Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:34

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next
Author Message
 Post subject: Re: Pozeri
PostPosted: 07. 03. 2009. 10:17 
nisam metalac, pozer sam, priznajem, pored tog "VASEG" metala, slusam i new breed :oops:

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:03 

jebiga zato si i pozer...slusaj METAL

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:16 
Moondust wrote:
nisam metalac, pozer sam, priznajem, pored tog "VASEG" metala, slusam i new breed :oops:

vjerovatno cu opet zasrat i opet cete me probat nabit na nenamascen koc al boli me muhammed...
primjecujem da ovu frazu koristi sve vise nju bridera...al meni djeluje kao izgovor tipa "ne mozete rec da nju brideri ne znaju sta je muzika kad smo mi i to VASE preslusali" sve vise i vise ne vjerujem u to...jbg tako ja to vidim a vi dokazite suprotno...

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:22 
Moderator

Ovo stvarno postaje smješno :lol: .

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:27 
artredis wrote:
Ovo stvarno postaje smješno :lol: .

pa zato smo tu, ne?? :mrgreen:

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:38 

http://www.youtube.com/watch?v=netkL46U ... re=related

Ovakvi ljudi se ismijavaju,al u ovim srcima gori vatra sve do zadnjeg otkucaja,trajalo to 25 ili 75 god.

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:39 

SODOM wrote:
Moondust wrote:

vjerovatno cu opet zasrat i opet cete me probat nabit na nenamascen koc al boli me muhammed...
primjecujem da ovu frazu koristi sve vise nju bridera...al meni djeluje kao izgovor tipa "ne mozete rec da nju brideri ne znaju sta je muzika kad smo mi i to VASE preslusali" sve vise i vise ne vjerujem u to...jbg tako ja to vidim a vi dokazite suprotno...

u zabludi si brate. tzv. new breederi veze nemaju o ovom "nasem" pa upravo zato i pljuju po tome. glupo je kad se neko ponasa kao da je pronasao toplu vodu + jos uvijek to naziva new breedom iako to sranje postoji vise od 10 god. takvih likova je bilo i prije, furali malo, godinu dvije, "odrasli", otisli u folk diskoteke i uklopili se sa seljacima i sanerima.

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:42 

joj nele nele, easy ba :D.. jebeni su ovi new breed igraci, znam ih :D

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:45 

ja ovo ne kontam..
ako je tema pozeri,onda pišite o pozerima u muzici..
a to gdje ste bili u kojim muzejima i mjestima istorijske važnosti to ostavite za neki drugi topic....
nije da pametujem...
ali glupo mi je kad se neka iskompleksirana ličnost hvali i komentariše nešto u šta se ne razumije... al jedino što mogu reći tim likovima je
TAKO JE DRUŽE TI BOLJE ZNAŠ
ne vrijedi raspravljati.... :( :( :!:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:47 

vjerujem ti drugar. jebeni su i oni sabani po folkotekama. ustvari - danas su svi jebeni :)

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:53 
Acronian wrote:
vjerujem ti drugar. jebeni su i oni sabani po folkotekama. ustvari - danas su svi jebeni :)

malo malo pa s traktorom ulijecu u kahvice :mrgreen:

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:57 

SODOM wrote:
Acronian wrote:

malo malo pa s traktorom ulijecu u kahvice :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 12:58 

joj kolko se gluposti ovdje navaljalo..ocel iko ovo vise zakljucati,jer ovo ne vodi nicemu :|

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:01 
pa sve osim podforuma Koncerti na ovom forumu ne vodi nicemu :mrgreen:

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:16 

tako ti ja vozim tenk neki dan...
i picim kontas...svira vader....litany....
kad osjetim ja da sam lupio nekoga....(sad se vi pitate kako sam osjetio...pa lijepo imam senzore udara...nadogradio)
kad ono neki pozer...koji slusa nju brid...krvari na smrt...ja ga pitam - jesi dobro...
kaze on meni ovim rijecima: AS I LAY DYING

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:21 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
svaka cast :lol: :lol:

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:35 

stari serator wrote:
ja sam ovakav kakav sam...

i kao takav sam bio na mjestima istorijske vaznosti i po muzejima od kojih 90% vas dragi moji haveri nece nikad vidjet ni turisticke brosure, pred dostignucima uma i duha cije dubine nemozete ni zamisliti koje veze s metalom nemaju, samo zato sto sam istetoviran, imam kosu do guzova i trista logotipa na mom prsluku ne znaci da sam narkomanski olos...samo se ne uklapam u vas konformisticki svijet supljih ideala i jos supljijih materijalistickih ciljeva, ja zivim za neke druge stvari, i ovakvih kao ja ima na svakom kontinentu, cigana, crnaca, azijata, nebitno...nisam poseban niti zelim biti poseban, samo zelim biti onakav kako se osjecam...

il to osjetis il ne osjetis, il ti je simpaticno ili nije, ako ti je smjesno, ako moras nekoga ismijavati zbog odjece ili odabira puta u zivotu, onda je to ogledalo tvog sopstvenog primitivizma i manjka intelekta...

meni su uvjek bili simpaticni ljudi koji su se predali nekom specificnom imidzu, bili oni modsi u uskim odjelima ili ebm-eri sa izolir trakom preko bradavica, naravno nekima je to bio bjeg od okrutnog odrastanja, nekim put u neko odredjeno drustvo...ali mnogi od njih su svojim izgledom pruzali tihi protest suludom konformizmu vremena, ali vidim da je objasnjavati neke takve pojmove ljudima nizeg nivoa inteligencije suludo...

iako si ti najveći metalac na svijetu, ja ne mogu da ne primijetim i da si sjajan reper, pošto je ovaj freestyle ono... vr' tebrex! :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:40 

_MisericorD_ wrote:
tako ti ja vozim tenk neki dan...
i picim kontas...svira vader....litany....
kad osjetim ja da sam lupio nekoga....(sad se vi pitate kako sam osjetio...pa lijepo imam senzore udara...nadogradio)
kad ono neki pozer...koji slusa nju brid...krvari na smrt...ja ga pitam - jesi dobro...
kaze on meni ovim rijecima: AS I LAY DYING

hahahah,premocno :lol:

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 13:55 

Image

ma jašta

Profile  

PostPosted: 07. 03. 2009. 14:18 
Acronian wrote:
SODOM wrote:
Moondust wrote:

u zabludi si brate. tzv. new breederi veze nemaju o ovom "nasem" pa upravo zato i pljuju po tome. glupo je kad se neko ponasa kao da je pronasao toplu vodu + jos uvijek to naziva new breedom iako to sranje postoji vise od 10 god. takvih likova je bilo i prije, furali malo, godinu dvije, "odrasli", otisli u folk diskoteke i uklopili se sa seljacima i sanerima.

ahahahhahahahahaha cek cek cek!!!!! NIJE VALJDA DA STE OVO OZBILJNO SHVATILI?????? :D :D :D :D :D
ž

ahhahahahahahahahahd klaćn lać
a vkldnsvdsdasvčmlodasasf
hahahahahahhaha al se brukate u picku maternu :lol:

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 408 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]