Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 03. 08. 2025. 14:04

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 18:17 

Archangel wrote:
black wrote:
i šta ti ja znam...

To su ti 5 kljucnih rijeci u tvom postu.. :)

puši kurac. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 19:09 

ne vrijedi se s tbom raspravljat, ali na ovakvim temama se najbolje moze vidjeti koliko ima "metalaca koji pokusavaju biti tr00" i koji su kao osobe toliko ograniceni da je to cudno jedno.
al shvatit cete, valjda, nekad...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 20:19 

black wrote:
Archangel wrote:
black wrote:
i šta ti ja znam...

Heh.. al' si mi ga spustio.. :):lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 21:40 

Witch wrote:
KoldVoid wrote:
Nemeres, odjebaus :D

Nije tesko biti originalan u svetom trojstvu, samo treba imati inventivan pristup instrumentu, recimo kao sto ja imam :D

Haaaahahahahahahaha

Samo se ti smeji...pitaj Hatu...jel ima iko da svira gitaru ko ja? Jok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06. 02. 2005. 21:41 

Agonize_Lady wrote:
ne vrijedi se s tbom raspravljat, ali na ovakvim temama se najbolje moze vidjeti koliko ima "metalaca koji pokusavaju biti tr00" i koji su kao osobe toliko ograniceni da je to cudno jedno.

ma nije to bona...vis ja volim svoje cevape s lukom, jednostavno al jebitacno, ko recmo DarkThrone, mane tu solaza, bek vokala, seMfa. Kad ih Tuzlaci poliju onom agdom njakom to je vec Therion zesci. Jebo to. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2005. 21:41 

Agonize_Lady wrote:

1. ja ne pokušavam biti tr00 (ja to jesam :) )
2. mislim da nisam ograničen

kad nabavim neki Cd, ja želim čut jebeni metal, a ne ove pizdarije tipa Therion. Nevjerojatno je šta se sve danas trpa pod metal. Therion nije metal, kitu režem. Samo čekam dok netko opizdi naziv "Turbo folk metal" s harmonikama, techno dijelovima i sličnim pizdarijama... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2005. 22:20 

Archangel wrote:
black wrote:
Archangel wrote:
black wrote:
i šta ti ja znam...

to ti je samo za upozorenje, imam ja toga još... jedi govna recimo... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 02. 2005. 23:00 

@black

s tobom se zaista ne vrijedi raspravljat.neke stvari (ocigledno) nikad neces skontat, al sta mene briga.
ti drzi svoju stranu, ja cu svoju i za sad cemo se slozit oko toga da se ne slazemo ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 00:32 

Kad sam ja bio mali...

i iso u treci osnovne, bilo je ful kul bit ko oni zajeboti likovi iz srednje koji su imali isarano SODOM preko rusaka i hodali u nekakvim poderanim crnim uskim tolama i motorkama i po najgorem ljetnom zvizdanu.

Bilo je ful kul slusat Harmony Corruption iako nisi konto ni z glave sta se desava. To je nekad bilo zajebano vidjas?

Danas vise nije tako. Danas svako mamino/tatino fino djete moze da se ukljuci u Najtvis fol i da bude metalac/metalka. Nemoraju da nose tesku kozu i tjesan teski pamuk, nemoraju ni da postuju, ni da se boju, zajebatih starijih metalaca, jer im muzicka snabdjevenost ne ovisi od izlizanih kaseta u posjedu tih zajebatih likova u komsiluku. Mogu da izgledaju ko Dexter Holland iz Offspringa, i da budu metalci.

E nabjem im ga majci!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 13:36 

e da to mi sad maloprije palo na pamet..to nije instrument, ali ljudski glasovi - zbor! to mi je odlicno u metalu! daje neku tajanstvenost!
ludo! :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 14:02 

black wrote:
Archangel wrote:
black wrote:
Archangel wrote:
black wrote:
i šta ti ja znam...

to ti je samo za upozorenje, imam ja toga još... jedi govna recimo... :)

Uh prestani.. unistavas me.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 17:11 

@koldvoid

ti si upravu, ali nije li prednost danasnjeg doba to sto ne moras da foliras odjecom da si metalac nego zaista mozes da slusas ono u cemu uzivas?

i usput, i ti si mamino/tatino dijete koji voli da zajeb starije metalce i ne znam cemu takvo vidjenje svijeta kad si i ti tek presao granicu punoljetnosti...
ipak, nije sve u godinama nego i u glavi :P
i sreca moja pa ne pokusavam bit ni metalka, ni rockerica nit me zanima takvo sto.
za razliku od nekih, nemam takvih kompleksa.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 02. 2005. 21:29 

Agonize_Lady wrote:
@black

s tobom se zaista ne vrijedi raspravljat.neke stvari (ocigledno) nikad neces skontat, al sta mene briga.
ti drzi svoju stranu, ja cu svoju i za sad cemo se slozit oko toga da se ne slazemo ;)

pa, ako ćemo tako, onda po meni ti nećeš skontat neke stvari... zato se mi očito nećemo složit oko glazbenog ukusa, al ko ga jebe... :) :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 00:29 

Agonize_Lady wrote:
@koldvoid

ti si upravu, ali nije li prednost danasnjeg doba to sto ne moras da foliras odjecom da si metalac nego zaista mozes da slusas ono u cemu uzivas?

Nije

Metal je nekad bio podkultura, pokret...ne bas intelektualno razvijen, al sta se moze...

Danas je "Metal", primarno, proizvod.

Agonize_Lady wrote:
i usput, i ti si mamino/tatino dijete koji voli da zajeb starije metalce i ne znam cemu takvo vidjenje svijeta kad si i ti tek presao granicu punoljetnosti...
ipak, nije sve u godinama nego i u glavi :P
i sreca moja pa ne pokusavam bit ni metalka, ni rockerica nit me zanima takvo sto.
za razliku od nekih, nemam takvih kompleksa.

Ja ne volim da zajebavam starije metalce. Jebiga, ne smijem debelog Edu zajebavat kad ode do stare u sobu i na kasetasu pusti neko Slovenacko izdanje Slaughterovog Strappada na kaseti. To ti je veci KULT neg sto cu ja ikad bit. Al da zajebavam nekoga ko je na tom Slaughteru odraso a sad slusa svakava ruzicasta sranja (hint: moj dragi haver Gaylord Asmodeus Grosho), to mogu s vremena na vrijeme, jebiga. Prodo je ploce, vise nije kult. I da, upravo sam vidio kako lik kupi Mass Appeal Madness na ploci na eBAY-u za 35 dolara, a Grosha ga Edi proda za petaka il cenera. Dje ga necu za to zajebavat!

Mnoge stvari su u godinama. Ja sad hodam sa redenicima na sebi po faksu. Da sam jos pod starcima, isli bi mi na kurac svaki dan zbog toga. Kad sam bio mladji to mi ne bi ni dopustili.

Ja se osjecam kao metalac, mnoga moja razmisljanja se podudaraju sa vizijama i tekstovima odredjenih umjetnika. Ne pokusavam ja biti nista sto nisam ;) Ja samo pokusavam da sto vise izgradim ono sto jesam. Nema poente lagati sebe, bolje je lagati druge ;)

Ako ti to smatras kompleksom, hebiga, ja tvoje vidjenje tog "kompleksa" smatram papanlukom, jer jebiga, budimo iskreni prvenstveno sami sebi, svi ljudi imaju zelje i snove, ako te zelje i snovi nisu u skladu sa Balkanskim zeitgeistom, kako je to kompleks? Papansko razmisljanje. Svi koji NE zele dizelasa Mecku iz 88-e su ocito iskompleksirani?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 02. 2005. 18:03 

@kold

ah cuj ovak.ti mene mozes smatrat za sta god hoces i da sam ruzicasta mamina kcerka (il tatina) kad me ne znas, a je uopce nemam volje pojasnjavati nekome jesam li i nisam :).
uglavnom, lijepo je to sto ti sad moze bit "ono sto jesi" (kako to ti kazes) i potpuno uredu i pogresno si me shvatio sto se kompleksa tice.ja sam to rekla u smislu da ne ocekujes sad od mene da se ja tebi pravdam kako ja nisam ono sto mislis da jesam (ili sta vec), a to nikad ne planiram jer se preko ovih rp redova puno stvari shvati pogresno.
cinjenica je da se ne slazemo oko puno stvari jer ono sto ja smatram da je ok ili pozitivno da se jedan zanr razvija za tebe je pederski, romaticarski, curinski (itd.) no nije ni bitno.
znam ja da si ti dobar tip u dusi (ovo je razredni fazon) samo da je to nekad problem iskazat pa je bolje popljuvat il zafrkavat nekog.
i ko sto se blackicem dogovori, i s tobom cu oko toga da se slazemo da se ne slazemo (ako kuzis sta uopce govorim) :D.
toliko od mene ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 00:24 

najvise volim violine :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 02. 2005. 18:16 

KoldVoid wrote:

Samo se ti smeji...pitaj Hatu...jel ima iko da svira gitaru ko ja? Jok :D
Nemam ja sta njega pitat kad znam da nema ti si unikat hahahahahhaa :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 22:21 

Je, vidi zborovi... Manowar... Super!

Predviđanja:

Foxinjo: Manowar su pederčine i kooruza

Black: Manowar je sranje, puši kurac

Biafra: Manowar is gay

Pa da sad vidimo sta ce bit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 23:16 

Ja bi to malo argumentiranije, ali dalo bi se to svesti na tu domenu.. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 02. 2005. 23:19 

Me(n)tALaC wrote:
Foxinjo: Manowar su pederčine i kooruza

krivo. Foxinjo ne koristi izraze "00" i sranje. ako je kuruza je kuruza :twisted:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 60 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 1 hour [ DST ]