Burnt iN Effigy wrote:
e jebga ti ermine usra sad fakt.... uzmimo primjer cannibala i deedsa(dva benda koja volis) cannibali mainstream teski,ko nije cuo za cannibale,najpopularniji u svom zanru,a opet s druge strane znamo i ti i ja ko je kvalitetniji i bolji bend.... lupam po primjeru,popularnost ne znaci kvalitet jednog benda.... isto metallica,znamo da ima boljih bendova....
jale te bas dobro upitao,koji ima bolji bend iz zanra
i kad se misli najbolji,ne misli se samo na muzicka izdrkavanja.Onda su progresivci najbolji..misli se i na ideje kako se muzika stvara,ideje o samim tekstovima i sl stvari.Uzmi procitaj tekst od One,ono je jedan od najbrutalnijih tekstova ikad.Cuj covjek ostane bez svega na tijelu,a i dalje zivi..haloooo koja inspiracija
"I Feel Like A Piece Of Meat That Keeps On Living.." buuuuuuuuuu
Da ne govorim o Larsovom bubnju na ...And Justice For All i famoznim prelaganim prelazima do kojih se ja,nit iko normalan,nikad ne bi sjetio.
I de mi reci,s kojim je to jos bendom pristao da svira simfonijski orkestar....HAHAHAHAHA,zar nije preludo
a inace haveru,nisi ni skontao metallicu a pises nesta o njima.uzmi buraz naduvaj se i poslusaj Damage Inc. ili Dyers Eve pa ces o vidjet o kakvoj je nenadmasivuj tresoki rijec.I uzmi dooobrooo preslusaj prvih 5 albuma metallice,upoznaj ih u dusu i onda reci nesto da ne valja.Ja ne znam nikog ko je sve to svario i onda rekao da ima bolji bend...a milion razloga ima da su ljudi najveci.
Ajd da ne seremo bezveze,vidjet cemo se uzivo pa cemo raspravit,jebo forum..
A sto se tice megadeth vs metallica (meni je megadeth jedan od najvecih bendova ikad,RIP zakletva) heheh,to je smjesno poredit.Pa megadeth je uvijek kopirao metallicu u milion stvari..Metallica je Mustaine-u ostala bolna tacka otkako su ga izbacili,samo se vidi kroz njegove rijeci koje im je upucivao nakon sto su ga izbacili..
Al opet je i on genije,napravio jedan veliki bend nakon sto je ostao bez icega.Kvlt!
Al opet,vratimo se mi novom albumu metallice