Ako bi se ko trebo ukinut onda su to neka doooobra većina papanluka na ovom sajtu, ali nedostatak interneta je taj što ga svako može imat, i može da prosipa svoju šuplju kad mu se ćefne, radit šta želi ako zna, i srat koliko mu je volja!Jebiga, ja sam reko još davno da je net mjesto di svi seru i izbacuju exkremente iz sebe!ovo je najbojektivnije što se može reći!To ko će ostat, ko kome smeta, il kome se ne ostaje - to je fašizam!Ako će te izbacit - to je fašizam, ako ćeš otić, mislim, ko te jebe!Kužiš?!Ovo je tako glupa tema da se ne može mjerit ni sa jednom drugom, a vala postavbljeno je od strane nekih ovdje tako GLUUUUUUPIH tema da je ono što provaljuju Beavis i Butthead zavrijedilo Nobela!
InaÄe, nemam neku veliku želju da viÅ¡e i neÅ¡to napiÅ¡em na ovim Offtipicima, i ostalim temama gdje neki misle da vode iole zanimljive rasprave, .tj. njima su zanimljive jer im se život vrti oko kurca, dosadno im, nemaju Å¡ta radit pametno, kratko reÄeno - neamju život!nažalost tako je to kod nekih, ali neka im ovo malo zadovoljstva kad misle da vode druÅ¡tveni kad sjede na svojim hemerhoidima izmuÄenim pakÅ¡ama, piÅ¡u baljezgarije i misle da su nekome zanimljivi . opet niste!Ja ne znam kako neki nazivaju normalan socijalni život, gdje ti pretstavlja zadovoljstvo izać sa ekipom, ppopit Å¡ta, popriÄat, jebat nekome mater, izvrÅ¡it razmjenu tjelesnih sokova, a ne sjedit za kompom i pista Å¡ta si radio sad i prije i kome si ovo reko il pisat na neke topike koji ama baÅ¡ nemaju veze isaÄim!
Mislim, ovo je propalu kad se poÄelo pisat o svemu i svaÄemu, i kad je uvedena cenzura na to da se ne smije nekom neÅ¡to iskreno reć!Ko fole neko će se naljutit pa će nekog prebit!A to bi baÅ¡ volio vidjet, jer ovdje svi glume nake mangupe, ko fole muda do poda!Pa vala tako zajebani mi inaÄe kad neke vidim i ne djelujete!
Iako ovo nema puno veze sa gore navedenim topikom, ovo je da malo skontate kako ste sjebane liÄnosti!Ovo vam govori najsjebanije liÄnost, Å¡izofrenik prve klase, kitoba, mofo, i Äovjek koji je ako niÅ¡ta pri svojim principima a ne licemjer ko nekih 90% vas!Jer zaista jeste licemjeri!Ako uopÅ¡te znate Å¡ta je to!To je veći oloÅ¡ od onih koji kolju i mrcvare, jer bu oni to rade otvoreno, a vi svakoga lažete s kim imate bilo kakve veze!
Get a life...
|