Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 10:23

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 02:50 

stvarno nije pošteno....pa ja sam dežurna vještica ovdje. :P ...taman sam pregovarala oko tv-termina, a ti me izgura. :lol: :? :lol:

Valja mi sada opet onoj bagri u školi u tarot gledati :evil: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 03:45 
Moderator

ja sam se sada konačno prebacio na asketizam; odvajam se od svega što šteti mome tijelu i mome duhu; također od svega što je prljavo:sex, samozadovljstvo, i kolača :wink:

naravno, to je moja žrtva kako bi postigao potpuno prosvjetljenje i sjaj vječnoj kitovanja!

jebo sve ostalo!Askeza rulz!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 04:48 

Aruna wrote:
stvarno nije pošteno....pa ja sam dežurna vještica ovdje. :P ...taman sam pregovarala oko tv-termina, a ti me izgura. :lol: :? :lol:

Nije problem!Imam i neke veze s direktorima RTV Vogošće i Igmana,sve jake kuće...Ma samo biraj... :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 12:06 

Location: tamo gdje gdje u polju,umjesto cvjeca,rastu mine... :P
Demonologist wrote:
diokhan wrote:
Demonologist wrote:
diokhan wrote:
niko nam vise ne trab,sad je tu abu-Ivan vas cjenjeni istjerivac shejtana,prorok,gled au sve u sta se gledati mzoe,i mozete mu vjerovati 100% i sot je jos bolje...valjda ce raja s foruma dobit jos malo i popusta :wink: meni bi pod hitno trebalo...kad mogu da najavim dolazak?

Bez brige Abu-Ivan je troo!!!Dobijam termin na televiziji 99!Izbacili su cak i vidovitu Bebu.Sto se termina tiče,SABUR,al obećavam da će biti termina svaki dan prije akšama...alahmanet i poselamite kod kuće :lol: :lol: :lol:
hocu alejku mu selam... evo te selami i tetka sabira,kaze d ase raduje,mrzila je onu bebu...eto zdrogovorit cemo se jos... :)

Reci tetki Sabiri da dobro pripazi muža,jer hoće da šara ponekad :lol: :lol: :lol: i to sluti fukaraluku čitavoj familiji :lol: :lol: :lol:
hvaljeni Abu-Ivane!!! tetka sabira orucilad a ce ti poslat kolaca i kilo kahve za ovu informaciju...ne brii se,zahvaljujuci tebi,uhvatila ga je na djelu s komsinicom...rpao joj prozore... istukla ga je dobro kutljacom(metalnom,podrazumjeva se),i sad je miran!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 12:14 

Demonologist wrote:
Mistress of Pain wrote:
A jel ono jedan poziv-jedno pitanje?
E onda moram dobro skontat šta tačno da te pitam... :lol: :lol: :lol:

U mene mi hanuma evo poručuje da moreš postavit dva pitanja preko štele!!! :lol: :lol: :lol: ,al nemoj ufatit fursat :lol: :lol: :lol:

Ti zahvali hanumi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ništa bez štele :wink: :lol: :lol: :lol: sad sam već mirnija....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 17:18 

diokhan wrote:
hvaljeni Abu-Ivane!!! tetka sabira orucilad a ce ti poslat kolaca i kilo kahve za ovu informaciju...ne brii se,zahvaljujuci tebi,uhvatila ga je na djelu s komsinicom...rpao joj prozore... istukla ga je dobro kutljacom(metalnom,podrazumjeva se),i sad je miran!

Ne bi kahvi ni šećer u kocki falio,al fala,fala...
Sto se hairlije tiče imam ja za Sabira-hanumu najnoviju pošiljku "Halal-kutljača za ograisanje nevjernih džuvegija" po cijeni od samo 19.99km!Ima da joj bude ko nov!Ko ispod čekića! :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 17:45 

Demonologist wrote:
Aruna wrote:

Nije problem!Imam i neke veze s direktorima RTV Vogošće i Igmana,sve jake kuće...Ma samo biraj... :lol: :lol: :lol:

e puno hvala...šta ću, valja mi dati neki doprinos kućnom budžetu :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 18:42 

e postovani Abu-Ivane...pisem ti ovo da bi ti se zafalila na svemu....odma cu ja prebacit na toj racun 20KM(kusur mozes zadrzat,kad si nam tolko pomog,bilo bi nas sramota uzeti ista od tebe)...tetak kaze da ce svaki dan pet puta vitr namaz klanjat za tebe i tvoju dusu.hvala ti veliki Abu-Ivane... hvalati :cry:
i dok pisem ovo suze mi u ocima(i to ne zato sto sam htjela za tih 20 marki da kupim sebi par novim cd-ova,izmedju ostalog i dugo ocekivani novi sentenced,i kreator...koji su mi najdrazi bendovi...ne,ne,pa ti si u nasim srcima trijes puta veci od njih...zahvaljujuci tebi j e moj tetak poceo tetki prati prozore, a ne komsinici...)... ali...hocu da ti se eto zafalim,i da okoncam s ovim,dok mi ne trebadne jopet pomoc... gledat cu te svaku noc na 99.ostaj nam ziv.alajihmanet...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 19:12 

ovo je preglupa stvar da bih se i okušavao u njoj, ne znam iz kakve to zajebancije da je :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 19:44 

EeeeeeeŽelim se zahvaliti abu-Ivanu i njegovim prvim mušterijama,što ste mi komentarima i smjehom uljepšali dan!!! :D Najjači ste majke mi :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 20:05 

LEJNA wrote:
EeeeeeeŽelim se zahvaliti abu-Ivanu i njegovim prvim mušterijama,što ste mi komentarima i smjehom uljepšali dan!!! :D Najjači ste majke mi :wink: :D

shavtit cu kao da je upuceno i meni(a pretpostavljam da jeste :lol: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 20:12 

diokhan wrote:
LEJNA wrote:

naravno da je upućeno,genijalni ste !!!i drugi put :wink: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 20:17 

LEJNA wrote:
diokhan wrote:
LEJNA wrote:

naravno da je upućeno,genijalni ste !!!i drugi put :wink: :D
:oops: :oops: :oops:
hvala jos ednom na komplimentima hihih

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 04. 2005. 20:40 

A jel i ja tude spadam?
O jelte Lejna mi tebe nasmijavamo a vamo ja ozbiljna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: seriously imam problema...... :wink: :lol: :lol: :lol: treba Abu-Ivanu zahvaliti :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 01:00 

Mistress of Pain wrote:
A jel i ja tude spadam?
O jelte Lejna mi tebe nasmijavamo a vamo ja ozbiljna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: seriously imam problema...... :wink: :lol: :lol: :lol: treba Abu-Ivanu zahvaliti :lol: :lol:

Šta ti je bona,meni je ovo dosad bilo stvarno presmješno,ma kad se dobra ekipa nađe za dobru konverzaciju,a uz to kad su i duhoviti,nigdje kraja!!!Bilo bi super da ovakvih zezancija ima više da ne bude non -stop neka negativna atmosfera,a ljudi na forumu uglavnom gledaju kako će ko kome šuknuti,zato je ovo bilo pravo osvježenje na forumu. :wink: :D

PS:samo ovako nastavite! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 01:13 

ovov je zakon! ne zato sto smo u pitanju velecasni Abu-Ivan,moja tetka sabira,satanom opsjednuta mistress i ja,nego sto fakat jeste osvjezenje...al niiu cmeu ne treba pretjerivat :) al mi je ipak drago da smo nekoga uspjeli nasmijati :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 01:26 

jao zamalo zaboravihdezurnu vjesticu s RTVogosca... orpsti,halali,kurana ti... uf... Aruna naravno... jao dje cu zaboravit... i tebi selam od tetke shemse...porucuje da svrnes na kahvu da joj malo oglenes u fildjan....al ovja put ima samo espreso...pa eto... bit ce nagrada i za tebe,tamam smo zaklali jedno pile...pa eto... :D :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 02:14 

Ovom prilikom želim se zahvaliti svima na lijepim riječima i ukazanom povjerenju,a vi se meni možete zahvaliti na žiro račun:
4372-63482-7364 u UPI banci pod imenom primatelja "Ovaj i Onaj u borbi protiv šejtanluka!"...

Ma,prejako... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 18:03 

You scored as Satanism.

Your beliefs most closely resemble those of Satanism! Before you scream, do a bit of research on it. To be a Satanist, you don't actually have to believe in Satan. Satanism generally focuses upon the spiritual advancement of the self, rather than upon submission to a deity or a set of moral codes. Do some research if you immediately think of the satanic cult stereotype. Your beliefs may also resemble those of earth-based religions such as paganism.

Satanism 96%

atheism 96%

agnosticism 92%

Buddhism 71%

Paganism 63%

Islam 42%

Judaism 33%

Hinduism 25%

Christianity 8%

hahhahhaha Zanimljivi rezultati! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 04. 2005. 21:36 

diokhan wrote:
ovov je zakon! ne zato sto smo u pitanju velecasni Abu-Ivan,moja tetka sabira,satanom opsjednuta mistress i ja,nego sto fakat jeste osvjezenje...al niiu cmeu ne treba pretjerivat :) al mi je ipak drago da smo nekoga uspjeli nasmijati :D

Ma jes vala :lol: :lol: :lol: kad mogu srat po forumu meremo se i mi zajebavat :lol: :lol: :lol: :lol:
Nego Demonologist, kolko očekuješ da bude početna cifra za uplatu?
Računaj da penzije kasne :wink: :lol: :lol: , a nemamo svi tetku sabiru da posudi :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 169 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]