Rock Planet

rock-planet.com
It is currently 15. 08. 2025. 03:33

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 01:43 

ahg.. i mene je tata stalno zezao da sam komisjina.. i sad me zeza.. i nervira me to... pa sam mu vise puta predlagala da idemo obavit DNA test.. pa da me popusti vise s tim...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 02:04 

vekacmaji wrote:
heheh, to me podsjeti kad smo ja i moja sestra uzele neki mamin parfem, i kao stavljamo parfem, na vrat, na ruke, na noge, u OCI! :D, bilo je to bolno iskustvo :D

HAHAHAHHAHAHA

eee sta sam ja gluposti uradio...uff
al o tome neki drugi put

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 03:08 

jednom sam cistio macki usi :) :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 12:09 

El Foxinho wrote:
ali to je bilo ono, italian style, zalizano do jajaaaa, sjajio sam se koi disco kugla :lol:

kao što biafra reče... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 14:51 

jednom smo na vikendici dva rodjaka, rodica i ja uhvatili gustera i htjeli da ga seciramo, da vidimo sta ima unutra, tako smo ga nekom sjekirom za drva lupali i pokusavali rasporiti, medjutim sve sto smo uspjeli jeste da mu otkinemo rep i noge :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09. 10. 2005. 15:38 

hehhee, ja sam imala zeca kad mi je bilo neke 4 godine, i ja i moja sestra smo ga stalno oblacile u odjecu od lutke :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2005. 02:24 

Joj, meni sad pade na pamet jedan moj detalj iz mladosti. Hehe.
Imala sam jedno 4-5 godina i bila sa starom i s dedom pokojnim na Igmanu. I imala bicikl! I sad, ima jedna veeelika nizbrdica (ne znam gdje tačno, bila sam jaaako mala i bila sam na Igmanu samo jednom - moguće da je Malo polje). I ja sam, pametnica jel', skontala da se spustim niz tu nizbrdicu (jedno 45°), bez obzira na to što nisam imala veze s vožnjom bicikla :lol: (ali imao je pomoćne točkove, sreća ;)). I tako sam se ja, sva sretna, spustila niz tih nekoliko (desetaka) metara od 45°, dok su mama i deda trčali za mnom i gledali kako ću se slomiti. I dok sam ih ja odozdo gledala s kezom od uha do uha, oni su doživjeli jedno 5 frasova, 3 infarkta, 4 nervna sloma i 12 šokova. I tako dotrčava stara do mene, sva izbezumljena, i govorio kao: "Pa jesi li ti normalna??? Mogla si poginuti!!! Jao, šta si to uradila??!!!", a ja ne skidam kez u stilu "pa, šta fali? :D" i genijalno predlažem: "Haj'mo opet!!!"
Od tad više nisam išla na Igman :D. Bar ne s biciklom :mrgreen:.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2005. 02:36 

hehhee, ja sam kad sam imala neke 4 godine, trcala za biciklom i dok sam trcala polomila se, i slomila 4 prednja zuba, tak da sam dok mi nisu poceli rasti stalni zubi bila krezava :D:D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2005. 12:09 

ja i drug u mene Jeretik smo bili svezali malog Sašu za štanglu a onda se popišali po njemu..u strahu od odmazde njegove lude materešine,malog Sašu smo uvjerili da je sve to zapravo ljekovito i da nema razloga za strah i plaè..njegov naivni osmijeh ukazivao je na to da je nasa grozna laž urodila plodom..bili smo prijatelji ponovo ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2005. 12:23 

Now, THAT'S growse! :shock: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10. 10. 2005. 13:19 
gopeth wrote:
ja i drug u mene Jeretik smo bili svezali malog Sašu za štanglu a onda se popišali po njemu..u strahu od odmazde njegove lude materešine,malog Sašu smo uvjerili da je sve to zapravo ljekovito i da nema razloga za strah i plač..njegov naivni osmijeh ukazivao je na to da je nasa grozna laž urodila plodom..bili smo prijatelji ponovo ...

hahahahahahahahahhahahahahah
jao jeste zli,jadan mali saša :lol:

diskasting :twisted:

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2005. 12:09 

Ja sam kao mali bio introspektivno, mirno, i naizgled depresivno djete koje je najvise voljelo svoju sobu i svoje matchbox autice.

Nadoknadio sam sve krajem osnovne i u srednjoj, no voris, sve zajebanjcije sa projektilima, demoliranjem, divljanjem...a i sad sam divlji, po vutri i flasi...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2005. 14:58 

ko bi rekao na tebi... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2005. 15:41 

Djecojed wrote:
a i sad sam divlji, po vutri i flasi...

Popularni TV tabloid Access Nahorevowood navodi da se snima reality-show serija pod nazivom "When Libijac Goes Crazy" po uzoru na americki hit "When Girls Go Crazy". Nova serija je snimana uglavnom na lokalitetima Akademije, Sloge, Barhane te sirim podrucjima Dobrinje, Vratnika i Malte.

Detalji programa su jos skriveni od publike, ali je procurila informacija da je prva epizoda naslovljena "On Top of Pile of Trash".

Datum izdavanja jos nije poznat, al je poznato da je za projekat angaziran poznati sarajevski producent koji se krije iza pseudonima "Muxamer."

U seriji ce kao cameo nastupati i velikani B-H extrade: Grof, Smanjin i Rustroyer, te muzicki Sejda-and-Mujke Duo. Serija ce takodjer debitirati mnogobrojne maloljetne zenske osobe koje su bile zrtve libijcevog divljanja i Grofovog grljenja.

I pored velikih imena, interes za otkup serijala su za sada pokazali samo TV Vogosca i tuzlanski TKT.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11. 10. 2005. 17:52 

gopeth wrote:
ja i drug u mene Jeretik smo bili svezali malog Sašu za štanglu a onda se popišali po njemu..u strahu od odmazde njegove lude materešine,malog Sašu smo uvjerili da je sve to zapravo ljekovito i da nema razloga za strah i plač..njegov naivni osmijeh ukazivao je na to da je nasa grozna laž urodila plodom..bili smo prijatelji ponovo ...

HHaaaaaahahahahahahahaha :D :D Jesi lud, ja sam se bojo to ispricat :lol:

Jebote ganjace nas ljudi s time ako kad ostvarimo karijeru :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2005. 00:43 

fini dozivljaji

sjecam se pokusaja spustanja sa treceg sprata konopcem od carsafa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2005. 03:10 

Cniostani wrote:
Djecojed wrote:
a i sad sam divlji, po vutri i flasi...

Popularni TV tabloid Access Nahorevowood navodi da se snima reality-show serija pod nazivom "When Libijac Goes Crazy" po uzoru na americki hit "When Girls Go Crazy". Nova serija je snimana uglavnom na lokalitetima Akademije, Sloge, Barhane te sirim podrucjima Dobrinje, Vratnika i Malte.

Detalji programa su jos skriveni od publike, ali je procurila informacija da je prva epizoda naslovljena "On Top of Pile of Trash".

Datum izdavanja jos nije poznat, al je poznato da je za projekat angaziran poznati sarajevski producent koji se krije iza pseudonima "Muxamer."

U seriji ce kao cameo nastupati i velikani B-H extrade: Grof, Smanjin i Rustroyer, te muzicki Sejda-and-Mujke Duo. Serija ce takodjer debitirati mnogobrojne maloljetne zenske osobe koje su bile zrtve libijcevog divljanja i Grofovog grljenja.

I pored velikih imena, interes za otkup serijala su za sada pokazali samo TV Vogosca i tuzlanski TKT.

Al ne, ozbiljno, ja sam razmisljo o nekom kvazi-reality show-u sa akademije. Nesto ko polu jackass jebiga. Russ bi tu bio ubjedljivo najjaci. Russworld il tako nesto...

Mislim svaki put kad sam tamo i nadundulim se jebem sebi sve sto nemam video kameru...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2005. 11:30 

jeretik wrote:
gopeth wrote:
ja i drug u mene Jeretik smo bili svezali malog Sašu za štanglu a onda se popišali po njemu..u strahu od odmazde njegove lude materešine,malog Sašu smo uvjerili da je sve to zapravo ljekovito i da nema razloga za strah i plaè..njegov naivni osmijeh ukazivao je na to da je nasa grozna laž urodila plodom..bili smo prijatelji ponovo ...

HHaaaaaahahahahahahahaha :D :D Jesi lud, ja sam se bojo to ispricat :lol:

Jebote ganjace nas ljudi s time ako kad ostvarimo karijeru :lol:

hm moze jedino Saša..i to kad izaðe s klinike hahaha
a mogu ti rec da se pomalo bojim i onog Rijada Pogaèe Kote koji je,ako se sjecas,prosao kroz naš puni Ninja kurs,gdje smo nehumano i neplanski testirali njegove mentalne i fizicke sposobnosti..ja reezultatima nisam bio zadovoljan :lol: poogaèaa

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2005. 13:14 

Pogaaaačaaa ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12. 10. 2005. 17:20 

Odo je malo offtopic :D

Zbavio sam Live At Budokan

Dobra svirka, al par stvari nevalja:

Petruccijeva gitara je pretiha, a Portnoyev bubanj preglasan.

Vecina pjesama (cast Intermedleyu) je exact copy od glave do pete, bez trunke improvizacije
Vezano za to, clanovi grupe uglavnom stoje po bini, imaju smirene izraze lica i cak i ne masu glavom. Jebes to. Ko da slusas studijski snimak. I nema se sta vidit, jer su nepokretni ko oni starci iz reklama za zaboravljanje, koprivit i tako to.

Malo je mlako

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]