mOrtiCia wrote:
Thy light wrote:
Androphagous wrote:
al kad vidim onaj pentagram oko vrata, povraća mi se na onog ko ga nosi, don't take it osobno nermina
većina ljudi nezna simboliku pentagrama, pa opet ga nosa!Pentagram je znak dobrog i božanskog!ima tu veze sa boginjama i blabla, samo kad ga vidim sere mi se neljudski!Ipak, nermina finosi ispala (iz tramvaja), ali koji će vam kurac to pokazivanje na netu, zar vam nije dovoljno ovako što se šetate i pokazujete u javnosti??!Mislim kako bi to bilo da ja stavim svoje slike kojih imam na milijune na net?A znam da ih niko ne treba nit želi vidjet!a i boli me taki za tim!imaš ogledalo i tru se možete gledat!Slike...
jao, pusti curu da se oblaci kako hoce, i da stavlja svoje slike
ja znam da bi ja htjela jos njeni slika
prvo:borise,ja nemam pentagram oko vrata ,vec pentacle,a TI si taj koji se treba malo obrazovati (ukucaj sine na google-u pentacle,pa vidi shta je TO)
drugo:ja sam samo stavila svoje slike da raja vidi kako izlgedam (kao i svi drugi ,znas, ovaj forum se zove-SLIKE)
TRECE:TNX NA KOMPLIMENTIMA
znaÅ¡ da nemam niÅ¡ta protiv tebe, komplimenti su bili iskreni, a to za ukucaj u google pa nađši, ja to neradim Äesto, ja to naÄ‘em u svakakvim knjigama, to je staromodno, ali je najbolji naÄin!nije svaÅ¡ta oglo u knjizi da zavrÅ¡i al na netu može!naznam Å¡ta je pentacle, more bit da potražim, reda radi da ne ispadnem hajvan ho!al u pizdu materinu, taj mi pentacle pravo liÄi na gram!