Whatever wrote:
Walk, nemoj me pogresno shvatiti, ali po onome sto ti pises, rekao bih da imas 12 godina (vec sam ti jednom to pomenuo, sad sam jos sigurniji).
Metal naravno, ali tvoja prica ide do granice uzaludnog fanatizma, i razbices glavu kad tad, siguran sam u to. Ko ista govori za (ne)odlazak na koncerte??? Sva prica se vrti oko toga da li neko ili ne vrijedja drugog sto voli vise entitet od drzave. Nekima to smeta, i to je to.
ha ha eto opet ti
pa jesi se navrzmo na to , pa ja ti kazem moje miljenje a ti opet isto!
vidi ja imam 12 god ali koliko si ti napao rekao bi da imas manje od mog malog bratica ( 14.2 puni 3 god)!
i on kada zadre da mu pustim glasno muziku ( gde ga nauci da slusa metal

) dok god nepojacas neodustaje!
a tako i za coca-colu!!!
jebes glavu , koliko sam je puta razbijao prije , pa nema veze bice bolje!
mozda ce moje razbijanje druge nauciti!
pa pricas o nekim raspodjelama , drzavnim problemima i tako??
e pa evo aj se malo brini kako da dodje sto vise ljudi na metal koncerte , kako da kupuju diskove , kako da metal dobije bar delic paznje koji imaju narodnjaci i denseri???
ajde o tome raspravljajte

!?!
eto kome je do rata i tamo enditetskih svadja neka prvo odkloni ove probleme ( naravno ako ste metalac , a ako ste ovde dosli da resite neke nacionalne probleme onda neznam sta trazite ovde , ovde se prica o metalu)!!
eto to ja pokusavam da kazem , voleo bi na ovo da dobijem odgovor jer to nam je svima cilj ( nadam se)??!!??
a kao sto si i sam rekao nas se svedno nepita kada ce se ratovti i gde , a ovo sto sam ja pitao itekako nas se pita!??!?
ko je shvatio ovo shvatice bit cele moje price , ko nije neka misli da sam glup ( i jesam ali neka sam nije mi zao) i da imam manje od 12 godina ( kamo srece) i da samo serem ( Preterano serem (misli recima)) i nisam ja hodocasnik , ja sam Budala !
eto i to sam priznao
sada ko god da se odluci ima da izabere dali ce se sloziti samnom ili misliti da sam glup i lud!
Hail ljudi , zivio metal i jebe mi se za ratove , nacionalne podele , crkve , djamije i ostalo ( postujem ja to sve ali nevolim) , precednike i ostalu bagru!
zivio Interfector, zivio svaki metal bend , a smrt podelama i razgranicavanju ljudi!