Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 14:28

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 07:23 

Bar za jedno si se zajebo,uskoro ćeš gledati Maidene :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 10:43 

Koji bend mrzim? Trenutno System of a down, :twisted: kad vidim koliko rasprave o njima... (inace ne vidim razloga zasto bih mrzio ikoga) Toliko vas cak i voli SOAD a oni i nisu metal. A mnogi od vas onda seru na Metallicu... Sve u svemu ovaj forum je sranje, jer se svodi na to tko je veca faca, tko vise zna, ciji je bend bolji i sl. Pobrali pamet svijeta... Svaka cast izuzecima. Postalo je pravo dosadno citati vase postove, moguce je unaprijed zakljuciti sta ce ko napisati.
Ovo nije "metal forum" ovo je "seronja forum" :evil:
P.S. nece se valjda neko od vas uvrijediti? Ili hoce?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 16:29 
prodane duse poput novog Paradise Losta i nove Metallice (tu bih cak mogla navesti i Mortiisa, koji se takoder prodao za slavu i onaj trolovski imidz). Uh, njih bi trebalo poslati na lijecenje. Tu je i novi Theatre Of Tragedy, koji je uzas od uzasa, kao i razocaravajuci novi Sentenced. Zatim, takoder Manowar. A ni Within Temptation mi bas nisu neki kvalitetan bend. Od gothicara su mi takoder odbojni Madragora Scream i Theatres Des Vampires, koje sam slusala uzivo: stvarno su selo.
A da ne spominjem; SOAD, korn, slipknot, soulfly, nickleback, him, marilyn manson, i ostale smecare. Mislim da njih ne vrijedi slati na lijecenje, jer za njih definitivno nema spasa. samo totalna eliminacija.

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 17:36 

Ne dirajte mi Manowar, milion je puta bolji od cradle of filtha i marilyn mansona. Ne svidja mi se ni jedna metal band koji se sastavljen polse 90's

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 18:48 

Quote:
Ne dirajte mi Manowar, milion je puta bolji od cradle of filtha i marilyn mansona

cekaj, cekaj, jel to trebao da bude dokaz da je manowar dobar :?: :?: :D Ako je tako, strashno si me uvjerio, muhahaha :lol: 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 20:19 

mokez wrote:
Ne dirajte mi Manowar, milion je puta bolji od cradle of filtha i marilyn mansona. Ne svidja mi se ni jedna metal band koji se sastavljen polse 90's

:shock: :shock:

Ovako!!

Manowar po meni nije loš bend, mada ima i mnogo boljih, ali kako možeš Manowar, Cradle of filth i Marilyn Mansona u isti lonac :!: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 20:32 

hmmmmmm
nemrzi njedan band (osim ako nema neki o pedofilima :evil: ) mislim bukvalno nijedan band :wink: (mozda sam negde napiso da mrzim neke bandove ali to je slucajno ili neka ljutnja ali ipak svak radi sta hoce mene licno boli k*ra* ko sta svira ja slusam sta ja hocu

jednostovano ima onih bendova koji mi se svidjau te i slusam koji Ne jednostavno ostavim po starni ali uvek kazem da treba sve preslusat (nisam nu-metal i neke druge znare) pa sto ti se svidi slusaj i dlaje sto ostavi sa starne ili jednostavni pokloni onome ko voli

primjera radi ja prije nikad nisam volio Speulturu jednostavno ih nisam slusao i uvek sam govorio to je bezze ali sam poslije sasvim slucajno naso neku njihovu kasetu i poslusao i posle toga sam zbavio sve albume, sta je pesnik htio reci :?: ... pa nemora vam sve sada vlajt mozda to zavolite mnogo kasnije :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 21:46 

eddie gunner wrote:
hmmmmmm
nemrzi njedan band (osim ako nema neki o pedofilima :evil: )

čovječe, ti si opsjednut pedofilima...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 21:49 

Kitz ShadowLord wrote:
eddie gunner wrote:
hmmmmmm
nemrzi njedan band (osim ako nema neki o pedofilima :evil: )

čovječe, ti si opsjednut pedofilima...

he hee
ma nisam opsjednut vec u zadnje vrijem ustvari zadnja dva tri dana u novinam uvijek citam neke slucajeve pedofilije koji im je sad nest ucestili he hee

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 22:23 

Quote:
prodane duse poput novog Paradise Losta...

Njih nemoj da mi diras. Jesu im novi albumi malo slabiji ali to ne znaci odmah da su se prodali. Samo muziku dozivljavaju na malo drugaciji nacin.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 22:27 

Mr. Brownstone wrote:
Quote:
prodane duse poput novog Paradise Losta...

Njih nemoj da mi diras. Jesu im novi albumi malo slabiji ali to ne znaci odmah da su se prodali. Samo muziku dozivljavaju na malo drugaciji nacin.

Ovdje si potpuno u pravu,jer je sasvim sigurno da bi bez promjena stila imali mnogo veću prođu nego sada u ovom fazonu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 06. 2003. 22:54 

sqo bona, sta fali novom Sentenced-u?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 09:08 

CreePinG ][)eat][-][ wrote:
Koji bend mrzim? Trenutno System of a down, :twisted: kad vidim koliko rasprave o njima... (inace ne vidim razloga zasto bih mrzio ikoga) Toliko vas cak i voli SOAD a oni i nisu metal. A mnogi od vas onda seru na Metallicu... Sve u svemu ovaj forum je sranje, jer se svodi na to tko je veca faca, tko vise zna, ciji je bend bolji i sl. Pobrali pamet svijeta... Svaka cast izuzecima. Postalo je pravo dosadno citati vase postove, moguce je unaprijed zakljuciti sta ce ko napisati.

zar neki bend mora biti metal da se slusa na ovom forumu?
...www.rock-planet.com...
hm trebali ste staviti http://www.metal-planet.com

pa jebote soad su jedini recimo nu-metal band koji ne mjesaju rap ili reggae(ili kako god se pise) vec trash,hardcore,folk i jazz

stvarno neznam sto vam smetaju

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 09:11 

Dzemal wrote:
ja ne podnosim americku scenu od 93, pa na ovamo.
u to spadaju svi hc i nu metal levati, pa i Biohazard, Pantera (Reinventing The Steel je bio povratak) i te gluposti.
ne volim ta kurcenja kako su oni svi odrasli na ulicama i imaju Brooklyn tetovirano po stomacima. nesto oni lafo, a na Alipasinom bi se usrali.

inace mogu sve da podnesem. cak sam i misljenja da oni L.Park ne zvuce kao djeca, da bi imali super melodije, al eto.

to sa brooklyn i tetovazama i biohazardom ti je nesto najpametnije sto si ikad rekao i ujedno ikad neko rekao na forumu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 12:00 

MANSON wrote:

pa jebote soad su jedini recimo nu-metal band koji ne mjesaju rap ili reggae(ili kako god se pise) vec trash,hardcore,folk i jazz

Ne mora biti metal, al mi se cini da ima poseban forum, a ako se ne varam ovo je "Metal -> Bendovi" Nisam rekao da mi smetaju, vec mi smeta sto svi ovi ovdje seru protiv nekih bendova kako nisu metal, ovo ono, a svi obozavaju SOAD. A svi smo "true" metalci... no comment :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 12:29 

IcedFlame wrote:
MRZIM LJUDE KOJI NESTO MRZE :twisted:

Mrzim kad neko kaze da mrzi neki bend, a ne kaze uopste zasto.

Ja ne mrzim nijedan METAL bend, mrzim kad se ne-metal trpa pod metal, mrzim kad neko kaze "Mrzim Metallicu", mrzim sto zivim u Bosni i sto mozda nikad necu uzivo vidjeti nijedan omiljeni bend, mrzim sto na St. Angeru nema nijedne solaze, mrzim sto mi racuni za telefon nikad nisu ispod 130 KM.....ups...ovo vec nije metal :D

Uglavnom, nemam razloga mrziti neki metal bend, ako mi se ne svidja, necu ga ni slusati i vozdra.
Ne volim Unholy True Norwegian Black Metal :)
Ne volim vokale tipa Cannibal Corpse i Six Feet
Ne Volim Ne-melodicne stvari

Bravo majstore! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 19:48 

ljudi ja sam pravi metalac. ja slusham halid bešlića...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 22:24 

Quote:
MRZIM LJUDE KOJI NESTO MRZE

Mrzim kad neko kaze da mrzi neki bend, a ne kaze uopste zasto.

Ja ne mrzim nijedan METAL bend, mrzim kad se ne-metal trpa pod metal, mrzim kad neko kaze "Mrzim Metallicu", mrzim sto zivim u Bosni i sto mozda nikad necu uzivo vidjeti nijedan omiljeni bend, mrzim sto na St. Angeru nema nijedne solaze, mrzim sto mi racuni za telefon nikad nisu ispod 130 KM.....ups...ovo vec nije metal

Uglavnom, nemam razloga mrziti neki metal bend, ako mi se ne svidja, necu ga ni slusati i vozdra.
Ne volim Unholy True Norwegian Black Metal
Ne volim vokale tipa Cannibal Corpse i Six Feet
Ne Volim Ne-melodicne stvari

Najbolji odgovor do sada.

Dobar izbor bendova koje ne volis.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 06. 2003. 23:52 
Dzemal wrote:
sqo bona, sta fali novom Sentenced-u?

pa ne znam, ali onaj Crimson mi tako nekako vuce na Him... nisu mi legli nikako. Za razliku od Down i Frozen koji su mi odlicni.
A da ne spominjem eru dok su bili death metal, i sa starim vokalom.

Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2003. 14:10 

MANSON wrote:

Ne mora biti metal, al mi se cini da ima poseban forum, a ako se ne varam ovo je "Metal -> Bendovi" Nisam rekao da mi smetaju, vec mi smeta sto svi ovi ovdje seru protiv nekih bendova kako nisu metal, ovo ono, a svi obozavaju SOAD. A svi smo "true" metalci... no comment :twisted:

i ja sam ti true metalac to budi siguran al sam nesto zapeo sa soadom i disturbed
moram naći neki lijek protiv toga,neki praaaaaavi metal
sta preporucujes ja sam sada na terapiji sa maidenom

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 44  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]