Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 13:55

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 13:41 

neka ogi,neka,kad si ozbiljan i ja se slažem sa tobom,smorovi pravi :twisted:

Profile  

Post subject: Re: bendovi koji su vam mrski
PostPosted: 08. 06. 2003. 14:30 

Mirso wrote:
happy Helloween fazu

Zaboravih skoro na to...:lol:

Ali Murderdollsi mi i nisu toliko losi,mislim,ne kuzim koja je ono kategorija nu-metala ili cega li vise,ali sigurno su mi bolji od ostalih "nedozvoljnih rijeci".I cim sviraju sa Maidenima,onda malo vise vrijede. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 16:03 

ihti wrote:
Pa jeste ba normalni :evil: :evil: :evil:

Sta fali Manowaru apsolutne legende metala.

muzika im je dobra, ali taj njihov macho image je stvarno smijesan :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 17:44 

Nex wrote:
ihti wrote:

Pa ni textovi baš nisu za kontanje već samo za nasmijat se :lol: :lol: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 19:19 

Vidim da mnogi mrze HIM, a ja ipak smatram da imaju nekoliko pjesmica koje se mogu slusati i trebe su bolesne za njima :roll: :shock:

Imam jednog jarana koji luduje za njima i kod njega sam cuo neke pjesmice.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 20:49 

Eh, meni ne da su mrski nego mrzim grupe kao Linkin Park i sta ja znam, sve te neke lafo " metal grupe ", koje nisu ni vidjele metala. Jednostavno je smijesno to porediti sa metalom.

Nirvana mi isto nikad nije bila nesto extra, ima jedna jedina pjesma koja mi se svidja koju pjeva i David Bowie ( a pjesma mi je toliko dobra da nisam ni to upamtila kako se zove ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 20:52 

Irena wrote:
Eh, meni ne da su mrski nego mrzim grupe kao NEDOZVOLJENA RIJEC i sta ja znam, sve te neke lafo " metal grupe ", koje nisu ni vidjele metala. Jednostavno je smijesno to porediti sa metalom.

Nirvana mi isto nikad nije bila nesto extra, ima jedna jedina pjesma koja mi se svidja koju pjeva i David Bowie ( a pjesma mi je toliko dobra da nisam ni to upamtila kako se zove ).

Ma ovaj moj rodjak prestrog pa ne mozes ni pisati sta zelis :wink: a mislim na grupi L. Park... prije sam ukrala fazon od nekog ovdje sa foruma kako se to moze napisati ali sad sam zaboravila... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 21:38 

BOMBER wrote:
Nex wrote:
ihti wrote:

Pa ni textovi baš nisu za kontanje već samo za nasmijat se :lol: :lol: :twisted:

Pa ljudi se ponose sto su metalci :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 21:45 

:roll: :cry: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 06. 2003. 22:27 

Irena wrote:

Ja sam David Bowie fan! :twisted: I MRZIM (ali tebi opraštam jer nisi to rekla :wink: ) kad netko kaze da je The Man Who Sold The World Nirvanina pjesma.....ahhhh damn you people....to je Bowiejeva pjesma,1971,sa istoimenog albuma....mislim,ako netko vec slusa neki bend, onda se bar moze potruditi da sazna ciju pjesmu su prepjevali... :roll: :?

Naravno Irena, don't take this as an offense,ovo govorim za druge ljude,pogotovo za one neke so called Nirvana fanove,a ne znaju cija je to pjesma. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 00:05 

manowar i six feet under su mi nekak smiješni, kaj da velim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 12:07 

ja ne podnosim americku scenu od 93, pa na ovamo.
u to spadaju svi hc i nu metal levati, pa i Biohazard, Pantera (Reinventing The Steel je bio povratak) i te gluposti.
ne volim ta kurcenja kako su oni svi odrasli na ulicama i imaju Brooklyn tetovirano po stomacima. nesto oni lafo, a na Alipasinom bi se usrali.

inace mogu sve da podnesem. cak sam i misljenja da oni L.Park ne zvuce kao djeca, da bi imali super melodije, al eto.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 16:02 

prezirem jedino ove samoprozvane MTV metal/rock bendove :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 16:48 

Ali jebiga...koliko god HIM bili mainstream,ehhh Ville Valo... :roll: :shock: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 19:20 

Krypton wrote:
Irena wrote:

Ja sam David Bowie fan! :twisted: I MRZIM (ali tebi opraštam jer nisi to rekla :wink: ) kad netko kaze da je The Man Who Sold The World Nirvanina pjesma.....ahhhh damn you people....to je Bowiejeva pjesma,1971,sa istoimenog albuma....mislim,ako netko vec slusa neki bend, onda se bar moze potruditi da sazna ciju pjesmu su prepjevali... :roll: :?

Naravno Irena, don't take this as an offense,ovo govorim za druge ljude,pogotovo za one neke so called Nirvana fanove,a ne znaju cija je to pjesma. :D

Ma ne bih ja nikada ni rekla da je to Nirvanina pjesma, znam da nije. Hvala sto si me podsjetila kako se pjesma zove. Ja nisam David Bowie fan, ali imam par njegovih cd-ova cak i kaseta i ima stvarno dobrih stvari.

Uglavnom se slazem sa tobom to sto si rekla i u vezi bendova. :P

Pozdrav!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 19:26 

Quote:
Ali jebiga...koliko god HIM bili mainstream,ehhh Ville Valo...

... je pandan backstreet boysima, ali sa razlicitom ciljanom publikom. Naime, u ovome slucaju su 'zrtve' jendo 5 godina starije :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 20:17 

vulture_man wrote:
... je pandan backstreet boysima, ali sa razlicitom ciljanom publikom. Naime, u ovome slucaju su 'zrtve' jendo 5 godina starije :D

LOL tocno... :D
Ali ipak priznajem,jedna sam od tih sto su potpali pod utjecaj njegovih nasminkanih zelenih ociju i nekog Goth imagea....damn you Ville! :roll: :wink:
No to ne znaci da volim HIM :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 22:17 

[LOL tocno... :D
Ali ipak priznajem,jedna sam od tih sto su potpali pod utjecaj njegovih nasminkanih zelenih ociju i nekog Goth imagea....damn you Ville! :roll: :wink:
No to ne znaci da volim HIM :evil:[/quote]

vrlo konfuzno razmisljanje-volim,ne volim.... :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 06. 2003. 23:53 

BOMBER wrote:
vrlo konfuzno razmisljanje-volim,ne volim.... :twisted:

Pa u biti je vrlo jednostavno - volim Ville Valo-ev image,a ne volim HIM muziku.Simple as that! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 06:18 
Administrator

MRZIM LJUDE KOJI NESTO MRZE :twisted:

Mrzim kad neko kaze da mrzi neki bend, a ne kaze uopste zasto.

Ja ne mrzim nijedan METAL bend, mrzim kad se ne-metal trpa pod metal, mrzim kad neko kaze "Mrzim Metallicu", mrzim sto zivim u Bosni i sto mozda nikad necu uzivo vidjeti nijedan omiljeni bend, mrzim sto na St. Angeru nema nijedne solaze, mrzim sto mi racuni za telefon nikad nisu ispod 130 KM.....ups...ovo vec nije metal :D

Uglavnom, nemam razloga mrziti neki metal bend, ako mi se ne svidja, necu ga ni slusati i vozdra.
Ne volim Unholy True Norwegian Black Metal :)
Ne volim vokale tipa Cannibal Corpse i Six Feet
Ne Volim Ne-melodicne stvari

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 44  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]