Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 14. 08. 2025. 18:03

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 00:03 

Dobro, dosadno nam je. Jedini smisao u životu mi je doć na forum ij postat do besvijesti :lol:.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 00:40 

dobro ti ide.

mislim wasting your life.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 02:10 

Da, da, trudi se da ispuni svoje ciljeve! That's the spirit! :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 14:18 
Jeboga! Kada umrete treba vam mozak poslati na istrazivanje, tebi i onom x3m,kako vec! Kakvo tracenje vremena! Ne razumijem vas nikako! Al eto...

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 15:42 

Ja sam jako psihicki stabilna(bar mislim),ako izuzmemo zivcanost :lol:
Da imam net kuci dosla bih ovdje jednom u 2 mjeseca,pokupila par ljudi odavdje i s njima pricala na drugom mjestu,a ovako kad dodjem u net klub moram uzeti okruglo vremena(pola sata,sat) i onda nakon sto provjerim mail i proceprkam webove bendova dodjem ovdje cisto da ispunim vrijeme,mada ozbiljno razmisljam da prorijedim.Nema ovdje nista pametno,a osjecam da sam se navukla iz nekog razloga,pa se moram odvuc :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 20:05 

Animus_immortalis wrote:
eee! Moram! Al nisam to imao u planu ;-)
Samo pomazem cojeku! :-D

i na tome sam ti zahvalan :D

Profile  

Post subject: Re: PROBLEMI
PostPosted: 02. 07. 2005. 21:03 
Administrator

Animus_immortalis wrote:
E ovako! Vidim ja da ovdje ima ljudi (ako se tako mogu nazvati) koji imaju ozbiljnih psihickih problema, pate od velike usamljenosti i otvaraju nove teme od kojih mi se vise povraca i od kojih mi se zgadio ovaj forum. Nedajte se. Zivot je lijep. Evo vam tema pa se ovdje istresite ako imate sta. I molim vas nemojte forum trpati besmislenim temama. Ako imate nes podjeliti napravite neku zajednicku temu ;-)! Znam da cete i ovo pljuvati al ko vas jebe!! :-D ;-)

P.S. Fakat je ovoj danasnjoj mladezi previse DOOOSADNO! :twisted: :twisted:

hehe dobro si ovo reko.. ma ti nervozni.. zna se od cega je to :? :lol: :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 21:58 

Imam gadan problem. Jebe mi se za sve zivo. Toliko da ne otvaram glupe teme ko neki koji jos nisu dosli do te razine.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 22:06 

WiCkED wrote:
Imam gadan problem. Jebe mi se za sve zivo. Toliko da ne otvaram glupe teme ko neki koji jos nisu dosli do te razine.

Uh,sto sto na visokom nivou 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02. 07. 2005. 22:12 

SYMPHONY wrote:
WiCkED wrote:

Uh,sto sto na visokom nivou 8)
Ne nego niskom. Ležeći pod bačvom je najbolji mogući. 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2005. 00:31 

Animus_immortalis wrote:
Jeboga! Kada umrete treba vam mozak poslati na istrazivanje, tebi i onom x3m,kako vec! Kakvo tracenje vremena! Ne razumijem vas nikako! Al eto...

A ko bi imo zivaca trazit nam mozak da bi ga se moglo uopce istrazivat? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2005. 03:06 
Moderator

Juka mora da imaš jako debele živce nakon što sam ono danas vidio!Ali ok!Meni je tebe žao ti se nekome našo ovako nešto govorit!Stvarno me tjeraš da uradim nešto ne promišljeno, da se zaboravim!Hoš to ti davat korisne savjete mladima koji maju kvazi probleme, jer ne mogu svršit il im menga nije došla na vrijeme, tj. kasni (onda ste drage čupavice trudne, tako vam je to, na brzinu, na kurčinu, hahahaha)!Juka, ja tebe više ne mogu organski jer si mi stvarno dopizdio, i ja sada zovem Arkham Asylum da te odvedu!

Jadan onaj kome ti daješ savjet!ma jadni vi svi!

btw!Piperu, šta se klatiš na ljude, kad oni samo ne znaju bolje!Nemreš ti tu ništa kad mamlazi vladaju www-om!A vidi, nisam znao da moš tako popizdit!Samo dalje tako!Ne daj da te obuzda miran život, pusti bijes van!ubij nekoga, flašom brate u glavu! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2005. 21:28 
Decrepit Crescendo wrote:
Juka mora da imaš jako debele živce nakon što sam ono danas vidio!Ali ok!Meni je tebe žao ti se nekome našo ovako nešto govorit!Stvarno me tjeraš da uradim nešto ne promišljeno, da se zaboravim!Hoš to ti davat korisne savjete mladima koji maju kvazi probleme, jer ne mogu svršit il im menga nije došla na vrijeme, tj. kasni (onda ste drage čupavice trudne, tako vam je to, na brzinu, na kurčinu, hahahaha)!Juka, ja tebe više ne mogu organski jer si mi stvarno dopizdio, i ja sada zovem Arkham Asylum da te odvedu!

btw!Piperu, šta se klatiš na ljude, kad oni samo ne znaju bolje!Nemreš ti tu ništa kad mamlazi vladaju www-om!A vidi, nisam znao da moš tako popizdit!Samo dalje tako!Ne daj da te obuzda miran život, pusti bijes van!ubij nekoga, flašom brate u glavu! :twisted:

Jao jest se neko raspisao! Ma BJAAAAAAZI!!!! Ne zelis da ja pocnem, a ne zelim ni ja da pocnem, odnosno da se spustam na tako nizak nivo raspravljajuci sa osobom kao ti! IGNORE !!

Quote:
i na tome sam ti zahvalan

Any time! ;-)

Post subject:
PostPosted: 03. 07. 2005. 22:54 

Ne raspravljaj se s njim, zbodi gaaaaaa :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2005. 01:52 

:lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2005. 01:55 
Moderator

Animus_immortalis wrote:

Jao jest se neko raspisao! Ma BJAAAAAAZI!!!! Ne zelis da ja pocnem, a ne zelim ni ja da pocnem, odnosno da se spustam na tako nizak nivo raspravljajuci sa osobom kao ti! IGNORE !!

Quote:
i na tome sam ti zahvalan

Any time! ;-)

E moj Jukane, ti se još moraš podić na moj nivo!Znaš, nije ni tebi lako, al hajd, opraštam jer znam da nisi loš.Znaš onu: to forgive is the duty of the righteous!
To ti sad misliš da si zajeban jer si bio u Me(n)tal Campu, vidio onu pederčad od bendova (Osim Obituaryja i još par njih, ostalo pobij!) i ti sad nekom našo davat savjete!

GET A LIFE!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04. 07. 2005. 11:59 

ah drug moj desi se i meni da dodem pjan i neraspolozen kuci i onda kad ocekujem da ce me smirit koja dobra informacija o dobrom bendu nadem samo gomilu sranja...
kad covjek ispizdi (pa i ja sam covjek, sta se tu cudis:)) najbolje je da sve isterese iz sebe jer ako sve kupi u sebi moze malo da skrene s pameti.
tako da sam sam sebi naso svrhu u jednom bezveznom topicu. dobro za mene, pa da! jednostavna logika.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 01:05 

Ma samo se ti ispizdi... zato smo tu :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05. 07. 2005. 01:40 

uu sto je decrepit ljuuuut...
mora da te neko dobro zajebo...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07. 07. 2005. 15:18 
Moderator

Pipsymbol wrote:

ah drug moj desi se i meni da dodem pjan i neraspolozen kuci i onda kad ocekujem da ce me smirit koja dobra informacija o dobrom bendu nadem samo gomilu sranja...
kad covjek ispizdi (pa i ja sam covjek, sta se tu cudis:)) najbolje je da sve isterese iz sebe jer ako sve kupi u sebi moze malo da skrene s pameti.
tako da sam sam sebi naso svrhu u jednom bezveznom topicu. dobro za mene, pa da! jednostavna logika.

Bato, što se mene tiče pobićemo sve ovo!Taman malo sparinga znaš ono za rekreaciju! 8) Pustiš malo vazduha.Ja sam danas vidio jednu odličnu, super, jebeno dobru, ma kako da se izrazim, JEBAČKU vijest, tako da sam sad kul!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]