Ravenlea wrote:
tekst je ocito pisala jedna privitivna i neuka, dark, gothic, sta vec, metalka kojoj su svi u kurcu i nista na ovom svijetu nije dobro i smisao zivota je, naravno, umrijeti.
nacin razmisljanja joj je tipicno adolescentski "ja jos uvijek trazim sebe u ovom velikom svijetu" i mislim da nema nimalo smisla.
s ovim se ne slazem.covjek se uci dok je ziv.covjek se psihicki razvija i saznaje sve vise i vise,svakim danom.samim tims e covjek konstantno mjenja.materija je neunistiva.ona smao mjenja oblik.univerzum nije nastao od jednom(ako cemor ealno,i naucno gledati na stvari),i jos uvijek se u njemu odvijaju razne akcije i reakcije,nastaju nove stvari,novi fenomeni,a mi koji smo u njemu dosta toga jos ne razumijem i nikad necemo.a univerzum je star vec milijarde godina.sada,uporedimo univerzum sa covjekom.neka covjek zauzme njegovo mjesto.sta dobijemo?puno promjena iz dana u dan,i vjecnu mistiku.
Quote:
moj savjet je da izadje na sunceko i udahne malo svjezeg zraka, izadje iz crne odjece i lezi na travi.
bitno je biti dobar jer dobro se zaista dobrim vraca. kad cinis dobro i sam se bolje osjecas a kad volis ljude vole i oni tebe jer se takva pozitivna energija jednostavno osjeca.
kad volis ne moras se razotkrivati u potpunosti. duboko u sebi svatko ima svoje tajne i tako to treba ostati. voljeti se moze i sa tajnama. i na to vam nitko ne moze prigovoriti.
jos jedna stvar, svatko bi sebe i trebao voljeti najvise jer tek kad sebe prihvatis na nekom visem nivou mozes poceti isto i sa drugima. to nije nista egoisticno. to je tako oduvijek i bilo.
s ovim se u postpunosti slazem.ali ponekad je potrebno rascistiti stvari prvo sa sobom,u svojoj sobi,u svome kutku,pa onda tek izaci pod sunce koje grije sve nas podjednako.