Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 05. 11. 2025. 19:25

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 18:23 

haha nismo mi pičke ko vi; robovi :)

uf bice gadno doci do sirokog, treba se sa ultrasima jebavat...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 11. 2006. 18:47 

punkbeg wrote:
haha nismo mi pičke ko vi; robovi :)

jest niste vi pičke vi ste pičkice :lol: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 11. 2006. 03:06 

hahahahaah
nesta nam suti arch, ceka utakmicu pa da komentarise :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 17:02 

Sarajevo nije do sada ni jednom pobjedilo u Listici u prvenstvu... S obzirom na sudjenje, sumnjam da bi i Real Madrid bolje prosao... S toga, nisam nimalo optimista sto se tice danasnje utakmice. VAzno je da smo i dalje prvi sa 4 boda prednosti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 17:46 

Bosna lagano napreduje kroz ligu :) uskoro premijer liga, yay :D samo da je vishe para :\

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 21:20 

sarajevo izgubilo :)

bosna - gradina 2:0

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 11. 2006. 23:47 

evo vratih se iz listice... utakmicu nisam vidio,kao ni 50 nas jer su nas elegantno,supacki zajebali...džaba sam izgubio vrijeme do listice.
naime supci iz listice su zagarantovali besplatan ulaz nama, a FCS bi njima isto to vratilo na kosevu.. al kurac
jedino sto je bilo vrijedno pomena su djeca koja su nam pravili ceku na izlazu iz listice :lol: haha gledaju u kombi,ja ih gledam i oni nas fule :lol: al su zato brzi...

al jebiga svinjski je izgubio tako da...
i da,vrijedno pomena su i politicki mitinzi koji smo imali priliku vidjeti... 30 tompsona su nas ubjeđivali kako je sve ovo hrvaCka, kako im je bosna na kurcu a hrtvaCka u srcu...

nema sta, skripari su naj navijaci u cijeloj BiH, pardon u hrvaCkoj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 12:45 

Cuo sam da su bacali baklje i topovske udare po nasim navijacima za vrijeme tekme, ali srecom niko nije povrijedjen..

Hehe, neka neka... Na proljece su dva puta u Sarajevu, pa bum videl kak ce lepo da im bude :P

A go im je samo takav.. ne jedan vec troica u ofsajdu. Haha... Tipicno skutorski :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 14:03 

[vanja] wrote:
Hehe, neka neka... Na proljece su dva puta u Sarajevu, pa bum videl kak ce lepo da im bude :P

Pa nece ih doci vise od 7, toliko ima hardcore fanova...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 19:50 

hot_blood wrote:

ma punkbeg trebace mi jedan od skripara :) :)

Dodji sam i uzmi momcino.. ;P

Quote:
hahahahaah
nesta nam suti arch, ceka utakmicu pa da komentarise :)

Sto, kao ovisi o pozitivnom rezultatu..? Pih, to ne ulazi u formulacije dva posto..
Nah, pokvaren pc, naisao na par minuta posto moram par 'HZ net hools' iskomentirati..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 19:53 

[vanja] wrote:
Cuo sam da su bacali baklje i topovske udare po nasim navijacima za vrijeme tekme, ali srecom niko nije povrijedjen..

A go im je samo takav.. ne jedan vec troica u ofsajdu. Haha... Tipicno skutorski :P

:lol:

Jest, nek si nam rekao, necemo sad doci sto posto.. :lol: kao i uvijek.. :lol:

A nek si se ti nasao meritornim komentirati nesto sto nisi ni vidio, niti bio tu, niti spomenuo slucajno da ste dobro i prosli samo s tim jednim golom i da su vam navijaci skandirali SAMO jedno jedino ime, i to apsolutno zasluzeno - Muhamed Alaim..
Ono, caos kao..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 20:05 

punkbeg wrote:
evo vratih se iz listice... utakmicu nisam vidio,kao ni 50 nas jer su nas elegantno,supacki zajebali...džaba sam izgubio vrijeme do listice.
naime supci iz listice su zagarantovali besplatan ulaz nama, a FCS bi njima isto to vratilo na kosevu.. al kurac
jedino sto je bilo vrijedno pomena su djeca koja su nam pravili ceku na izlazu iz listice :lol: haha gledaju u kombi,ja ih gledam i oni nas fule :lol: al su zato brzi...

al jebiga svinjski je izgubio tako da...
i da,vrijedno pomena su i politicki mitinzi koji smo imali priliku vidjeti... 30 tompsona su nas ubjeđivali kako je sve ovo hrvaCka, kako im je bosna na kurcu a hrtvaCka u srcu...

nema sta, skripari su naj navijaci u cijeloj BiH, pardon u hrvaCkoj...

Ma nek ste se vi jos jednom dokazali kao sila neprevazidjena, jao jao, sta je on nasao komentirati a sama vam djecica nadobudna izletila iz kombija i odmah skontali da bi mogli rush na njih pa hop iza policajosa, organizacija, navijanje i sve ostalo nula i o tome mi pricas.. :lol:
Ako vam je ONO grupa za gostovanje, onda stvarno, pateticno, u vecim ste govnima nego sto i ja i vi mislite, jedino dobro HZ gostovanje u 5 godina u Å B i hajmo o tome vjecno..
Masu ne mozes potpuno kontrolirati, ali su vam autasca prosla na dva metra od nas hladno (ne racunajuci djecu na zaobilaznici), nikakvih pickastih poteza prema 'materijalnim stvarima' nije bilo ni sl. kao sto su nama pojedini priredjivali, a pojaviti se u Å irokom naravno ne smiju, no dobro, pamti se.. nebitno uglavnom, al e, jao jao nemoj gluposti pricati, ono jucer vam je bilo presmijesno, ponovno ste, jos jednom, ostali na net-huliganizmu, stoga, ova prica je gotova..
Bjezi bolan e, ovakva izdanja grupa ni ne komentiram.. Manijaci su daleko najsolidnije gostovanje izveli u Å B ove sezone iako je i to dramaticno malo za njih, no eto, nek vam bude, jer pobogu, vi ste The HZ.. :lol:

Bosna..?
:arrow:

''Ja cu pjevati i nikad necu prestati SAMO mojoj Hercegovini..''

Last edited by Archangel on 13. 11. 2006. 20:32, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 20:08 

[vanja] wrote:
Sarajevo nije do sada ni jednom pobjedilo u Listici u prvenstvu... S obzirom na sudjenje, sumnjam da bi i Real Madrid bolje prosao... S toga, nisam nimalo optimista sto se tice danasnje utakmice. VAzno je da smo i dalje prvi sa 4 boda prednosti...

Jest jest, do sudjenja vam je definitivno, kakvi do toga sto je ta momcad jako kvalitetna, dapace po imenima manje-vise i najkvalitetnija u BH prakticki i jaka kuci, sto prakticki ne dodjete do gola u Å B, stvorite priliku, ili UOPCE date gol u prvenstvu(zaboravio si to, pa ono, da te napomenem), i to vam je nesto nedostizno, ali nee, gdje ce silno Sarajevo gubiti od malog jadnog Å irokog, to je ispod casti, mora da je do sudaca svakako.. :lol:
'Kompleksusi'..

Last edited by Archangel on 13. 11. 2006. 20:14, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 20:12 

Bad::Brain wrote:
[vanja] wrote:

Pa nece ih doci vise od 7, toliko ima hardcore fanova...

:lol: Nek si nam i ti rekao, sad se definitivno necemo pojaviti pred 'silne Horde i Manijake', ne smijemo mi to, sta ces, malo nas je, picke, ovo-ono, kakvi gostovanje napraviti.. :lol:

P-a-t-e-t-i-c-n-o..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 20:15 

Dr.Larsen wrote:
e jebiga, ode sva tema u pm.... isto na BBB forumu, jelde, sb pride?

Nah, sorry, wrong guy.. ja sam samo, hmm, recimo 'visi suradnik'..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 21:59 

mm vidi ja ti rekoh- nas su đuture sve vratili jer šupci su šupci..
haha ja sam potego di listice samo da vas vidim i vidio sam ii vise nego sto je bilo dovolljno.. al neka bice bogdo jos prilika...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 11. 2006. 23:42 

Archangel wrote:
Dr.Larsen wrote:
e jebiga, ode sva tema u pm.... isto na BBB forumu, jelde, sb pride?

Nah, sorry, wrong guy.. ja sam samo, hmm, recimo 'visi suradnik'..

meni je svejedno da li si ono ti ili ne, bez obzira na to sta sb pride tamo pise. ne samo on, sta uopce purgeri pisu. huligani su inace onaj gluplji dio populacije, tako da ne optuzujem zagreb, jer sam se u zagrebu uvijek osjeco super i uvijek cu rado otici u taj grad.

problem na onom forumu jest da ne znas ko je zagrepcanec a ko caveman iz zapadne hercegovine. to je problem svakog hrvatskog foruma. odes a forum nadajuci se da ces razgovarati s rajom iz zagreba, rijeke, osijeka, zadra ili mozda splita i ispostavi se da ces biti popljuvan od nekih seljacina od duvna, ljubuskog, mostara, viteza..... necu biti toliko brutalan pa spomenuti i listicu....

sto te nije bilo ovoliko dugo? ovdje se mahom raspravlja o metalu, tako da meni ne smetas ako imas ste reci o metalu. ponavljam, i da jesi sb pride, svejedno mi je. nije ovo forum kao onaj na serbian metal.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2006. 21:49 

Image

:?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 11. 2006. 22:25 

široki brig :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15. 11. 2006. 00:28 

Smijesna ova provincija... a sudijama suspenzije

http://www.nfsbih.ba/

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]