Lala Anselmo wrote:
Cuo sam za te bendove,ali ih nisam nikad slusao.Inace su 70' te su poznate vise po sminkanju nego po muzici(grupe kao KISS)
OK. Ako hoces bas pocet. Prvo: jesu bili i najpoznatiji po sminkanju, odjelima, a i najvise sa svojim koncertima. Jesi mozda cuo koliko je njihov prvi album Kiss bio popularan. Svaki su album prodali na pocetku oko pola miliona primjeraka. To je dokaz da su bili najbolji i po muzici. I ako imas sta protiv sminkanja-pa ko se u to vrijeme drugi sjetio. Ne zaboravi da su oni u 2 godine izdali 3-4 albuma ukljucujuci i Alive! koji se i danas proglasava jednim od najvecih rock koncerata svih vremena.
Ja sam vidio koliko ljudi na koncertu lude dok oni sviraju. To znam!
Proucavam Kiss odavno. I vidio sam da nisu toliko bili popularni u B&H al u Americi covjece ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vjerujem da ih nisi bas dobro ni slusao. Od prvog albuma pa do Alive! mogu ti pisat dan. Pa kasnije su opet za kratko vrijeme izdali 4 albuma pa onda Alive II koji je sniman u Japanu i na nekoliko destinacija u Americi.
Ne bi stvarno da vise pricam, izgubicu dzabe vjecnost.
Cjenim i Led Zeppelin, Deep Purple, i ostale al' ne moze se reci da su bolji od njih. Bar po mom misljenju.
OK. Pa sta je sa Slipknotom, G.W.A.R, Lordi?
Jesu li oni bili popularni kao Kiss??? Pa ni blizu!!! Jos su u njih malo modernije maske i novije je doba.
Eto ti jos jednog dokaza.
I nemoj vise pricat nikakve gluposti. Ni ja ne pricam nista lose ni o drugim.
70-te su pripadale KISS-u, pa eto nesto manje u 80-im.
Ove neke stvari sam dobro vidio i cuo na DVD-u u kojem Gene, Paul, Eric, i Bruce pricaju o proslosti grupe.