woodstock child wrote:
Sta, ovo je neki Beogradski humor???Ali da ti odgovorim, DA, blago meni....Gillanovi prdezi me ne interesuju, ali mozda bih mogao da ti nabavim ako zudis za takvim necim ali kad si vec zainteresovan za pikanterije, posjedujem npr. snimak pijanog Hughes-a na jednoj probi koji se svadja sa Blackmorom i psuje sve u sesnaest...DA, blago meni!!!
Pa ne treba da mi da saljes taj prdez jer sam ja to vec napisao da imam, a iz ovoga kontam da ti ne citas poruke kako treba ( ili ne znas da citas) , jer ipak izgleda da nisi dovoljno odskolovan da bi mogao da pricas sa ljudima civilizovano, sto me cudi za nekoga ko zivi u Sarajevu...
A mislim da je besmisleno pricati toliko o sebi, pa zeznuo si i najvece egoiste koji su postojali.... te ja imam ovo, te ja imam ono, te ja znam najvise ovima, te ja znam najvise o onima... pa pobogu covece, to ako ti znas ,nista ti ne vredi, jer ne znas s nekim da prodebatujes o tome sto znas, a debata je pustiti drugog da kaze sta misli... e da , i da si ti neki iole pozitivan covek, moju opasku sa prdezom bi shvatio na saljiv nacin... a ako ti ona nije jasna , to nije pokazatelj trulog beogradskog humora ,vec tvoje maloumnosti

, jer sigurno da postoji bar pet ljudi na forumu koji ce naci da je ista ta opaska bar imalo smesna...
Pa problem je izgleda u tome sto ja vrlo dobro citam postove, pogotovo kad ih pisu osobe kao ti i pri tome ne izrazavaju svoje misljenje, nego TVRDE besmislice (znas, tu postoji razlika) na osnovu nicega ili na osnovu smijesnih stvari, debata je jedno, tu ljudi iznose svoja misljenja - druga stvar je kad vidis da neke osobe TVRDE gluposti i notorne besmislice i ne ostavljaju prostora argumentovanoj korekciji, na neke od takvih postova sam reagovao, da TI znas da citas POSTOVE a ne poruke kako si ti to napisao (toliko o odskolovanosti i umijecu citanja), uvidjeo bi to i sam.
Sto se egoizma tice, nisi u pravu i tu vazi ovo gore navedeno, ja izrazavam svoje misljenje i reagujem na TVRDNJE bizarnog karaktera a kad je u pitanju post gdje sam naveo sta posjedujem u kolekciji, isti je bio isprovociran postom koji je postavila Gia, procitaj malo bolje...to sa Gillanovim prdezom ne mogu da shvatim na saljiv nacin jer ne vidim nista smijesno - dodji u Sarajevo pa probaj da se nasalis malo na takav nacin i uvidi rezultate, vecina bi ti rekla da je to pateticno smijesno mozda,ali nikako smijesno u pravom smislu rijeci, a da u pravu si, od svih clanova na ovom forumu, siguran sam da bi nasao samo 5 kojima bi to bilo "zaista" saljivo...
Edited by Lena_Rose: nemojte quotati po 5 postova, ružno izgleda i nepotrebno je.