Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 06. 11. 2025. 10:22

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 580  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2007. 20:14 

danas je zadnji dan prelaznog roka :D

hrvati izgubise..zajeba ih onaj 'omer' :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2007. 22:26 

Nisu potrebna nikakva pojacanja vise, nekima bar..

Jako dobri Francuzi i zasluzeno idu dalje, iako bi im dramaticno drugacije bilo da su se suci odmah postavili na njihovu igru kako su trebali, a ne tolerirati im razne prljavstine, a druge sankcionirati, jer ono sto oni igraju je totalni anti-rukomet.. no, vidjeli da mogu, iskoristili priliku maksimalno i idu dalje na krilima Omeyera.. to, uz par kljucnih trenutaka, izbacivanja Balica iz igre, i taktickih gresaka od strane rukovodstva HR reprezentacije je prevagnulo..

Inace sami format natjecanja je malo reci presmijesan.. reprezentacija koja ima 7:1 score da se razigrava za mjesta poslije petog, dok Francuzi i sa dva poraza idu u polufinale, a Å panjolska i sa 3-4 poraza moze biti ispred Hrvatske, glupost.. na to su vec upozoravali brojni, drugi su kalkulirali, odmarali, Hrvatska nije htjela, to se osvetilo u kljucnom momentu..

To natjecanje mora biti formirano kao vaterpolski pandan istog, dakle, nagradjivanjem najboljih i najuvjerljivih reprezentacija, a ne dopustanjem da se kalkuliranjem dolazi do ukupne pobjede, totalna antipropaganda sporta.. naime, tu poslije drugog kruga razigravanja po skupinama prvak te iste skupine ima zacementirano mjesto u polufinalu, gdje se ostali razigravaju za preostala mjesta, i to je jedini pravi nacin na koji se to radi, i na koji bi se trebalo raditi..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2007. 23:04 

heh sistem je preglup al eto jbg neke 'glave' tako odlucile...mijenjace se sistem sigurno poslije prvenstva, tesko da ostane al mozda je njima dobar ko ce ti ga znat..

kako suci zakinunse spance pa ono je stvarno smjesno..pa i mene donekla pao samo na njima igro x svasta su sudili..

poslije hrv-fra okrenem na dsf kad tamo isl-dan utakmica, 59m56s penal za island, produzeci 5 minuta nerijesno, u drugih pet danci daju gol za pobjedu dvije sekunde prije kraja jos bio pod faulom, a prije toga 20 sekundi island imo napad i precku pogode...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 31. 01. 2007. 23:37 

Pa ne, mislim, razmisli, Hrvatska teoretski moze odigrati jos dvije utakmice, i imati score 9-1 teoretski, a biti peti..? :roll: Mislim, krajnje smijesno, al eto..
Ide u korist samo ovim koji su odmarali igrace, pustali utakmice i slicno, a jebo to..

Sudjenje je kriminalno na momente.. ovo vise nije rukomet, vise ima udaraca i batina od strane momcadi poput Danske, Francuske, Njemacke (pogotovo Njemacke koju su suci samo tako stitili, a u biti da je sustav natjecanja kakav treba ne bi prosli ni prvi krug, a sad se bore za najvisa mjesta, smijesno) nego pravog rukometa, bar ne onog koji se igrao prije par godina.. previse se tolerira i previse se okrece glava na drugu stranu kod ujednacenosti kriterija, a cim vidi jedna 'brutalna' i cvrsta reprezentacija da se toleriraju onakvi startovi i takva obrana, bez ikakvog sankcioniranja, to dobro dobro koriste.. kakva Njemacka, jaca Spanjolska duplo, al su ih tako satrali da to nije normalno, provociraju na sve strane, tuku, nikom nista, a jednom jedino da Spanjolski igrac nakon pogibeljnih startova nesto kaze i odmah sudac reagira.. a Njemacka mogla komotno popiti koliko hoces kartona i kazni.. pa i Danska.. pa i Francuska cak..
Jes' da su mi Spanjolci antipaticni, uvijek protektirani cigani u bilo kojem sportu, al sto je previse previse je..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2007. 21:48 

e sudija u PM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2007. 21:52 

Ne bi mi bilo zao ni jednih ni drugih..

S jedne strane vecinom totalna antipropaganda rukometa, a s druge sudacka patronaza.. nek se tuku na terenu do sutra..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 02. 2007. 14:37 

arch sta se to desi na pecari :D :D :D

ludila u italiji, heh al kolko sam se ismijo komentatorima na obn juce tokom prekida, pa nisu normalni likovi :lol: :lol: i u svoj onoj frci na teren neko ubaci nakog avlijanera :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 02. 2007. 04:36 

lol, ma smijesno, nigdje veze, ne vidim logiku sto su se svi na to odjednom bacili.. :lol:
Pripremna ko pripremna, zaboli me za to, bio i na tome, no bio i na vecini treninga dosad, znam koliko jako rade na treninzima, ne brinem se ja da ce to ok biti za pocetak premier lige (tko zna Kalinica zna i njegovu filozofiju, naime - ako slucajno ne budete znali igrati, bar cete moci trcati vise od ostalih).. treba uzeti i u obzir kad pocinje hr prvenstvo, a kad premier liga, kao i to da je Å B trenutacno u kondicijskoj fazi priprema, imali su cak jak trening taj dan kad su igrali s Varteksom (tu vec ne vidim neku logiku, al eto), a i igrali u sarolikom sastavu, tako da je razumljivo sve to, iako je rezultat cisto gori nego prikazano, no haj, svejedno.. gluposti.. pripremne nikad nisu sluzile za rezultat, vec druge stvari..
Samo sto naravno odmah sve vece tirazne BH novine moraju to senzacionalizirati, no haj, cak i bolje vako, nek se malcice opuste FKS i ostatak, a vidjet ce oni sta je Å B kad pocne premier liga, onda cemo raspravljati o mogucnostima i nemogucnostima.. ;)

Do tad, bezveze.. i Dinamo je dobivao europska imena poput Auxerra u pripremama, remizirao sa Shakhtarom, pa koliko se sjecam jedva da su dosli dalje od Sarajeva i Å irokog, i to cisto zahvaljujuci vecim drzavnim koeficijentom..

Glupost, ima jos milion primjera, ne da mi se jednostavno navoditi, glavno je meni da je Abram tu, izrazito gladan golova, i da se Wagner oporavi, a ostalo, dabogda sve izgubili do pocetka lige..

Italija mi jebe koncepciju, veselio sam se nastavku fenomenalnog niza, no ovako cu se malcice nacekati..

edit: Hrvatska peta, s omjerom 9:1, smijesno.. prvi put u povijesti da neka reprezentacija ima tako impresivan score i ne osvoji medalju, format natjecanja je za kurac, Hrvatska je najbolja reprezentacija na onom svjetskom prvenstvu, cisto statisticki izrazeno - najvise bodova osvojeno..
Ostalo je puka formalnost..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 20:47 

dinamo zagreb ce sredinom marta odigrat prijateljsku utakmicu sa celikom ovdje na bilinom polju sto znaci da ce i bbb dolazit pa me bas zanima ocel bit manijaka posto svi znamo da su im idoli pa reko garant ce iskoristit priliku da im se jos malo uvuku u supak

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2007. 21:49 

Manijaci su tolko sjebani situacijom da sumnjam da znaju doc do Grbavice, a kamol do Zenice...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 16:17 

A vi ce te ih, kao, prebit kad dodju u Zenicu? Ili ce biti stara prica kao i sa Grobarima "jaaaro sta cemo dirat ljude, nisu nam nista radili"? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 19:20 

sa grobarima smo vazda bili dobri, sarajlije ne vrijedi uopste spominjat a bbb cemo pokazat kako se navija za svoj klub...sigurno se ne namjeravamo uvlacit u pakas ko manijaci...joj koji ste vi :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 19:39 

oni nekog da lome? mozda jedino ako dođe jedan BBB i ode u njihov kop...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 19:46 

kitaru 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 21:02 

ej nemoj protiv pitara sad su oni zajebani, belaje nesta po capljini..heh sta je to bilo pitari :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 21:11 

jesu nasli dje ce belaj pravit...cigani

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2007. 22:10 

moraju negdje, sta ces, kad ne smiju u zenici :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 02. 2007. 22:27 

mah doce cica na kolica... polako... bice 10.3 u Mostaru prilika za revanš..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 01:50 

pih, necu bit ovdje prva dva kola.... :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13. 02. 2007. 02:29 

heh snake je odozdo a nikad se ne izjasni jel ra il ultras :lol: doduse slabo ovde i dolazi :lol:

pa jbg vi njih u sa oni vas dole i jbg 1:1 :lol:

e jest mi ovo smjesno capelo govori protiv bekama mjesec i vise i stavi ga nakon pritiska igraca u ekipu i ovaj dade gol i podje ga hvalit..ma nidji veze...

haj da kazemo igokea osvoji kup, sirokobrijezani se nesta 'naljutili' mozda s pravom :)

et i ova tema ode preko 1000 - masala :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 11597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 580  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]