lol, ma smijesno, nigdje veze, ne vidim logiku sto su se svi na to odjednom bacili..
Pripremna ko pripremna, zaboli me za to, bio i na tome, no bio i na vecini treninga dosad, znam koliko jako rade na treninzima, ne brinem se ja da ce to ok biti za pocetak premier lige (tko zna Kalinica zna i njegovu filozofiju, naime - ako slucajno ne budete znali igrati, bar cete moci trcati vise od ostalih).. treba uzeti i u obzir kad pocinje hr prvenstvo, a kad premier liga, kao i to da je Å B trenutacno u kondicijskoj fazi priprema, imali su cak jak trening taj dan kad su igrali s Varteksom (tu vec ne vidim neku logiku, al eto), a i igrali u sarolikom sastavu, tako da je razumljivo sve to, iako je rezultat cisto gori nego prikazano, no haj, svejedno.. gluposti.. pripremne nikad nisu sluzile za rezultat, vec druge stvari..
Samo sto naravno odmah sve vece tirazne BH novine moraju to senzacionalizirati, no haj, cak i bolje vako, nek se malcice opuste FKS i ostatak, a vidjet ce oni sta je Å B kad pocne premier liga, onda cemo raspravljati o mogucnostima i nemogucnostima..
Do tad, bezveze.. i Dinamo je dobivao europska imena poput Auxerra u pripremama, remizirao sa Shakhtarom, pa koliko se sjecam jedva da su dosli dalje od Sarajeva i Å irokog, i to cisto zahvaljujuci vecim drzavnim koeficijentom..
Glupost, ima jos milion primjera, ne da mi se jednostavno navoditi, glavno je meni da je Abram tu, izrazito gladan golova, i da se Wagner oporavi, a ostalo, dabogda sve izgubili do pocetka lige..
Italija mi jebe koncepciju, veselio sam se nastavku fenomenalnog niza, no ovako cu se malcice nacekati..
edit: Hrvatska peta, s omjerom 9:1, smijesno.. prvi put u povijesti da neka reprezentacija ima tako impresivan score i ne osvoji medalju, format natjecanja je za kurac, Hrvatska je najbolja reprezentacija na onom svjetskom prvenstvu, cisto statisticki izrazeno - najvise bodova osvojeno..
Ostalo je puka formalnost..