Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 02. 08. 2025. 11:09

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 21:21 

Digimortal wrote:
Cinjenica je ba da su oba tima karine i ne treba se pretvarati da je drugacije !

Al je Sarajvo veca.

U fudbalu nije bitno ko pobjedjuje, nije bitno ko kako igra. Bitno je samo da Sarajvo zijani. I svaki drugi 'snjevi klub, naravski :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 24. 02. 2005. 22:49 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
Libijac, trebo bi ba pocet humanitarnu akciju po west virginiji da skupite klubu para da plate dugove hotelijerima u Medjugorju.. Jebiga, nije red ba da vam igraci spavaju ispod mosta kao neke fukare... Oh, zaboravio sam, oni jesu fukare, isto ko i navijaci koji nemaju 10KM da dodju na Koshevo bodrit svoj tim.. jadi moji... Jebiga, valja zivjet pola mjeseca od 10KM... a i Bozic je bio skoro...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 00:03 

Digimortal wrote:
Libijac, trebo bi ba pocet humanitarnu akciju po west virginiji da skupite klubu para da plate dugove hotelijerima u Medjugorju.. Jebiga, nije red ba da vam igraci spavaju ispod mosta kao neke fukare... Oh, zaboravio sam, oni jesu fukare, isto ko i navijaci koji nemaju 10KM da dodju na Koshevo bodrit svoj tim.. jadi moji... Jebiga, valja zivjet pola mjeseca od 10KM... a i Bozic je bio skoro...

ja ne bi' ni po' banke dala da dodjem na Koshevo, nebitno o ko'm se povodu radi. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 02. 2005. 23:23 

Location: Where Pitar angel rapes all other angels, drinks beer, smokes weed and plays Slayer CDs
trenje wrote:
Digimortal wrote:

ja ne bi' ni po' banke dala da dodjem na Koshevo, nebitno o ko'm se povodu radi. :)

:roll:
Velika steta.. nenadoknadiva.. ja ne znam sta cemo bez tebe na Koshevu... Ti si nam potrebna ko ribi biciklo... Haj sad ish sa ovog topica

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 12:19 

Digimortal wrote:

Jao jao, nema frke, mozemo i mi od baterija muslimana (a.k.a ratnih profitera) trazit donacije, jer jebga, we wave that fuckin mahala flag high bitch! Al u kurcu....

Jebo vas kantonalini stadion, kad budete pravi tim a ne ko Real, moremo diskutovat :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 02. 2005. 23:50 

hehe... a valjalo vam je Koshevo kad ste bili beskucnici :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 16:17 
Moderator

a koji ono klub svake sezone dovodi stare igrace "da se digne na noge i povrati na stare staze slave"
jel ono sarajvo?
e jes vala!
i btw.zavrse peti na kraju sezone...mmmm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 21:15 

dabogda zavrsimo peti, samo da je kup uzet :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 02. 2005. 22:21 

Sarajevo ce uzeti kup koliko i Zeljo titulu... Bice to skoro nemoguce pored svercerskih "kvaziklubova" iz Hercegovine... Kao navijac Slobode ne gajim velike simpatije ni prema Zelji, ni prema Sarajevu, ali ih definitivno vishe cijenim od ovih novokomponovanih klubova, koji (kako kaze moj stari) prije rata ne bi ni u trecoj ligi mogli igrati.
Digimortal, da li ides na gostovanja FK Sarajeva??? Kada je Sloboda zadnji put igrala na Koshevu, Hordi je bilo malo na tribinama... Nakon onog sranja u Mostaru i pizdarija po Istocnom Sarajevu, ocekivao sam puno vishe Hordi na sjeveru, a nije vas bilo ni za lijeka.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 16:52 
Moderator

ma NIKAD.
kakvi su to navijači koji pobjegnu sa stadiona kad im tim gubi 3:0.ua!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28. 02. 2005. 17:51 

Isao sam na par gostovanja do sada.. Ranije nisam imao vremena zbog posla (radio sam vikende) ali sad cu se potrudit da idem cesce.

Ono sto si vidio kad si bio na gostovanju na Koshevu je standardna slika - osim derbija sa Zeljom kad dodje vise raje. Jebiga, losa kvaliteta fudbala, prodavane utakmice i ostala sranja ne pale raju na utakmice. Ali eto imamo vise srece s kosarkom pase Skenderija redovno puni...

A ovi novi timovi, sta mozes, imaju para i imaju potporu u SCG i Hrvatskoj. To je nasa realnost s kojom moramo zivjeti. Ako ikad zazivi neka regionalna liga i popravi se kvalitet timova, otpasce dosta ovih klubova.. Do tada, imacemo Leotare i Siroke (no disrespect Archangel!) kao prvake drzave za koju vecina igraca i navijaca ne vjeruje da treba uopste da postoji... c'est la vie...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01. 03. 2005. 00:53 

Hehe.. no disrespect, to je realnost sadasnje situacije.. ali boze moj, sta da ti kazem, drugacije u ovom momentu ne ide.. cisto navijacki naravno i usprkos tome svi ce se nonetheless napaliti na sarajevske i ine klubove i sjebavat ih kad god mogu.. btw. to vas u kupu ceka.. :D;) A i znaju se suvereni vladari i u kosarci.. :) Regionalna liga u nogometu nikad zazivjeti nece jer ni Hrvatska/Hercegovina ni hrvatski navijaci (myself included) nikad ne bi prihvatili to.. vecim dijelom upravo zato sto ne bi bila pametna ideja jer bi jako puno klubova ispalo iz kombinacije..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 10:24 

Nemam neki komentar nego mi gotivno gledat naslov teme... :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08. 04. 2005. 10:28 
Moderator

ma joj kako si ti sjatkić

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 19:43 

Zašto ? Drkajmo po njima! A i po vama.
VOLIM PARTIZAN, DO GROBA! A i posle!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 14:16 

SARAJEVO JE SAMPION!
other teams play,sarajevo KILL!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 14:39 

covjek stvarno mora biti glup da bi navijao za neki klub u ex-yu... taj fudbal je propao

Profile  

Post subject:
PostPosted: 25. 05. 2005. 17:23 
Moderator

Dark Ponthus wrote:
SARAJEVO JE SAMPION!
other teams play,sarajevo KILL!!!!!!!

zeljo kills sarajevo 3-0,fans go home usred utakmice...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 26. 05. 2005. 11:28 

Quote:
covjek stvarno mora biti glup da bi navijao za neki klub u ex-yu... taj fudbal je propao

Boli te kurac ti u Becu.Haveru kakva drzava takav fudbal.

Ali ima sada jedno vaznije pitanje. Trebaju se udruziti Hordasi i Manijaci i zajednickim silama zapaliti fudbalski savez. Jer ni jednim ni drugim nedaju licence tako sto smo mi osvojili kup a oni drugo mjesto mozes sada okacit macku za rep,jer ode Siroki,Zrinjski Modrica i sta ti ja znam

jebem im mrtvu mater

Profile  

Post subject:
PostPosted: 27. 05. 2005. 13:12 

krele satanagic wrote:
Quote:

Boli te kurac ti u Becu.Haveru kakva drzava takav fudbal.

Ali ima sada jedno vaznije pitanje. Trebaju se udruziti Hordasi i Manijaci i zajednickim silama zapaliti fudbalski savez. Jer ni jednim ni drugim nedaju licence tako sto smo mi osvojili kup a oni drugo mjesto mozes sada okacit macku za rep,jer ode Siroki,Zrinjski Modrica i sta ti ja znam

jebem im mrtvu mater

to majstore,uvijek se prupacavalo zeljo ili sarajevo.a u evropu idu neke ekipice poput sirokog ,zrinjskog ,brotnja.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 243 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]