punkbeg wrote:
evo vratih se iz listice... utakmicu nisam vidio,kao ni 50 nas jer su nas elegantno,supacki zajebali...džaba sam izgubio vrijeme do listice.
naime supci iz listice su zagarantovali besplatan ulaz nama, a FCS bi njima isto to vratilo na kosevu.. al kurac
jedino sto je bilo vrijedno pomena su djeca koja su nam pravili ceku na izlazu iz listice

haha gledaju u kombi,ja ih gledam i oni nas fule

al su zato brzi...
al jebiga svinjski je izgubio tako da...
i da,vrijedno pomena su i politicki mitinzi koji smo imali priliku vidjeti... 30 tompsona su nas ubjeđivali kako je sve ovo hrvaCka, kako im je bosna na kurcu a hrtvaCka u srcu...
nema sta, skripari su naj navijaci u cijeloj BiH, pardon u hrvaCkoj...
Ma nek ste se vi jos jednom dokazali kao sila neprevazidjena, jao jao, sta je on nasao komentirati a sama vam djecica nadobudna izletila iz kombija i odmah skontali da bi mogli rush na njih pa hop iza policajosa, organizacija, navijanje i sve ostalo nula i o tome mi pricas..
Ako vam je ONO grupa za gostovanje, onda stvarno, pateticno, u vecim ste govnima nego sto i ja i vi mislite, jedino dobro HZ gostovanje u 5 godina u Å B i hajmo o tome vjecno..
Masu ne mozes potpuno kontrolirati, ali su vam autasca prosla na dva metra od nas hladno (ne racunajuci djecu na zaobilaznici), nikakvih pickastih poteza prema 'materijalnim stvarima' nije bilo ni sl. kao sto su nama pojedini priredjivali, a pojaviti se u Å irokom naravno ne smiju, no dobro, pamti se.. nebitno uglavnom, al e, jao jao nemoj gluposti pricati, ono jucer vam je bilo presmijesno, ponovno ste, jos jednom, ostali na net-huliganizmu, stoga, ova prica je gotova..
Bjezi bolan e, ovakva izdanja grupa ni ne komentiram.. Manijaci su daleko najsolidnije gostovanje izveli u Å B ove sezone iako je i to dramaticno malo za njih, no eto, nek vam bude, jer pobogu, vi ste The HZ..
Bosna..
''Ja cu pjevati i nikad necu prestati SAMO mojoj Hercegovini..''