Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 14. 08. 2025. 18:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 11:58 

[quote="WiCkED"]Ajd ne cmizdri doma nego odi van, popij koj pivu-dvije ili deset, naði nešto mlado i podatno, i živi dalje.[quote]

ovo je pak tema za sebe, jebo svijet di svi moraju prvo bit pijani ko letve da mogu nesto rec osobi drugog spola..that sux...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 12:29 

Zeleni.Zub wrote:
WiCkED wrote:
Ajd ne cmizdri doma nego odi van, popij koj pivu-dvije ili deset, nađi nešto mlado i podatno, i živi dalje.

ovo je pak tema za sebe, jebo svijet di svi moraju prvo bit pijani ko letve da mogu nesto rec osobi drugog spola..that sux...
To je prica za sebe. Mada ti ja nisam htio sugerirati da bi se trebao napiti da nekom nešto kažeš, nego da je alkohol najbolja stvar za lijecenje bilo kakvih psihickih problema, a i zdravo ga je konzumirati i bez problema :D
A kod ženobolje je ona stara najbolja: "klin se klinom izbija"... Gledaj na to s druge strane - ostao si bez jedne, imas par milijardi novih kandidatkinja :wink: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 17:18 

Zube, nadam se da nisi otvorio ovaj topic da bi tražio neki savjet! Jer niko pametan ti ga neće dati. Situacja, fakat jebena, ne bih volio biti u istoj, ali bio sam, bili smo svi koji smo iskreni u djelima i osjećanjima.
Feel for you man, ali nema savjeta koji bih ti mogao dati, jednostavno moraš se sam izbioriti sa ovi problemom, na svoj način, bez ičije pomoći...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 19:06 

da znam, i hvala na lijepim rijecima. zahvaljujem svima... jbga jednostavno sam bio toliko u bedu da sam mora podijelit s nekim..

inace zadnje vrijeme sam masu mislio na sve to i prije nekoliko tjedana sam sjeo i napisao dvije fantasy price kojima sam manje vise uspio sve to pretocit u rijeci, osjecaje prema njoj, mastu, tugu... imate dolje link ako netko zeli procitat... nisu loshe (rijeci drugih ljudi koji su procitali)... svaka ima 2 stranice u wordu i pisane su na eng ima par grammar gresaka ali eto...

nadam se da ce vam se svidjet i da ce vas bar malo ganuti...

http://www.geocities.com/zzubclf/files/The_Fall_of_Vikings.doc
http://www.geocities.com/zzubclf/files/Vampiric_Solitude.doc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 20:30 

Pročitah, pa da dam i mišljenje...
Ni malo loše, mada može mnogo bolje! Samo nastavi započetom stazom. Mislim da bi bilo mnogo bolje kada bi pisao na svom jeziku umjesto na eng. jer tako bi mogao da lakše izraziš emocije. Tvoj engleski nije ni malo loš, ali treba ti još mnogo vježbe i čitanja (Ja studiram eng i književnost, tako da ne misliš da je ovo šuplja :) )
Prva priča opisuje tvoje stanje, druga pokazuje tvoje želje, a ja sam očekivao odgovor na pitanje "What a fuck went wrong?!" Moja greška...
Elem, druga priča je jača od prve iz svakog aspekta, jer prva se čini nekako šturo, i nisam zadovoljan opisom bitke i njenog značaja za njega, pa ni tom nekom "Her" za koju je on spreman dati sve.

Eto, malo kritike od mene.

Pozdravi i podrška, samo nastavi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 20:34 

Zeleni Zube, kaži dragička
Super Riđa je opet tu
pametniji sam nego ikad...

a zašto zašto?
Zato što to tako treba, Zeleni Globe, ovaj Zube.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 20:42 

RATAMAHATTA wrote:
Prva prièa opisuje tvoje stanje, druga pokazuje tvoje želje, a ja sam oèekivao odgovor na pitanje "What a fuck went wrong?!" Moja greška...
Elem, druga prièa je jaèa od prve iz svakog aspekta, jer prva se èini nekako šturo, i nisam zadovoljan opisom bitke i njenog znaèaja za njega, pa ni tom nekom "Her" za koju je on spreman dati sve.

Eto, malo kritike od mene.

Pozdravi i podrška, samo nastavi!

fala na kritikama... uvijek toga treba :wink:
jbga, sve je bilo pod utjecajem feelinga, ova druga mi je osobno draza od prve price, puno je emocionalnija, dok mi prva odise tugom, kao i kad pisah te price...

eto, drago mi je da ti se svidja i thx za kritike once more...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17. 06. 2005. 23:38 
Moderator

uh zeleni,jednog dana,kad budes bolje,pogledat ces sta si pisao i reci sebi da si idiot
vjeruj mi,znam kako je

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 00:48 

Sto te zensko u zivotu moze sjebat, ne moze niko drugi. Gadan je moment kad se iluzije rasprse, znas sve a kao da nista ne znas. Vrijeme je na tvojoj strani :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 02:26 

Znam da ti ovo sad nije neka utjeha; ali
jednom, možda sutra, možda za sedam dana, 7 sedmica....SMIJAT ćeš se ovome. :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 12:32 

iako znam da cu se kroz neko vrijeme bolje osjecat, necu NIKAD gledat na to sta sam napisao i rec si da sam idiot zato vjerujem u to sto sam napisao... ne znam zasto bi se toga morao sramit?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 12:50 

Svaka čast! Rijetki su ljudi koji su iskrei u emocijama.
Samo poslušaj me za pisanje na meteenjem jeziku, biće mnogo bolje!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 12:56 

probaj se dobro isplakat...
neznam dal će ti pomoći, ali meni je pomoglo...
ja sam mislila da ću se ubiti, kolko mi je teško bilo kada sam ga vidla s drugom, i onda sam plakala cijelu noć i već mi je sutradan bilo bolje....
i kad sam ga poslije srela mi se gadio i mrzila sam ga, no sad me već i to prošlo i više apsolutno ništa ne osjećam prema njemu!!!

samo se ti drži, proći će i to!!! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 13:32 

Moćan je onaj osjećaj kad plačeš do iznemoglosti i imaš osjećaj kako kroz pluća izlaze svi oni jadi što su se nakupili....
Ali to sačuvaj za privatnost svoje sobe. ;-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 14:52 

Aruna wrote:
Moćan je onaj osjećaj kad plačeš do iznemoglosti i imaš osjećaj kako kroz pluća izlaze svi oni jadi što su se nakupili....
Ali to sačuvaj za privatnost svoje sobe. ;-)

ja sam mislila da će mi srce stat, al dobro nećemo više o tome...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 15:54 

dark queen wrote:
ja sam mislila da æe mi srce stat, al dobro neæemo više o tome...

razumijem te u potpunosti...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 17:22 

Dajte nemojte tolko s tim ljudi, sjebali ste me vec prvi dan ferija... :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18. 06. 2005. 17:47 

Zeleni.Zub wrote:
dark queen wrote:
ja sam mislila da će mi srce stat, al dobro nećemo više o tome...

razumijem te u potpunosti...

ma i ja tebe, zato ti to i kažem..proći će brže nego misliš, samo ti mora dati neki razlog da ju mrziš (tako je barem bilo u mojoj situaciji)!!
a poznaš ti tu žensku, zna ona za tvoje osjećaje??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2005. 00:20 

ne mrzim ju, ne mogu ni da hocu... samo cu je tesko zaboraviti... da znam ju i zna za osjecaje... osjeca isto ali se poklopilo dosta toga i nemozemo biti zajedno i to je ono sto me boli...

stvar je u tome da imam feeling da se zatvaram u sebe i da nemam snage trazit dalje, koji put mi se sve tako cini beznadano, a nakon dugo vremena sam se bio konacno zaljubio i onda ispadne ovako cudno i nebude nista... i ostajem sam da se suocim s tim osjecajima, a samoca me pere zesce i eto ti uzasnog stanja... da u to ne ukljucujem jos ostatak zivota, starce, fax/posao i sl...

glavni problem je sto sam sam, i tako oduvijek, i ne vidim da ce se to ista promijenit u budnucnosti... iako bih htio vjerovat u suprotno... i've spoken too much already...

"winds of change, will winds of fortune bring..."

iskreno se nadam da ce se ti stihovi obistinit someday...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19. 06. 2005. 13:28 

Zeleni.Zub wrote:
ne mrzim ju, ne mogu ni da hocu... samo cu je tesko zaboraviti... da znam ju i zna za osjecaje... osjeca isto ali se poklopilo dosta toga i nemozemo biti zajedno i to je ono sto me boli...

stvar je u tome da imam feeling da se zatvaram u sebe i da nemam snage trazit dalje, koji put mi se sve tako cini beznadano, a nakon dugo vremena sam se bio konacno zaljubio i onda ispadne ovako cudno i nebude nista... i ostajem sam da se suocim s tim osjecajima, a samoca me pere zesce i eto ti uzasnog stanja... da u to ne ukljucujem jos ostatak zivota, starce, fax/posao i sl...

glavni problem je sto sam sam, i tako oduvijek, i ne vidim da ce se to ista promijenit u budnucnosti... iako bih htio vjerovat u suprotno... i've spoken too much already...

"winds of change, will winds of fortune bring..."

iskreno se nadam da ce se ti stihovi obistinit someday...

e pa i je se nadam da će ti se obistiniti...
držim ti palčeve...sretno!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 41 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]