Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 13:39

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 44  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13. 06. 2003. 16:48 

Nije mi jasno kako neko moze pljuvati po Metallici, pa svi mi znamo ko su oni i sta su oni. Zar nakon jednog malog pada odmah moramo okretati glavu od njih? Pa ljudi to je velika, kultna, legendarna METALLICA !!!

Ja sam zakleti Maidenovac, ali ne mrzim niti jedan band. Ono sto mi se ne svidja ja ga lagano zaobidjem, i to je to. Svaki band ima svoje fanove koji imaju razlog zbog cega ih vole i treba to postovati, pa makar to bio i Marilyn Manson :P

SOAD izda dva odlicna albuma i svi ih vole, obozavaju, zaklinju se njima. Nakon toga izdaju jedan malo slabiji album i odmah svi, do tada vjerni fanovi, pocnu da pljuju po njima i pocinju traziti zamjenu za SOAD.

Quote:
Originally posted by CreePinG ][)eat][-][:

Koji bend mrzim? Trenutno System of a down, kad vidim koliko rasprave o njima... (inace ne vidim razloga zasto bih mrzio ikoga) Toliko vas cak i voli SOAD a oni i nisu metal. A mnogi od vas onda seru na Metallicu... Sve u svemu ovaj forum je sranje, jer se svodi na to tko je veca faca, tko vise zna, ciji je bend bolji i sl. Pobrali pamet svijeta... Svaka cast izuzecima. Postalo je pravo dosadno citati vase postove, moguce je unaprijed zakljuciti sta ce ko napisati.
Ovo nije "metal forum" ovo je "seronja forum"
P.S. nece se valjda neko od vas uvrijediti? Ili hoce?

Mislim da se niko nece uvrijediti, ali mozda si ipak malo pretjerao.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2003. 04:28 

najvise Pink Floyd

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2003. 13:52 

[Eddie] wrote:
SOAD izda dva odlicna albuma i svi ih vole, obozavaju, zaklinju se njima. Nakon toga izdaju jedan malo slabiji album i odmah svi, do tada vjerni fanovi, pocnu da pljuju po njima i pocinju traziti zamjenu za SOAD.

zanimljivo mi je općenito sa SOAD. kad je izašao prvi album tam nekde oko 1996. je nastala zanimljiva situacija. meni se album dopao jer je unosio po meni nešto novo u scenu, a i članovi benda su mibili nekako cool. i sad sam ja pokušao susjede i ostale upoznati sa SOAD, pa neka preslušaju pa što bude bude... komentari su u 100 % slučajeva bili, to je sranje to ništa ne vrijedi i slično...

e sad, kad se pojavio drugi album 2000. i SOAD se počeo prikazivati masovno na emtiviju, svi ovi koji su prij pljuvali po njima su počeli skandirati System of A Down, System of A Down... ja u to vrijeme i nisam više previše slušaoo sistem, i pazi situaciju: pa kak ne slušaš sistem, oni su zakon, ti ne znaš kaj propuštaš i slično. pa mislim. slušal sam sistem dok su ovi mislili da uje najveće glazbeno ostvarenje imati doma cede od danijele ili valentine ili kaj ja znam koga...

da bi, kao što je navedeno, izdan bio malo slabiji album, i sad ko te jebe SOAD, idemo svi na thompsona... STOKA JEDNA!!!!!

ah kvragu, uvijek se raživčanim dok počnem pisati o takvim stvarima. idem si sad pustiti nekaj metala da se smirim. pozdraf iz vinice...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2003. 14:45 

Ja SOAD oduvijek ne podnosim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14. 06. 2003. 17:33 

Kitz ShadowLord wrote:
e sad, kad se pojavio drugi album 2000. i SOAD se počeo prikazivati masovno na emtiviju, svi ovi koji su prij pljuvali po njima su počeli skandirati System of A Down, System of A Down... ja u to vrijeme i nisam više previše slušaoo sistem, i pazi situaciju: pa kak ne slušaš sistem, oni su zakon, ti ne znaš kaj propuštaš i slično. pa mislim. slušal sam sistem dok su ovi mislili da uje najveće glazbeno ostvarenje imati doma cede od danijele ili valentine ili kaj ja znam koga...

da bi, kao što je navedeno, izdan bio malo slabiji album, i sad ko te jebe SOAD, idemo svi na thompsona... STOKA JEDNA!!!!!

ah kvragu, uvijek se raživčanim dok počnem pisati o takvim stvarima. idem si sad pustiti nekaj metala da se smirim. pozdraf iz vinice...

Kontamo se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2003. 21:54 

:twisted: :twisted: :twisted: IRON MAIDEN :twisted: :twisted: :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16. 06. 2003. 22:35 

The Maniac Psycho wrote:

A ti si bivsi clan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2003. 15:27 
ma dajte, tip sigurno ne misli ozbiljno. inace... neka mu je laka crna zemljica.

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2003. 22:35 

Ljudi ja imam pravo na svoje misljenje stoga ostajem pri svom. Ja njih postujem samo ne volim njihovu muziku,sorry... :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 05:05 

The Maniac Psycho wrote:
Ljudi ja imam pravo na svoje misljenje stoga ostajem pri svom. Ja njih postujem samo ne volim njihovu muziku,sorry... :x

i ja respektiram tvoje mišljenje, ali od sada ne samo da te NE VOLIM nego te MRZIM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 05:06 

sqo wrote:
... neka mu je laka crna zemljica.

samo da mu identitet doznam

WE BURN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 15:19 

Mrski su mi svi ovi nu-"metal" bendovi, kao i Marilyn M. isto mi se licno ne svidjaju Cradle of Filth, i mnogo bendova koji mi se vremnom vise ne svidjaju (sepultura, metallica,...) a aktuelno mrski su mi oni sa pjesmom: "bring me to life, ever....ili kako se vec zovu....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 20:35 

SANDRA`s_HunGry_SouL wrote:
Mrski su mi svi ovi nu-"metal" bendovi

Tu se svi slazemo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 21:57 

The Maniac Psycho wrote:

Ma bravo brate, obadvojica mrzimo IM (to nam je porodicno)! hej ljudi nemojte nas shvatati pogresno, mi postujemo njihov uticaj na metal i sve to, al su nam mrski jeebbiigggaa!!!! :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 22:00 

ajte vi fino uzmite nove nikove,može : dumb & dumber
može stupid brothers,ajd ljudi predložite im :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 22:46 

Moronu jedan mi smo vec "moron brothers" zato svi lijepo odjebite i postujte tudje misljenje!! Assholes!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 22:52 

jebote ovaj forum je u poslijednje vrijeme stvarno zest! pitaju te za misljenje onda te jebu cijeli zivot zbog toga! jebite se svi koji imate problema sa mnom i mojim bratom! Dosta vas je vise! BITCHES :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 22:55 

Joj, ljudi, nek me neko ucini moderatorom na jedan dan da uspokojim ove zvekane :evil: :evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 22:59 

Ravager wrote:
Joj, ljudi, nek me neko ucini moderatorom na jedan dan da uspokojim ove zvekane :evil: :evil: :evil:

Ko te jebe.... Trazili ste dobili ste, vas izbor goveda!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2003. 23:20 

Pa reci jednom, nemoj se ponositi tim sto ne volis Maidene :evil:

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 878 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 44  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]