Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 21. 08. 2025. 12:40

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 00:36 

Whatever wrote:
Rock - slazem se sa ovim tvojim zadnjim postom, dobro si odgovorio i Walku, bas ono sto sam i ja mislio da mu kazem. Utopija i nerealno razmisljanje, pa nemamo 12 godina.

E pa u tome i jeste problem sto su nacionalisti u tebi i drugima ubili snove...

Whatever wrote:
mozda bi iz tog primjera trebalo nauciti to da zajednicki zivot vise NIJE MOGUC..

Ti si totalno lud i trebao bi dobro da preispitas svoje mentalno zdravlje.
Pazi ako sam ja covjek a ti isto tako onda je nas zajednicki zivot time uslovljen i to uopste nije pitanje zelje pojedinca, opsjednutog apstraktnim pojmovima poput nacionalne razlike.
Ja sam isto imao nepovratne gubitke u ratu al eto vidis za razliku od tebe imao sam snage da to shvatim i ne postanem slab i zarobljenik odredjenih dogmi - sto si upravo ti moj prijatelju. Iako ne vjerujem da mi ti zelis biti prijatelj... Tuzno je to, al vjerujem da ces ipak nesto nauciti ako je to naravno moguce u sredini u kojoj zivis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 01:23 

Da svi razmisljaju kao nele ( Acronian) bilo bi bolje!
stvarno nele svaka cast, jer pretrpeo si mnogo gore stvari nego ja a imas tako Lepo razmisljanje!
svaka cast!

[quote="Whatever"]Rock - slazem se sa ovim tvojim zadnjim postom, dobro si odgovorio i Walku, bas ono sto sam i ja mislio da mu kazem. Utopija i nerealno razmisljanje, pa nemamo 12 godina.

da sa razmisljanjem rata ja sem samo razmisljao kada sam imao manje od 12 god i hteo se toga igrati!
i sve je bilo kada sam bio mali i baila je to igra , ali sada kada sam malo odrastao i shvatio koliku to bol donosi ljudima ( uvek neduznim) nezelim da bude bilo gde!
jeli nije dosta sto nas priroda unistava a svake nacine ,a sada hocemo i jedni druge!!

Dzemal - u rat se nije uslo da bi nakon 30 000 mrtvih, ili ne znam ti ni ja koliko, ponovo sve bilo vraceno u stanje prije 1992. Time samo potpisujemo da su toliki ljudi sa svih strana uzalud poginuli,!!

da bas su uzalud poginuli!
a ko je kriv za to??
pa jebeni politicari !!
shvatimo to da smo mi samo figure kojima se ljudi igraju!

Ako se ukine RS, vjeruj mi da ce biti blize ponovnom ratu nego ikada. To sto pricas kad je nastala, i o suverenoj BiH, poznata mi je ta prica. Zna se da ste najbrojnije stanovnistvo, i bez RS Srbi nemaju PRAVNU zastitu na ovim prostorima. Sigurno jedan Mujo, Haso, Fatima, ili ne znam koje ime da navedem, a da sjedi u bitnim organima u glavnom gradu svih stanovnika ovde, Sarajevu, nece raditi za dobro onih protiv kojih su se juce borili, i ako to ne vidis, ili se pravis blesav, ili podjebavas.

ma niko za tebe nece raditi dobro!
i puno je lakse kada te jebe drugi nego tvoj!
ajd ti navedi ko je ucinio nesta za nas??
ma za tebe??
ma jebem ja sve politicare i sve one glavonje , nabijem ih na kurac ma da bili srbin , hrvat ili musliman!
svi bi se oni prodali za saku zlata!!
svi su ti politicari kurac od ljudi i jebe mi se za njih!
kao sto sam rekao kome je do rata ima ga na sve strane!
kome je do ubijanja i to moze da ode negde i ratuje i ubija koliko hoces!
ja nebi voleo da neko povredi moju porodicu , a tako nebi povredio niciju porodicu , i sa takvim razmisljanjem nece biti rata!

ustvari bas me briga pisite sta hocete , ja sam protivac rata , svih nacionalnih podjela ( i to se neko sjetio prije i zato nisam ljubitelj crkve i takvih ustanova , jer svi smo mi ljudi) , protiv necovecanskog ponasanja!
ja sam uvek bio za mirno resenje svega i uvek cu ostati!
a da dodje do rata , zna se gde bi bio , a to je daleko odavde , daleko sto dalje jer sta su imali ljudi koji su ovde ratovali ( znam da ce ovo izazvati mnoge lose reakcije ali nije me briga) samo su neduzni gubili zivote , precednici i budjovani punili djepove , pljackali i sada oni opet vode glavnu rec! oni imaju vile , benziske pumpe , restorane , stanove , a nevini narod ima ... ma nista nema ni uslova za zivot!
a sav ovaj narod koji je izginuo ko na njihove porodice vodi racuna??
ma ljudi mi nevidimo dalje od svog nosa!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 01:39 

Hmm... ne znam da li neki ovde citaju ono sto se napise. NIKAD ja nisam rekao da sam za novi rat! Govorim samo cinjenice! Daleko od toga da ja nemam prijatelje muslimane, ili Hrvate, to nije upitno. Ali naivni moji, shvatite da NAS NIKO nece pitati za novi rat! Ko nas je pitao za prethodni? Jel toliko tesko shvatiti sta zelim reci?

Dzemale - o kakvoj ti demokratskoj drzavi govoris, ako negiras moje ili necije drugo DEMOKRATSKO pravo da takvu drzavu ne zeli prisilom!!! 1, 3 miliona ljudi ti mogu reci da to ne zele, zasto onda zatvarati oci pred tim zeljama? Ne shvatam to bas. Navedi mi jedan razlog zasto bi meni npr. trebalo biti blize Sarajevo od Beograda npr. Ne racunajuci sto je prisila u toku, i sto visoki predstavnik namece non stop neka sranja PROTIV volje jednog naroda, koji je kao ravnopravan ovde.

Shvatite ljudi da se mi ama bas nista ne pitamo! Ni kad ce se zivjeti u miru, ni kad ce se ratovati. I naivni ste ako mislite drugacije.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 01:55 

Whatever wrote:
Hmm... ne znam da li neki ovde citaju ono sto se napise. NIKAD ja nisam rekao da sam za novi rat! Govorim samo cinjenice! Daleko od toga da ja nemam prijatelje muslimane, ili Hrvate, to nije upitno. Ali naivni moji, shvatite da NAS NIKO nece pitati za novi rat! Ko nas je pitao za prethodni? Jel toliko tesko shvatiti sta zelim reci?

Shvatite ljudi da se mi ama bas nista ne pitamo! Ni kad ce se zivjeti u miru, ni kad ce se ratovati. I naivni ste ako mislite drugacije.

pa onda u cemu je problem!
cemu tolika rasprava o ratu , pa tamo drzavama , koga to vise brine!
da smo pametni kao sto nismo pustimo neka ratuju onda ti precednici a ne mi!
pa kazem ti ratujemo samo zato sto nevidimo dalje od svog nosa!
ja kazem samo da sam protiv svih podijela i ostalih sranja , jer nepripadam tu!
ako treba ratovati za metal tu sam , a za necije ciljeve ma neka ratuje sebi!
mani se jebe za to!

ajmo mi napraviti mali rat njima, ajde da sada svi odemo na koncert kada bude The Stone , May Result i Agonize ( znaci sviraju bendovi iz Srbije i bend Iz BiH, i ne samo na tu vec na svaku metal svirku) i da dokazemo da smo pametniji od njih (ljudi koji nas razdvajaju)!
da pokazemo da metal nije mrtav , da treba da posvete paznju malo i zvuku koji mi volimo, da pokazemo da u metalu nema razlika da smo svi jednaki!
da pokazemo bendovima da nam je stalo do njih i da imaju nasu podrsku , da pokazemo organizatorima da mogu racunati na nas!
da pokazemo da se borimo protiv kica i muzike koju nevolimo a svaki dan nam je namecu , da jednom reknemo e sada smo ucinili nesta za nas!
ajd da vas vidim , eto ovo je moj rat , moja misija a da sada vidimo koliko ce vas ucestvovati u ovome!
a ne odnosi se samo na ovu svirku vec na bilo koju svirku koja se desi!
znaci nema zrtvi , nema ubijanja , jedina pobeda je METAL POBEDA!!
ajde da vas vidim , jer svi kazemo da se borimo za metal i nikome nije stalo do necega drugog , ajd da vas vidim sada???
jer dosta smo pricali ajd da provedemo price u djela!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 02:09 

Walk, nemoj me pogresno shvatiti, ali po onome sto ti pises, rekao bih da imas 12 godina (vec sam ti jednom to pomenuo, sad sam jos sigurniji).

Metal naravno, ali tvoja prica ide do granice uzaludnog fanatizma, i razbices glavu kad tad, siguran sam u to. Ko ista govori za (ne)odlazak na koncerte??? Sva prica se vrti oko toga da li neko ili ne vrijedja drugog sto voli vise entitet od drzave. Nekima to smeta, i to je to.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 02:25 

Whatever wrote:
Walk, nemoj me pogresno shvatiti, ali po onome sto ti pises, rekao bih da imas 12 godina (vec sam ti jednom to pomenuo, sad sam jos sigurniji).

Metal naravno, ali tvoja prica ide do granice uzaludnog fanatizma, i razbices glavu kad tad, siguran sam u to. Ko ista govori za (ne)odlazak na koncerte??? Sva prica se vrti oko toga da li neko ili ne vrijedja drugog sto voli vise entitet od drzave. Nekima to smeta, i to je to.

ha ha eto opet ti :D
pa jesi se navrzmo na to , pa ja ti kazem moje miljenje a ti opet isto!
vidi ja imam 12 god ali koliko si ti napao rekao bi da imas manje od mog malog bratica ( 14.2 puni 3 god)!
i on kada zadre da mu pustim glasno muziku ( gde ga nauci da slusa metal :twisted: ) dok god nepojacas neodustaje!
a tako i za coca-colu!!!

jebes glavu , koliko sam je puta razbijao prije , pa nema veze bice bolje!
mozda ce moje razbijanje druge nauciti!

pa pricas o nekim raspodjelama , drzavnim problemima i tako??
e pa evo aj se malo brini kako da dodje sto vise ljudi na metal koncerte , kako da kupuju diskove , kako da metal dobije bar delic paznje koji imaju narodnjaci i denseri???
ajde o tome raspravljajte ?!?!
eto kome je do rata i tamo enditetskih svadja neka prvo odkloni ove probleme ( naravno ako ste metalac , a ako ste ovde dosli da resite neke nacionalne probleme onda neznam sta trazite ovde , ovde se prica o metalu)!!
eto to ja pokusavam da kazem , voleo bi na ovo da dobijem odgovor jer to nam je svima cilj ( nadam se)??!!??
a kao sto si i sam rekao nas se svedno nepita kada ce se ratovti i gde , a ovo sto sam ja pitao itekako nas se pita!??!?

ko je shvatio ovo shvatice bit cele moje price , ko nije neka misli da sam glup ( i jesam ali neka sam nije mi zao) i da imam manje od 12 godina ( kamo srece) i da samo serem ( Preterano serem (misli recima)) i nisam ja hodocasnik , ja sam Budala !
eto i to sam priznao :D

sada ko god da se odluci ima da izabere dali ce se sloziti samnom ili misliti da sam glup i lud!

Hail ljudi , zivio metal i jebe mi se za ratove , nacionalne podele , crkve , djamije i ostalo ( postujem ja to sve ali nevolim) , precednike i ostalu bagru!
zivio Interfector, zivio svaki metal bend , a smrt podelama i razgranicavanju ljudi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 04:20 

Whatever wrote:

a jebi ga, ti meni ne odgovori kako ti vidiš budućnost RS-a
inače, voliti entitet više nego državu je malo čudno... to ti je kao da voliš sisu neke koke, a ostatak ne. jedno je sigurno, ne možeš je odrezati i ponijeti gdje hoćeš a ostalo baciti :)
ako ti je Beograd bliži, apliciraj državljanstvo brate, ako može ili ako već nemaš i onda fino put pod noge, pa tamo glasaj na izborima, a pusti da ovu državu uređuju oni ljudi koji je vole :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 09:14 

sa dvojnim drzavljanstvom moze se glasati i u srbiji i u rs, istina ja ne glasam al eto

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 11:08 

znam, mogu to i Hrvati, samo je pitanje koliko će to još moći nakon belaja od nedavno.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 14:10 

Whatever wrote:

tebi se bas dopada ova nasa propagandna masinerija koju ljudi u crnom pokusavaju nametnuti...zajednicki zivot nije moguc???? sretno ti s takvim pogledom na zivot...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 16:03 

Walk - trudicu se da od sad ignorisem tvoje poruke, kad izadjes iz puberteta, pricacemo.

Dzemal - pitao si me gdje vidim RS. Nije na meni to da odlucujem. To je stvar koju treba prepustiti milion i nesto ljudi koji tu zive, valjda oni ipak znaju bolje i od mene i od tebe, i od visokog predstavnika, ne mislis li? "Kako mozes da volis vise entitet od drzave?" Opet podjebavas sa tim pitanjem. Moze, i ti si toga svjestan. Srbi su narod koji ima tradiciju mnogo duzu od postojanja Bosne, i logicno je da ce prije da se hvataju toga, svog nacionalnog grba, slava i sl. Bosnjaci naprotiv prihvatise zastavu koju je nametnuo neki stranac. Da li je to tvoja vijekovna zastava? Hoces li nju nositi na svadbi ako nisi ozenjen? Zasto? Dakle, hocu reci da ti je glupa ona "idi trazi drzavljanstvo u Srbiji" (to drzavljanstvo inace i imam, ali nije bitno sad).

Ako zaista pricamo o demokratiji, osjetljive stvari NE MOGU se rjesavati prisilom kao sto se sad rjesavaju, ili nametanjem od strane visokog predstavnika. Vidis li ti u tome demokratiju? Ispiranje mozgova sa rijecima tipa: BiH zajednicka domovina, a takav rat bio samo prije 10ak godina je smijesno i idiotsko.
Moje licno misljenje je - ja sam za potpunu podjelu ovih prostora, RS tamo gdje hoce, Hrvatski dio tamo gdje hoce, ostatak takodje. Da se sa ratovima ZAUVIJEK zavrsi. Siguran sam da bi tek tad ovi prostori krenuli putem prosperiteta i saradnje. Jer ne strahujes od novog rata, s obzirom da si granicama podijeljen. Reci mi realno, da ti se ne cini da ce prije Hrvatska i Srbija uspostaviti dobre odnose, nego RS i FBiH? I zasto je to tako?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 16:06 

p.s. Sad sam procitao intervju sa Interfector postavljen na http://www.serbian-metal.org

Predlazem vam da ga procitate, i da vidite sta je bubnjar odgovorio na pitanje saranje sa BiH bendovima. Cini mi se da covjek ima svoja iskustva, i to losa po tom pitanju. A da li vi dajete priliku nekome, ili unaprijed osudjujete kao da sve znate? Razmislite malo da li se bendu nije nesto dogodilo u toku rada, pa da je promijenio svoju politiku u pravcu u kojem sada idu. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 16:09 

Moje licno misljenje je - ja sam za potpunu podjelu ovih prostora, RS tamo gdje hoce, Hrvatski dio tamo gdje hoce, ostatak takodje. Da se sa ratovima ZAUVIJEK zavrsi. Siguran sam da bi tek tad ovi prostori krenuli putem prosperiteta i saradnje. Jer ne strahujes od novog rata, s obzirom da si granicama podijeljen. Reci mi realno, da ti se ne cini da ce prije Hrvatska i Srbija uspostaviti dobre odnose, nego RS i FBiH? I zasto je to tako?[/quote]

e opet moram da te demantujem!~
prvo imate private pa raspravite o tome!
a evo je hocu da moja kuca bude u Svicarskoj ( tamo je visok standard) i dali moze???
a jeli kako je onda Njemacka ratovala sa poljskom , yu, rusijom , ma sa svima??
oni su imali svoju drzavu a ovi svoju!
opet kazem sve se to desava sto nevidimo dalje o svog nosa!!
a jebes ga pubertet ce proci :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 17:11 

Kad vidim sva ova misljenja ne mogu da vjerujem da je Interfector svirao u Sarajevu.Pa to je kao kad bi Dark Funeral svirao u Vatikanu.
Moje misljenje o njima je da su odlicni i neka nastave ovako.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 17:25 

defunctus wrote:
Kad vidim sva ova misljenja ne mogu da vjerujem da je Interfector svirao u Sarajevu.Pa to je kao kad bi Dark Funeral svirao u Vatikanu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Svaka ti dala vala! fakat me pravo nasmija.

Ima li u Foci metalurga inace? Kako se snalazite za ziku dole?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 18:51 

defunctus wrote:

:lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 02. 2005. 22:38 

Kad se izuzmu ovi sto slusaju Maiden i Metallicu u Foci ima 5-6 metalaca,znaci katastrofa.Sto se tice nabavke muzike moze se sve nabaviti posto dosta ljudi studira u Beogradu a tu su i Eclipse i Walk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2005. 00:50 
Administrator

Jebiga meni se odustaje od ove rasprave. Neko svjetlo na kraju tunela vidim u onome sto pise, govori i za sto se zalaze Zeljko Kopanja, njegove Nezavisne novine, onda onaj reporter sto iz Banja Luke izvjestava za 60 minuta, Dragan cini mi se da se zove, te donekle Milorad Dodik. Sa likovima kao sto je Whatever i ovakvim razmisljanjem evo nama rata prije nego cemo se i snaci, ali ja cu to docekati u 7. minhenskoj brigadi ili 2. stokholmskoj.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2005. 01:05 

Ajd jos jednom da ti ponovim - nisam ja za rat! Niti bih isao kad bi sad poceo. Ali kazem da je trenutno stanje, tj. situacija kako se rat zavrsio IDEALNA za pokretanje novog, kad nas ponovo potkace stranci, tj. kad im bude trebalo da prodaju jos svog oruzja. To samo zelim da kazem, i zato bih se uvijek zalozio za podjelu ove zemlje na dijelove gdje ne bi bilo mogucnosti za tako nesto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 02. 2005. 01:14 

Imam samo tri najprostije recenice za vas sviju:

1) RS = HAHAHAHAHA

2) FBIH = HAHAHAHAHAHA

3) BIH = BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Vasi zivoti, vasi snovi, vasa sudbina...samo jeftina scenografija u niskobudzetnoj ultracrnoj tragikomediji o Cyber-Age Janjicarima.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 239 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]