ne volim klise sto je za ene opet neka vrsta tog "pozeraja" il kako god..Ako vec ti hodas tako, ne mora znacit da i ja moram kako bih bio "kao ti", jer to neki nepisani propisi nalazu svakom onom ko bi zelio biti prznat od istomisljenika. Meni je to glupo i gotovo, glup stav a ne sama odjeca...
Sodome moj, nisi ti Äru, ak bas hoces - ti si kid, iako stariji, s jebenom kiddo furkom.
ÄŒrueraj je jednostavno furka, glupost, vrsta pozeraja kao sto rekoh.. To ce ti u Sarajevu, Zagrebu, Ljubljani, Beogradu 99% ljudi rec, onih koji su malo duze i zagrizenije u tome cak i od tebe. Valjas nenormalne gluposti covjece..
True si ako i samo ako imas jeben, jeben kompleks a nemas ispusnog ventila, osim foruma i svoje ekipice od par ljudi (jer te ostali ne jebu ni pet posto) pa ti je cejf iskalit se negdje, mrzit citav svijet il ne znam..
Meni je to glupo i gotovo.
I fakat, ono, procitajte mi prvi post pa povezite sta sam htio reci.